root edilmiş xoom 3.0.1 kullanan var mı ? ve elinde sd kartı bulunuyor mu ? eğer evet ise. orjinal build.prop dosyasını yedekleme yaparak ro.build.characteristics=tablet,nosdcard satırındaki nosdcard'ı silerek sdcard'ı takıp tanıyıp tanımadığını söylebilir mi ? eğer çalışmıyorsa cihazımı boşuna sıfırlamayım.
quote:
Orijinalden alıntı: caglet
quote:
Orijinalden alıntı: khaos
ben elimdeki ipad 1 ile 3.01 sürüm yüklü olan xoom'u karşılaştırmıştım ekran kalitesi özellikle dış ortamlarda ipad kısmen daha iyi aynı zamanda nette sayfaları kaydırma konusundada ipad az bir farklada olsa daha akıcı 3.1 ve 3.2 güncellemeleriyle ilerleme kaydettiklerini umuyorum. ekran görünürlüğünde ipad önde olsada çözünürlük konusunda xoom bariz fark ediliyor
ipad 1 den bahsediyorsun birde :D:D flash desteği bile yok.. xoom'un internet deneyimine laf ettirmem.. donanımhaberde bile tek bir takılma olmuyor.. yalnız hiç bir video takılmıyor... ancak dh vıdeoları takılıp takılıp gosteriyor nıye acaba ? (Bu birtek dh'de oluyor..... birde daily motionda.. dier siteler süper.. mynet harika mynet kavundan şarkı bile dinliyorsun kesintisiz
Şimdi fark ettim donanımhaber videolarında takılma oluyor demişsin ben özellikle donanımhaber videosunu birkaç dakika oynattım akıcıydı takılma olmadı ama donanımhaer anasayfasında hafif takılmalar vardı!
quote:
Orijinalden alıntı: khaos
caglet laf atma niyetim yok merak etme tarfsız bir izlenim şüphen olmasın ancak şu güncellemeler zamanında gelirse eminim basit farklar ortadan kalkardı ayrıca şunu söyleyeyim ipad 1 ile 2 arasında internet hızı farkı yok acaba şu soruma cevap verecek kimse yokmu? Telefonlar için olan programlar xoom da kullanıldıklarında çözünürlük yüzünden görüntü kalitesi düşüyormu?
nazı oyunlarda evet bazılarında hayır
Cogu oyun tegra icin xoom yapilmi S oldugundan pek bozulmuyor..yada belli olmuyor..yeni guncellemeyle kucuk boyutlu oyunlari buyultecekmis cihaz. O zamada sanmiyorumki bozulsun
@khaos
Telefonlar icin yapilan cogu uygulama tablette goruntu bozulmasina ugramiyor. Yani butonlar yazilar bir sekilde buyumeden ekrana yerlesiyor. Fakat istisnalarda yok degil Idefix in kitaplik diye bir uygulamasi var mesela bu uygulamada bozulma oluyor. Simdiye kadar bu uygulama disinda sorun yasamadim.
Beyler oyunlar için bir link yada PM atabilirmisiniz?
Özellikle Dungeon Defenders Deluxe HD yi arıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: sunshinemir
root edilmiş xoom 3.0.1 kullanan var mı ? ve elinde sd kartı bulunuyor mu ? eğer evet ise. orjinal build.prop dosyasını yedekleme yaparak ro.build.characteristics=tablet,nosdcard satırındaki nosdcard'ı silerek sdcard'ı takıp tanıyıp tanımadığını söylebilir mi ? eğer çalışmıyorsa cihazımı boşuna sıfırlamayım.
root edilmiş hiç mi? MZ601 bir kullanıcı yok?
quote:
Orijinalden alıntı: kendimce
quote:
Yok galiba
quote:
quote:
quote:
Yok galiba
aksama artık cihazımı yine root eder; kontrol ederim. bilgi vermem :) aslında usb host özelliğini de deneyeceğim. ama bakalım. Motorola'nın kendi sitesinde bulunan bilgilere göre cihazda henüz usb host özelliği yok ilerleyen dönemde bu özellik digital fotograf makinalarından direk xoom'a fotograf taşına bilmesi için verilecekmiş..
