Şimdi Ara

Motorola Xoom Unboxing & Review - Ana Konu ve Paylaşım (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.991
Cevap
6
Favori
110.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu cihazı almayı dusunuyorum yorumunuz nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: imtr

quote:

Orijinalden alıntı: kendimce

quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

Kontrol ederim bilgi vermem nedir yahu

bilgi vereyim o zaman olmuyor 3.0.1 de sanırım bir sürücü eksik cihazı rootladım; değişikliği yaptım olmayınca tekrardan unroot ettim ve 3.2 update beklemeye başladım..

Wifi+3G modeline Android 3.2 güncellemesi geldiğinde herhalde sd card'ı artık cihaz tanıyabilecek, wifi modelinde olduğu gib değil mi ?. Sonrasında root edilirse yine sd kartı görmeye devam eder mi ? O özellik root edilince kaybolmaz değil mi ?

update bildiğim kadarıyla sadece stock olan yani rootsuzlar için geliyor. update geldikten sonra yeniden root edilmesi gerekir ama 3.2'in root dosyaları ile

• quote:

Orijinalden alıntı: El Cezeri

Bu cihazı almayı dusunuyorum yorumunuz nedir?

Yalvarıyorum yardımcı olun cok acil
  • quote:

quote:

ben alın derim başkası almayın der. bence bu ilk sayfadan bu sayfaya kadar olan yazıları okursanız. size fikir verir..
  • quote:

quote:

quote:

ben alın derim başkası almayın der. bence bu ilk sayfadan bu sayfaya kadar olan yazıları okursanız. size fikir verir..

Bu aletin uygulamaları kac tane? =)

• quote:

quote:

quote:

quote:

uygulama sayısı 1 de olsa 1 milyonda olsa insana satın almak için fikir vermez; mesala söyle örnek vereyim uzak masaüstü bağlantısı için yaklaşık benim bildiğim 25 tane farklı uygulama; veya telnet için 35 tane farklı uygulama var önemli olan alma amaçına uygun kullanmak;

Ben xoom aldığımda amacım laptopumu kenara koymak hergün 2.5 kg/cantası vs taşımayı bırakmaktı; kullanıma uygun Uzak masaüstü programımı kurdum; telnet kurdum iş amaclı; özel amaclı twitter;wordpress,tapatalk ve 2-3 oyunum var, Müzikler ve resimler.

o yüzden simdi desem android markette şu kadar program var neye yarayacak?.. o yüzden kafanızda canlandırın niçin neden tablet almalıyım.

kullanım alanı ne olacak ? vereceğim paraya değecek mi?

• Beyler bende almak istiyorum bu cihazı ama sorularım var.

1) Bilgisayar olmadan, yalnızca internet bağlantısıyla sorunsuz olarak kullanabilir miyim? Netbook yerine gibi düşününebilirsiniz.
    2) uTorrent gibi yazılımlardan film, dizi indirip, bunları herhangi bir işlem yapmadan sorunsuzca izleyebilir miyim?
    3) Müzik kalitesi iPod gibi mi, yoksa daha önce kullandığım Samsung Galaxy gibi kötü mü? Bunu çok merak ediyorum. iPod'da müzik dinlemek çok zevkli.
    4) Konuşma ve SMS olayı kesin olarak çözüldü mü? Yani cihazı rootlayarak arama/aranma ve sms alma/gönderme işlemlerini yapabilir miyim? Bluetooth kulaklıkla arama ve müzik dinleme işlemlerini gerçekleştirebilir miyim?
    5) Facebook oyunlarını sorunsuzca açabilir miyim ve justin.tv gibi sitelerden canlı yayını sorunsuzca izleyebilir miyim?

