o bende 1 kere oldu .... oda rugby oyunu varya onu oynarken oyunu kapattım tekrar actım baska zaman falan brdaha gelmedı
quote:
Orijinalden alıntı: Darkwaves
Birde 3g ile görüşme yapmak için programmı yüklemek gerekli ? dışardan gelen aramaları göremiyorum ama arama yapan telefonda dakikalar saymaya devam ediyor.. Bu konuda fikri olan varmıdır ?
a:Malesef 3g görüşmesi yapamıyorsun. cihazın telefon özelliği yok. b:bazi kişiler google voice ile yapılabilindiği belirtiyor o ada ayrı bir konu.. c:SMS bile cihaz rootladıktan ve framework-res.apk değişimi ile gönderilip alınabiliniyor.
Real football tam ekran bulabilir miyiz ?
quote:
Orijinalden alıntı: kendimce
quote:
Birde 3g ile görüşme yapmak için programmı yüklemek gerekli ? dışardan gelen aramaları göremiyorum ama arama yapan telefonda dakikalar saymaya devam ediyor.. Bu konuda fikri olan varmıdır ?
a:Malesef 3g görüşmesi yapamıyorsun. cihazın telefon özelliği yok. b:bazi kişiler google voice ile yapılabilindiği belirtiyor o ada ayrı bir konu.. c:SMS bile cihaz rootladıktan ve framework-res.apk değişimi ile gönderilip alınabiliniyor.
peki ben sim kartımı takıyorum pin kodunu giriyorum, dışardan arandığı zaman telefon açılıyor ama ses gidip gelmiyor, karşı taraftada zaman saymaya devam ediyor bu nedir peki ?
fiyat bilgisi oldukça değişken olduğu için burda sormaya karar verdim ttelekom cihazını 1000 liraya buldum acaba fiyatı nasıl? bir de acaba şimdi bunumu almak daha mantıklı ihtimalen 3 ay içinde çıkacak tegra 3 lü zoom modelinimi?
quote:
Orijinalden alıntı: khaos
fiyat bilgisi oldukça değişken olduğu için burda sormaya karar verdim ttelekom cihazını 1000 liraya buldum acaba fiyatı nasıl? bir de acaba şimdi bunumu almak daha mantıklı ihtimalen 3 ay içinde çıkacak tegra 3 lü zoom modelinimi?
valla eğer internet senin için hiç öenmli değilse... ipad 2 al ama internet önemliyse xoom al tegra 3 ü bekleme bence hiç uygulama oyun bulamazsın soyluyum
NEYSE RF 11 'den vazgeçtim.. şimdi süper ounlar yükledim tüm tegra zone oyunlarını indirdim bilgisayardan kurdum süperler.. ama birtek en güzellerinden biri medieval linkini bulamadım bi yerde var link oda silinmiş.. yardımcı olur musunuz
quote:
Orijinalden alıntı: caglet
NEYSE RF 11 'den vazgeçtim.. şimdi süper ounlar yükledim tüm tegra zone oyunlarını indirdim bilgisayardan kurdum süperler.. ama birtek en güzellerinden biri medieval linkini bulamadım bi yerde var link oda silinmiş.. yardımcı olur musunuz
peki ben sim kartımı takıyorum pin kodunu giriyorum, dışardan arandığı zaman telefon açılıyor ama ses gidip gelmiyor, karşı taraftada zaman saymaya devam ediyor bu nedir peki ?
Bende Turkcell data hattı var; 6GB kotalı telefon özelliği olmadığından cihazı arama imkanım yoktu; dün avea kontrolü hat aldım 1 GB internet 9 TL diye; normal hat olduğundan aradım; sadece calıyor sonra yanıt verilmedi diyo; acaba tele sekreter özelliği mi açık sizin hatta?
quote:
Orijinalden alıntı: XII.Nicksiz
quote:
Burn the rope fruit ninja thd Samurai 2 Pinball hd Monster maddness Riptide gp Backbreaker thd Bang bang race thd Vendetta online HEPSI FullSURUmDUR.linklerini pcden atiyim
quote:
quote:
quote:
quote:
Bende Turkcell data hattı var; 6GB kotalı telefon özelliği olmadığından cihazı arama imkanım yoktu; dün avea kontrolü hat aldım 1 GB internet 9 TL diye; normal hat olduğundan aradım; sadece calıyor sonra yanıt verilmedi diyo; acaba tele sekreter özelliği mi açık sizin hatta?
extra hiçbir ayar yapmadım, görüşme özelliği ile ilgili ayarlarıda göremedim, bir programda yüklü değil, bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ? Birde 3gli görüntülü görüşme yapılabiliyor değilmi ?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: khaos
valla eğer internet senin için hiç öenmli değilse... ipad 2 al ama internet önemliyse xoom al tegra 3 ü bekleme bence hiç uygulama oyun bulamazsın soyluyum
İnternet özelliklere Flash icerik benim için çok önemli (MEB vitamin) ben daha çok bulduğum fiyat için yorum istiyorum ayrıca acaba cihazını 3.1 e güncellenen varmı? 3.01 ile 3.1 arasında bariz bir performans farkı varmı?
Bence turk telekom ile git temizce al..cunku turktelekom paketi ile.. normal xoom paketi ayni..yani sen 3g siz 32 gb bellek olmayan xoom almis olabilirsin.. bi tek ttelekomda kilif ile birlikte streclemisler ama internetteki adamda oyleyapmis olabilir ben guvenmiyoru onlara
bende dün internetten aldım adamla 1 gün boyunca mesajlaşıp öyle karar verdim, 1200 tl ye aldım. bir sorun görünmüyor, gün içindede mobilteli alıp eğer yapıyolarsa garanti belgesini doğrulatıp onay vereceğim. Sonuçta ürün eline geçtikten 3 gün süresince cihazı inceleme hakkın var.
bugun wifi xooma 3.2 guncellemesi geldi.
sd karti goruyor. telefonlar icin yapilan kucuk ekranda calisan uygulamalari tam ekranda calistirabilme ozelligi eklenmis ve herzamanki gibi birazdaha hiz ve stabilite artmis.
nerden indirebiliriz.
kendi geliyor. bir guncellemeniz var kurmak istiyormusunuz diyor okadar.
bendeki wifi versiyon cihaz 3g li versiyonuna daha cikmadi.
tam ekran özelliği süper olmuş .. bizede çıksa biran önce...
caglet bang bang race denedınmı 1 bolum oynadıktan sonra cıkıyomu oyundan yoksa devam edıyomu
quote:
Orijinalden alıntı: XII.Nicksiz
caglet bang bang race denedınmı 1 bolum oynadıktan sonra cıkıyomu oyundan yoksa devam edıyomu