Şimdi Ara

Motorola Xoom Unboxing & Review - Ana Konu ve Paylaşım (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.991
Cevap
6
Favori
110.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://izmirfx.mekan360.com/hediyeyagmuru.html :D Playstation veriyolarmış la sevindim xD
  • Google talk ile ses görüşmesi yaptım ama görüntülü nasıl olacak ?... bilgisayardan xoom'A ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglet

Bence turk telekom ile git temizce al..cunku turktelekom paketi ile.. normal xoom paketi ayni..yani sen 3g siz 32 gb bellek olmayan xoom almis olabilirsin.. bi tek ttelekomda kilif ile birlikte streclemisler ama internetteki adamda oyleyapmis olabilir ben guvenmiyoru onlara

Cihazı gördüm inceledim ttelekom 32 gb 3g yalnız dediğim gibi fiyatlar çok değişken o yüzden bana verilen fiyatı kabul etme veya etmeme konusunda tereddütlüyüm
    aycanoz 3.1 sürüm ile 3.01 arasında özellikle flashlı sitelerde (mesela dediğim cihazda 3.01 yüklüydü donanımhaber ana sayfasında hafif takılmalar vardı) bir farklılık varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglet

Google talk ile ses görüşmesi yaptım ama görüntülü nasıl olacak ?... bilgisayardan xoom'A ?

ekran görüntüsü

Motorola Xoom Unboxing & Review - Ana Konu ve Paylaşım
  • 3g versiyonu kullanan arkadaslar sizin SMS gönderme işinizi sanırım bu program çözer. Ben telefonda kullanırım kendisini mükemmel çalışır. Böyle kandil günlerinde toplu sms cekmekte kolay oluyor.

http://www.fireblade.org/EasySMS/

Wifiden internete bağlı olduğunuzun varsayıyorum
    Programı kurduktan sonra programı açın kullanıcı adı ve parolasını tanımlayın, sonra wifi/USB yazan yerdeki starta basın.

Sonra tarayıcınızdan
    tabletinizin ip adresi:2511 enter yaparak giriş yapın
    örnek bende
    192.168.1.9:2511

İlla tabletten girmek zorunda değilsiniz bu adresi, o anda bağlı bulunduğunuz wifi ağındaki herhangi bir PC dende girebilirsiniz. PC den daha zevkli oluyor zaten.

Denemedim ama sadece 3G şebekesine bağlıysanız birde şöyle deneyin girmesi lazım
    http://192.168.1.9:2511/

ip adresinizin kaç olduğuna ayarlarda wifi de bağlı bulunduğunuz wifi ağının üstüne basarak bakabilirsiniz.

• aycanoz 3.2 sürüm ile 3.01 arasında özellikle flashlı sitelerde (mesela dediğim cihazda 3.01 yüklüydü donanımhaber ana sayfasında hafif takılmalar vardı) bir farklılık varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khaos -- 15 Temmuz 2011; 18:43:14 >
  • 3.1 e cihaz üzerinden update alabilen varmı acaba ? ben system update ten deniyorum ama cihazınız zaten updateli diyor ama sürüm 3.0.1 olarak görünüyor.
    Asuslara 3.1 geldi oysaki.
  • Caglet hocam bi link atsan sevindirsen bizi doksen sokaklara
  • @khaos
    ben cihazi elime alir almaz 3.1 guncellemesi geldiydi ve kurdum. yani 3.01 surumunu hic kullanmadim.
    su anki 3.2 guncellemesi almis haliyle bizzat deneyip size cevap verecegim ama pazartesiye kadar musade edin. su an sadece edge baglantim var pazartesi gunu hizli bir baglanti ile denerim hatta videosunu cekmeye calisirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkwaves

3.1 e cihaz üzerinden update alabilen varmı acaba ? ben system update ten deniyorum ama cihazınız zaten updateli diyor ama sürüm 3.0.1 olarak görünüyor.
    Asuslara 3.1 geldi oysaki.

motorola avrupa face book sayfasında bayağı insan kızgın hala avrupa için 3.1 update verilmediğine dair..
  • şimdi benim yaşadığım normalmi değilmi ? update alan arkadaş sen nerden almıştın ? başka rootlu makinada update alamayan varmı ?
  • quote:

şimdi benim yaşadığım normalmi değilmi ? update alan arkadaş sen nerden almıştın ? başka rootlu makinada update alamayan varmı ?