Cevap veren, vermeyen herkese teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dembe7 -- 17 Temmuz 2011; 0:51:18 >

• Haftaya aksilik çıkmazsa almış olacağım ama açıkçası diğer tabletlerde cep telefonu şarj cihazı gibi cihazlar varken motorolanınkinin laptoplardaki gibi olması çok itici acaba daha değişik şarj makinaları varmı bu cihaz için?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

uygulama sayısı 1 de olsa 1 milyonda olsa insana satın almak için fikir vermez; mesala söyle örnek vereyim uzak masaüstü bağlantısı için yaklaşık benim bildiğim 25 tane farklı uygulama; veya telnet için 35 tane farklı uygulama var önemli olan alma amaçına uygun kullanmak;

Ben xoom aldığımda amacım laptopumu kenara koymak hergün 2.5 kg/cantası vs taşımayı bırakmaktı; kullanıma uygun Uzak masaüstü programımı kurdum; telnet kurdum iş amaclı; özel amaclı twitter;wordpress,tapatalk ve 2-3 oyunum var, Müzikler ve resimler.

o yüzden simdi desem android markette şu kadar program var neye yarayacak?.. o yüzden kafanızda canlandırın niçin neden tablet almalıyım.

Uygulamaları kac taneden kastım AppStore zenginligi/ona yakın bir zenginlik bulabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yakita

Beyler bende almak istiyorum bu cihazı ama sorularım var.

1) Bilgisayar olmadan, yalnızca internet bağlantısıyla sorunsuz olarak kullanabilir miyim? Netbook yerine gibi düşününebilirsiniz.

Gamyun gibi java gerektiren; Tivibu gibi silverlight gerektiren sitelerle fazla işim olmaz diyorsanız Flash kullanılan sitelere rahatlıkla bağlabilirsiniz.

2) uTorrent gibi yazılımlardan film, dizi indirip, bunları herhangi bir işlem yapmadan sorunsuzca izleyebilir miyim?
    3) Müzik kalitesi iPod gibi mi, yoksa daha önce kullandığım Samsung Galaxy gibi kötü mü? Bunu çok merak ediyorum. iPod'da müzik dinlemek çok zevkli.
    4) Konuşma ve SMS olayı kesin olarak çözüldü mü? Yani cihazı rootlayarak arama/aranma ve sms alma/gönderme işlemlerini yapabilir miyim? Bluetooth kulaklıkla arama ve müzik dinleme işlemlerini gerçekleştirebilir miyim?
    5) Facebook oyunlarını sorunsuzca açabilir miyim ve justin.tv gibi sitelerden canlı yayını sorunsuzca izleyebilir miyim?

Cevap veren, vermeyen herkese teşekkürler.

Gamyun gibi java gerektiren; Tivibu gibi silverlight gerektiren sitelerle fazla işim olmaz diyorsanız Flash kullanılan sitelere rahatlıkla bağlabilirsiniz.

MKV hariçindeki divx/xvidler rahatlıkla seyredebilirsiniz. MKV için henüz TEGRA2'ye göre optimize edilmiş program ben bulamadım

APPLE diyorum

Rootlayarak sadece SMS gönderilinebiliniyor. ( kendim denedim ) Ses için okudum ama nerede olduğunu unuttum simdi bulamıyorum. demekki ya fake idi yada çok sorunlu

Facebook oyunlarını veya Justin.tv'Yi kullanmadım. belki kullananlar cevaplayabilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Uygulamaları kac taneden kastım AppStore zenginligi/ona yakın bir zenginlik bulabilir miyim?

Motorola Xoom Unboxing & Review - Ana Konu ve Paylaşım

• quote:

quote:

quote:

quote:

bilgi vereyim o zaman olmuyor 3.0.1 de sanırım bir sürücü eksik cihazı rootladım; değişikliği yaptım olmayınca tekrardan unroot ettim ve 3.2 update beklemeye başladım..

