Cihaz konusunda ici rahat olmiyan arkadaslar biraz daha sabredin cihaz yeni oldugu icin bazi sorunlari var ama yazilimsal sorunlar benim icin cihazin en buyuk sorunu mkv oynatamamsi onuda en gec 1 ay icinde hallederler bence
kapatmaya zorla hatası sızdede olmuyor mu
quote:
Orijinalden alıntı: caglet
Turk telekom bayilerinde sanirim aksesuarlar varmis... hdmi , dock vs.vs.
zorla kapatma hatası eğer programın honeycomb uyumlu değil veya cracklenmiş ise verir. ayrıca yeni bir ürün aldığımda ilk 3 ay nerdeyse 2-3 günde bir cihazı yeniden kurararım. Kullanacağım programları test eder farklı seyler kurarım ve hangisi işlevsel ise kenara alır. 3 ay sonunda ise elimde tam olarak kullanacağım programlar cıkarmış olurum. Tablet alma amacım belli olduğundan artık yeniden kuracağımı sanmıyorum. kullanacağım programlarımı belirledim ayrıca elimde farklı androidli cihazda bulunduğundan onda kontrol ediyorum :)
Ayrıca dock'un fiyattını sorsana..
Cihazı türkçe kullanmayın. Türkçe de Youtube ağ hatası veriyor..
@bdilek arkadaşın asusu alabilir. XOOM aralarında en iyisidir.
yo ASUS um yok. Bende xoom kullacısıyım. Sadece çevreden neden bunu aldın çok pahalı asus daha iyi gibi şeyler söyleniyor. Tablet ler konusunda fazla da bilgim olmadığı için canım sıkılıyor du. Ama artık can sıkacak bir durum yok sayenizde doğru bir karar verdiğimi anladım.
Cihazın daha sonra çıkacak olan android in yeni versiyonlarını nasıl güncelleyeceğiz onu bilemiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: bdilek
yo ASUS um yok. Bende xoom kullacısıyım. Sadece çevreden neden bunu aldın çok pahalı asus daha iyi gibi şeyler söyleniyor. Tablet ler konusunda fazla da bilgim olmadığı için canım sıkılıyor du. Ama artık can sıkacak bir durum yok sayenizde doğru bir karar verdiğimi anladım.
Cihazın daha sonra çıkacak olan android in yeni versiyonlarını nasıl güncelleyeceğiz onu bilemiyorum.
OTA update gelecek. sistemden hakkında bölümünden kontrol ettiğinde update varsa cihaz indirecek ve update edecek..
Daha önce hiç dikkat etmemiştim xoom da micro sd kart yuvası ile sim kart yuvası aynı galiba ikisini bir arada kullanamıyoruz dogrumu?
quote:
Orijinalden alıntı: khaos
Daha önce hiç dikkat etmemiştim xoom da micro sd kart yuvası ile sim kart yuvası aynı galiba ikisini bir arada kullanamıyoruz dogrumu?
Ayni anda kullanabiliyorsun sd card sim yuvasinin arkasinda kaliyor
Bişey sorucam sim kartını ikinci bitanesin alman mümkün mü.. tekini tel-e taakicam gorusmeler icin tekini xooma takicam
market de neden ücretli uygulamalar çıkmıyor hiç. Hep ücretsizler var hiç bişi anlamadım ?
quote:
market de neden ücretli uygulamalar çıkmıyor hiç. Hep ücretsizler var hiç bişi anlamadım ?
Güzel bir soru ... Bu arada herkese merhaba.Benim cihaz Amerika dan gelme root yapmadım bende de ücretliler çıkmıyor.
Ebook için önereceginiz pro var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: kendimce
quote:
Orijinalden alıntı: caglet
Turk telekom bayilerinde sanirim aksesuarlar varmis... hdmi , dock vs.vs.
zorla kapatma hatası eğer programın honeycomb uyumlu değil veya cracklenmiş ise verir. ayrıca yeni bir ürün aldığımda ilk 3 ay nerdeyse 2-3 günde bir cihazı yeniden kurararım. Kullanacağım programları test eder farklı seyler kurarım ve hangisi işlevsel ise kenara alır. 3 ay sonunda ise elimde tam olarak kullanacağım programlar cıkarmış olurum. Tablet alma amacım belli olduğundan artık yeniden kuracağımı sanmıyorum. kullanacağım programlarımı belirledim ayrıca elimde farklı androidli cihazda bulunduğundan onda kontrol ediyorum :)
Ayrıca dock'un fiyattını sorsana..