Aycanoz'un xoom US versiyon WIFI 3Gsiz model US versiyonlar aldı 3.2'yi sadece avrupa 3G'li olan modellerde 3.0.1 hala.

bu arada xoom'un hdmi ile monitore bağlanmış hali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendimce -- 15 Temmuz 2011; 23:01:45 >

• ozaman ttnetten alınan tüm mkainalar hala update almadı daha değilmi ? manuel olarak yükleyecektim ama azgeçtim,ü gerek varmı sizcede ?
  • ben elimdeki ipad 1 ile 3.01 sürüm yüklü olan xoom'u karşılaştırmıştım ekran kalitesi özellikle dış ortamlarda ipad kısmen daha iyi aynı zamanda nette sayfaları kaydırma konusundada ipad az bir farklada olsa daha akıcı 3.1 ve 3.2 güncellemeleriyle ilerleme kaydettiklerini umuyorum. ekran görünürlüğünde ipad önde olsada çözünürlük konusunda xoom bariz fark ediliyor
  • Xoom sahibi arkadaşlar apple markette ipad için olan uygulamalar özellikle belirtiliyor acaba android te durum ne? ayrıca telefonlar için olan programlar xoom da kullanıldıklarında çözünürlük yüzünden görüntü kalitesi düşüyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XII.Nicksiz

Caglet hocam bi link atsan sevindirsen bizi doksen sokaklara

BUYUR HOCAM
    http://www.megashare.com/3281561

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglet -- 16 Temmuz 2011; 0:09:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendimce

quote:

şimdi benim yaşadığım normalmi değilmi ? update alan arkadaş sen nerden almıştın ? başka rootlu makinada update alamayan varmı ?

Aycanoz'un xoom US versiyon WIFI 3Gsiz model US versiyonlar aldı 3.2'yi sadece avrupa 3G'li olan modellerde 3.0.1 hala.

bu arada xoom'un hdmi ile monitore bağlanmış hali

Hocam ben bulamadım burada kablo..kapıda ödeme seçeneği olan bi internet sitesinde bu kablodan bulabilir miyiz.. Birde benim televizyonumun HDMI girişinde o girişin yanında sağda ve solda 1'er tane çivi gibi şeyler var.. vidalı kablo lazım yani.. ondan bı bulabılır mıyız hocam ? nasıl bulacaz? Yada once şoyle soylıyım...HDMI güzel oluyor mu.. sence gerekli mi

• quote:

Orijinalden alıntı: khaos

ben elimdeki ipad 1 ile 3.01 sürüm yüklü olan xoom'u karşılaştırmıştım ekran kalitesi özellikle dış ortamlarda ipad kısmen daha iyi aynı zamanda nette sayfaları kaydırma konusundada ipad az bir farklada olsa daha akıcı 3.1 ve 3.2 güncellemeleriyle ilerleme kaydettiklerini umuyorum. ekran görünürlüğünde ipad önde olsada çözünürlük konusunda xoom bariz fark ediliyor

ipad 1 den bahsediyorsun birde :D:D flash desteği bile yok.. xoom'un internet deneyimine laf ettirmem.. donanımhaberde bile tek bir takılma olmuyor.. yalnız hiç bir video takılmıyor... ancak dh vıdeoları takılıp takılıp gosteriyor nıye acaba ? (Bu birtek dh'de oluyor..... birde daily motionda.. dier siteler süper.. mynet harika mynet kavundan şarkı bile dinliyorsun kesintisiz

• caglet laf atma niyetim yok merak etme tarfsız bir izlenim şüphen olmasın ancak şu güncellemeler zamanında gelirse eminim basit farklar ortadan kalkardı ayrıca şunu söyleyeyim ipad 1 ile 2 arasında internet hızı farkı yok acaba şu soruma cevap verecek kimse yokmu? Telefonlar için olan programlar xoom da kullanıldıklarında çözünürlük yüzünden görüntü kalitesi düşüyormu?
  • dh videoları olsun diğer videolar olsun mkv harıc hıc bır sorunum yok ayrıca cıhazın ınternet deneyımı gercekten muthıs ayrıca sosyal deneyımıde muhtesem foursquare olsun twit olsun face olsun cihaz 10 numara latitude da muhtsem

@caglet elıne saglın hocam
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.