Şimdi Ara

Motorola Xoom Unboxing & Review - Ana Konu ve Paylaşım (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.991
Cevap
6
Favori
110.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elbette biraz daha bekleyeceğim, VLC player denerim mesela. Bakalım...
  • visceroid birşey diyicem xoom'a filmi internetten mi indiriyorsun dirtek xoom üzerinden youtube falan ile mi açıoyorsun ?... ben harry potter indirdim 7 gb kadardı atmadı direk WİNDOWS GEZGİNİ KAPANACAK uyarısı veriyor kapanıyor.. sonra 4 gblik hızlı ve ofkelı ındırdım (720 P İKSİDE) yine aynı sorunu verdi ancak film olmayan bir dosya attım 1,5 gblik başarıyla attı şimdide 6 gb ve 14 gblik dosyaları attım.. sorunsuz atıyor... filmleri atmıyor ?
  • Suanda bu cihazi aldigim icin beni pisman etmeyen en onemli sebep %100 verim aldigim internet deneyimi..film sorununuda bi sekilde halledicem ama uygulama ve oyun yetersizligi beni soguttu onun disinda cook memnunum tek sorunum var diyebilirim yani
  • 3.1 xoom ile 3.0 transformer karşılaştırmasını seyretmiştim. video bakımından asus takılırken xoom gayet akıcıydı asus 3.1 olunca xoomdan bi farklı kalmamıştı video bakımından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglet

visceroid birşey diyicem xoom'a filmi internetten mi indiriyorsun dirtek xoom üzerinden youtube falan ile mi açıoyorsun ?... ben harry potter indirdim 7 gb kadardı atmadı direk WİNDOWS GEZGİNİ KAPANACAK uyarısı veriyor kapanıyor.. sonra 4 gblik hızlı ve ofkelı ındırdım (720 P İKSİDE) yine aynı sorunu verdi ancak film olmayan bir dosya attım 1,5 gblik başarıyla attı şimdide 6 gb ve 14 gblik dosyaları attım.. sorunsuz atıyor... filmleri atmıyor ?

6.7 gb'lik tek parça mkv'yi alt yazısı ile birlikte attım ben...Laptoba bağlayıp....
  • ben masaüstü bağladım olmadı bide leptoptan denerim bi ara neyse ...fenerbahçeninde yeni sezon formaları belli olmuş :D haberiniz olsun :D
  • bu pes 2011 full ekran olmuyor yanlarda hafıf bosluklar kalıyor sızedede oylemı?
  • hayır..tam ekran .. grafikleri pes 6 gibi ama hem yetiyor hemde aşırı zevkli :D:D
    ama bide youtubeye ipad 2 fifa 11 yazar msınn :D:D
  • 720p oynatımı için şunu bir denermisiniz? MKV filmim diğer HDD kalmış..http://dl.dropbox.com/u/34967317/m291.apk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendimce -- 14 Temmuz 2011; 22:14:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendimce

720p oynatımı için şunu bir denermisiniz? MKV filmim diğer HDD kalmış..http://dl.dropbox.com/u/34967317/m291.apk

denıyorum hocam

Not: Yok olmadı suan mkv filmlerde bir sorun var codeclerle ilgili cihazın donanımsal olarak 720p mkv oynatmasında hıc bır sorun olmamalı ama nedense codeclerle ılgılı cıddı bır sorun var

@caglet hocam yuh ps3 gibi olmuş fifa :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XII.Nicksiz -- 14 Temmuz 2011; 22:32:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XII.Nicksiz

quote:

720p oynatımı için şunu bir denermisiniz? MKV filmim diğer HDD kalmış..http://dl.dropbox.com/u/34967317/m291.apk

denıyorum hocam

@caglet hocam yuh ps3 gibi olmuş fifa :D

:D:D evet işte süper birşey :D:D
  • real player 2011 indirdim deniyicem şimsdi
    EDİT : ooooo gerçekten çok güzel buda ama tam ekran değil ekranın 3 te 1.8 i kadar .. birde ekranın üstünde bir kısmı oyunu gosteriyor geri kalan arka plan sıyah.. ama o kucuk ekrandaki tuslar(play game - quıt)o kucuk ekrana gore değil ekranın tamamına göre senkronıze edilmiş yani tuşun 2-3 santim kadar soluna basarsak o işlevi yapmıs oluyoruz umarım anlatabilmişimdir... Özellikle açta cok sorun oluyor bu .. oynanıs hemen hemen pes gibi ama grafikler 1 nebze daha iyi.. TAM EKRAN BULURSAK saatlerimizi geçirebiliriz... Lütfen bi bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglet -- 14 Temmuz 2011; 22:40:17 >
  • tegra2 optimasyonu gerekiyor codeclerde.. 6 tane mkv cektim. 2 tanesini açtı 4 tanesini tanımadı bile mkv info ile codecleri inceledim hepsi bir birinden farklı

Iron.Man.2008.720p.BluRay.DuaL.x264-dbR.mkv dosyasını güzel oynatıyor tek gram takılma yok ancak ses codecleri uyumlu değil.

The.Losers.2010.1080p.BluRay.Dual.x264-ARENA.mkv açmadı
  • real player 2011 indirdim deniyicem şimsdi
    EDİT : ooooo gerçekten çok güzel buda ama tam ekran değil ekranın 3 te 1.8 i kadar .. birde ekranın üstünde bir kısmı oyunu gosteriyor geri kalan arka plan sıyah.. ama o kucuk ekrandaki tuslar(play game - quıt)o kucuk ekrana gore değil ekranın tamamına göre senkronıze edilmiş yani tuşun 2-3 santim kadar soluna basarsak o işlevi yapmıs oluyoruz umarım anlatabilmişimdir... Özellikle açta cok sorun oluyor bu .. oynanıs hemen hemen pes gibi ama grafikler 1 nebze daha iyi.. TAM EKRAN BULURSAK saatlerimizi geçirebiliriz... Lütfen bi bakın
  •  Motorola Xoom Unboxing & Review - Ana Konu ve Paylaşım

QQplayeri denermisiniz? daha iyi gibi geldi..
  • quote:

Motorola Xoom Unboxing & Review - Ana Konu ve Paylaşım

indidim ama bide benim probleme baksanız olur mu ?... ben 4-5 gb den fazla dosyaları atamıyorum windows gezgini kapanıyor otomatık olarak
  • yeni aranıza katıldım, bir sorunum var cihazdan bazen hoparlöründen küçük cızırtı gibi sesler geliyor bazen boşta ike bazen kopyalama yaparken böyle birşey ile karşılaşan varmı ?

Birde 3g ile görüşme yapmak için programmı yüklemek gerekli ? dışardan gelen aramaları göremiyorum ama arama yapan telefonda dakikalar saymaya devam ediyor.. Bu konuda fikri olan varmıdır ?
  • hoporlorunu gotur garantiye bence .. oyle bır sorun yok bende hoparlorumden % 100 verim alıyoerum
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglet

quote:

Motorola Xoom Unboxing & Review - Ana Konu ve Paylaşım

indidim ama bide benim probleme baksanız olur mu ?... ben 4-5 gb den fazla dosyaları atamıyorum windows gezgini kapanıyor otomatık olarak

herkesin windows'u farklı çalışıyor. Başka makinadan deneyin derim. şuan 7,94 GB (8.536.272.896 bayt) kopyalıyorum Windows 7 Professional kullanıyorum 64 bit.

• ama dediğim olay hoparlör ile işim yokken oluyor normal müzik filmlerde bir sıkıntı yok. Hani youn bir işlem yapınca bilgisayradada olur ya onun gibi
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.