Cihazı türkçe kullanmayın. Türkçe de Youtube ağ hatası veriyor..
@bdilek arkadaşın asusu alabilir. XOOM aralarında en iyisidir.
Kaynak gösterdiğin videoda xoom 3.1 transformer 3.0 kullanıyor bu sebeble ekran hassasıyeti yada video perfmansı gibi xoom'un onde olduğu durumlar versiyonla ilgili.
onun dişinda tranformer'da ips ekran olduğu için daha canlı renkler ve daha geniş görüş açısı veriyor artı olarak klavye dock'i bana göre çok önemli bir artısı.
xoom'da mini usb olması bana göre tek artısı (transformer'in 3g versiyonu ile karşılaştırıldığında) fakat ips ve klavye gibi artılarla yok sayılabılecek bi özelliği (zaten dock ünitesinde 2 tane normal usb çıkısı bulunuyor. artı eksta pil)
şuan tranformersin 3g versiyonu henuz çıkmadığı için almıyorum fakat galaxy tab 10.1 yada transformer'in arasında hangisinin 3g'li versiyonu önce cıkarsa onu alıcam.
Hemen alacak kişiler içinse 3g sorun değilse asus daha iyi bir seçenektir benim gözümde.
quote:
Orijinalden alıntı: splen
quote:
Güzel bir soru ... Bu arada herkese merhaba.Benim cihaz Amerika dan gelme root yapmadım bende de ücretliler çıkmıyor.
Ebook için önereceginiz pro var mı?
Andriod market turkiye destegi yok. O yuzden parali uygulamalar.. root etme gerek cihaz..
ya bu salak alete nasıl film vs atıcaz kafayı yicem hd film seyredilebiliyor ama atacak bir kablo vs yok bluetoot ile deniyorum yeterli disk alanı yok diyor bomboş 1 tane müzik bile yok ama dolu diyor kırıp atasım geliyor
Laptop ya da pc'ye bağlayıp atabilirsin. Şöyle 720p bir mkv dene bakalım, akıcı oynatabiliyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: visceroid
Laptop ya da pc'ye bağlayıp atabilirsin. Şöyle 720p bir mkv dene bakalım, akıcı oynatabiliyor mu?
anlatamadım galiba neyle bağlayacağım bunu yokki usb girişi
Kutu içeriğinde bir ucu micro usb, bir ucu usb olan kablo var???
quote:
evet var ama pc tanımıyor :/
O sizin sorununuz o zaman. Cihaza salak demeniz yersiz olmuş, usb portlarınızı kontrol edin..
quote:
Orijinalden alıntı: jettqwer
quote:
evet var ama pc tanımıyor :/
Insanlarimiz neden hatalarini kendilerinde aramaz veya aldiklari urunlerin kullanim kitapciklarini incelemez.. sonra suçu cihaza atarlar.... driverlari yukleyin..
XOOM WIFI modeli kullanlar için cihazını root ettiyseniz. WIFI modelim olmadığından çalışıp çalışmadığını bilmiyorum. Aşağıdakileri yaparak cihazını Verizon modelini dönüştürek kısıtlamalı market yerine paralı olanları applicationları görebilirsiniz.
That will be easy if you have root permission. No need any kind of Market Enabler, just modify the build.prop in you /system/ directory add add some lines:
1) Make /system writable adb remount
2) Download default build.prop from Xoom adb pull /system/build.prop
3) Use text edit to open build.prop and add following lines ro.cdma.home.operator.numeric=310004 ro.cdma.home.operator.alpha=Verizon ro.cdma.homesystem=64,65,76,77,78,79,80,81,82,83 ro.cdma.data_retry_config=default_randomization=20 00,0,0,120000,180000,540000,960000 ro.com.google.clientidbase=android-verizon
4) Upload modified build.prop back to your Xoom adb push build.prop /system/build.prop