Wifi+3G modeline Android 3.2 güncellemesi geldiğinde herhalde sd card'ı artık cihaz tanıyabilecek, wifi modelinde olduğu gib değil mi ?. Sonrasında root edilirse yine sd kartı görmeye devam eder mi ? O özellik root edilince kaybolmaz değil mi ?

update bildiğim kadarıyla sadece stock olan yani rootsuzlar için geliyor. update geldikten sonra yeniden root edilmesi gerekir ama 3.2'in root dosyaları ile

O zaman :
    cihazı root'suz olarak 3.2 update gelene kadar kullanacaz . Update sonrasında uygun root dosyaları ile root edebilecez ve herhangi bir özellik kaybı olmıyacak, yada mevcut yazılım versyonu ile root edip güncelleme geldiğinde önce unroot edecez, güncellemeyi yükleyip sonra uygyn dosya ile tekrar root edecez.
    Her iki yöntemde kullanılabilr herhalde.
    Bu arada root edilirken tüm data'ların ve yüklenmiş uygulamaların silindiğini yazmıştınız. Bunun sebebi nedir. HTC Desire'ı root ederken böyle bir sorun olmamıştı

Daha fazla bilgi verirmisiniz ?

• Bugun bulabilirsem alayim o zaman tesekkurler
  • @kendimce, hocam verdiğiniz bilgiler için çok sağolun. Ben alana kadar umarım tüm sorunlar çözülmüş olur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

O zaman :
    cihazı root'suz olarak 3.2 update gelene kadar kullanacaz . Update sonrasında uygun root dosyaları ile root edebilecez ve herhangi bir özellik kaybı olmıyacak, yada mevcut yazılım versyonu ile root edip güncelleme geldiğinde önce unroot edecez, güncellemeyi yükleyip sonra uygyn dosya ile tekrar root edecez.
    Her iki yöntemde kullanılabilr herhalde.
    Bu arada root edilirken tüm data'ların ve yüklenmiş uygulamaların silindiğini yazmıştınız. Bunun sebebi nedir. HTC Desire'ı root ederken böyle bir sorun olmamıştı

Daha fazla bilgi verirmisiniz ?

Bootloader icin cihazi unlock edilirken cihaz kendisini formatliyor. Ama tekrarda google accounta giris yapildiginda marketten indirilen uygulamalar , kismi ayarlar ve wifi sifreleri geri yukleniyor.

• @khaos

Bu cihazin abd`de satilan wifi versiyonu cep telefonu sarj cihazi gibi kucuk bir adaptorle calisiyor. Yani ebay vs. Yerlerden sanirim alabilirsin. Benim adaptor 110-220 vAC giris 12V 1.5A DC cikisli kucuk bisey.
  • Markette xoom ile kullanılabilecek türkçe destekli klavye yokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XII.Nicksiz

quote:

Orijinalden alıntı: aycanoz

@khaos

Telefonlar icin yapilan cogu uygulama tablette goruntu bozulmasina ugramiyor. Yani butonlar yazilar bir sekilde buyumeden ekrana yerlesiyor. Fakat istisnalarda yok degil Idefix in kitaplik diye bir uygulamasi var mesela bu uygulamada bozulma oluyor. Simdiye kadar bu uygulama disinda sorun yasamadim.

hocam bende kitaplık programını yukledım ama bende çalışmıyor duzgun sureklı hta verıyor

@XII.Nicksiz
    Kitaplik bendede calismiyor sadece arayuz geliyor gerisi hikaye. Idefixe mail attim ama cevap veren olmadi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

@khaos

Telefonlar icin yapilan cogu uygulama tablette goruntu bozulmasina ugramiyor. Yani butonlar yazilar bir sekilde buyumeden ekrana yerlesiyor. Fakat istisnalarda yok degil Idefix in kitaplik diye bir uygulamasi var mesela bu uygulamada bozulma oluyor. Simdiye kadar bu uygulama disinda sorun yasamadim.

hocam bende kitaplık programını yukledım ama bende çalışmıyor duzgun sureklı hta verıyor

@XII.Nicksiz
    Kitaplik bendede calismiyor sadece arayuz geliyor gerisi hikaye. Idefixe mail attim ama cevap veren olmadi.

walla hocam bende mail atıyım hangı maıl adresıne attınız ?

• quote:

walla hocam bende mail atıyım hangı maıl adresıne attınız ?

markette aratığında aşağı kısımda mobile@idefix.com diye e-posta adresi var. ancak yollamadan önce bir kontrol edin derim..
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.