Ayrıca bu özellikle ilgili olalrakMotorola'nın aksesuar mağazasında sadece EU bölgesinde satışa sunulmuş; US magazasında yokmuş kablo..
bakalım EU Motorola ne yapacak ? cevapta yok hiç bir yazıya..
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Darkwaves
şimdi benim yaşadığım normalmi değilmi ? update alan arkadaş sen nerden almıştın ? başka rootlu makinada update alamayan varmı ?
Aycanoz'un xoom US versiyon WIFI 3Gsiz model US versiyonlar aldı 3.2'yi sadece avrupa 3G'li olan modellerde 3.0.1 hala.
bu arada xoom'un hdmi ile monitore bağlanmış hali
Hocam ben bulamadım burada kablo..kapıda ödeme seçeneği olan bi internet sitesinde bu kablodan bulabilir miyiz.. Birde benim televizyonumun HDMI girişinde o girişin yanında sağda ve solda 1'er tane çivi gibi şeyler var.. vidalı kablo lazım yani.. ondan bı bulabılır mıyız hocam ? nasıl bulacaz? Yada once şoyle soylıyım...HDMI güzel oluyor mu.. sence gerekli mi
Civili HDMI ilk kez duyuyorum DVI girişi olmasın o ?? video oynatıcıı olarak veya resimleri göstermek için kullanılabilinir ama oyun oynamak zor. buyük ekran karşısında elinde xoom.. niye aldım diye kendi kendime soruyorum kabloyu :)
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sunshinemir
5.7 falan versiyonları 400-500 mb bir oyun olması lazım . bu 7 mb :S corrupted dio zaten yinede saol denediğin için
quote:
Orijinalden alıntı: aycanoz
@khaos
Telefonlar icin yapilan cogu uygulama tablette goruntu bozulmasina ugramiyor. Yani butonlar yazilar bir sekilde buyumeden ekrana yerlesiyor. Fakat istisnalarda yok degil Idefix in kitaplik diye bir uygulamasi var mesela bu uygulamada bozulma oluyor. Simdiye kadar bu uygulama disinda sorun yasamadim.
5.7 falan versiyonları 400-500 mb bir oyun olması lazım . bu 7 mb :S corrupted dio zaten yinede saol denediğin için
@caglet'in verdiği dosyayı indirmedim ama eğer gameloft oynu ise sonradan WIFI üzerinden download ediyor oyun dosyalarını..
quote:
quote:
quote:
quote:
Yok galiba
aksama artık cihazımı yine root eder; kontrol ederim. bilgi vermem :) aslında usb host özelliğini de deneyeceğim. ama bakalım. Motorola'nın kendi sitesinde bulunan bilgilere göre cihazda henüz usb host özelliği yok ilerleyen dönemde bu özellik digital fotograf makinalarından direk xoom'a fotograf taşına bilmesi için verilecekmiş..
Ayrıca bu özellikle ilgili olalrakMotorola'nın aksesuar mağazasında sadece EU bölgesinde satışa sunulmuş; US magazasında yokmuş kablo..
Kontrol ederim bilgi vermem nedir yahu
quote:
Orijinalden alıntı: visceroid
bilgi vereyim o zaman olmuyor 3.0.1 de sanırım bir sürücü eksik cihazı rootladım; değişikliği yaptım olmayınca tekrardan unroot ettim ve 3.2 update beklemeye başladım..
Teşekkürler
Bu cihazda java destegi yokmu gamyun.net de king oynayamayacak miyiz?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: visceroid
bilgi vereyim o zaman olmuyor 3.0.1 de sanırım bir sürücü eksik cihazı rootladım; değişikliği yaptım olmayınca tekrardan unroot ettim ve 3.2 update beklemeye başladım..
Wifi+3G modeline Android 3.2 güncellemesi geldiğinde herhalde sd card'ı artık cihaz tanıyabilecek, wifi modelinde olduğu gib değil mi ?. Sonrasında root edilirse yine sd kartı görmeye devam eder mi ? O özellik root edilince kaybolmaz değil mi ?