Şimdi Ara

Motorola yeni tableti Xoom için bir kez daha Apple'a göndermeler için video yayınladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Motorola teknoloji dünyasının merakla beklediği Xoom isimli yeni nesil tablet bilgisayarını satışa sunmak için artık gün sayıyor. Nvidia Tegra 2 platformunu temel alan ve Google'ın tabletler için hazırladığı Honeycomb kod adlı Android 3.0 işletim sistemiyle gelen Xoom ile çok iddialı olduğunu hemen her fırsatta dile getiren Motorola, yeni bir tanıtım filmi hazırladı. Amerika'da SuperBowl maçı arasındaki prestijli reklam bölümünde gösterilecek tanıtım filmi ile Motorola, doğrudan Apple'ı hedef aldığının sinyallerini veriyor.

Apple için büyük önem taşıyan 1984 yılına göndermelerle dolu videoda Motorola, 2011'in şu anki haliyle 1984'e çok benzediğini çünkü tek bir otoritenin, tek bir tasarımın ve tek bir çalışma yolunun olduğunu söylerken, daha fazla seçenek için artık zamanın geldiğini belirtiyor ve ardından Xoom'u farklı kılan özellikleri sıralıyor. Keşfetme zamanı geldi diyen Motorola, özgür bir hayatı yaşamanın tam sırası olduğuna vurgu yaparken, Android 3.0, Adobe Flash, çift kamera ve daha pek çok özelliği ile Xoom'un daha fazla özgürlük sunduğuna dikkat çekiyor. Motorola'nın yüksek satış rakamlarına ulaşması beklenen yeni tableti için fiyat bilgisi olmasa da 32GB'lık modelin 799$ olacağı öne sürülmekte.

* SuperBowl: Amerikan Futbol Ligi NFL'in final karşılaşması.

• vay be pis giydirmiş apple a motorala:) Vay be android, sen nelere kadirsin, bitmek üzere olan motorala şimdi apple a kafa tutuyor :)) Benq, sagem, siemens derken motolarada ipini çekmek üzereydi ki android yetişti imdada. Sırada sony ericsson vardı o da kurtardı :))
  • Güzel reklam
  • güzel reklam gerçekten. böyle zeka ürünü ince göndermelere bayılıyorum
  • tablet gerçekten güzel doğal olarak reklamını da iyi yapıcak adamlar.. inceden inceden çok zekice yaptığı göndermeler harika olmuş.. tam anlamıyla ipade gönderme olmuş hatta apple'a.. işte bu tablet alınır..
  • orda time to explore(keşfetme zamanı) yazmıyor muydu?
    siz time to explode(patlama zamanı diye gördünüz galiba :)
    gerçi explode reklamın temasına da daha uygun olurmuş aslında:)
  • ipad yerine bu daha bi gider
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1984le motorola bence george orwell'in meshur 1984 romanina gonderme yapmis.

roman tum sebestliklerin ve ozgurluklerin kisitli oldugu, totaliter otokratik dunya tasvir ediyor. doublethink, big brother gibi bugun sikca kullanilan tabirlerin kaynagi olan eserdir.

motorola videodada bunun uzerinden apple'a iyi giydirmis. ve bence cok guzel bir noktayida yakalamis. applein tum urunlerinin kalitesini takdir etsemde, kullanici olarak benim tercihlerime seceneklerime applein onceden karar veriyor olmasindan cok rahatsiz oluyorum.
  • adamlar cep telin mucidi bakmayın türkiyede tutulmadı ama adamlar dünya devi ne modelleri var tr gelmiyo birde serviş beş para etez gerçi cem uzan iyi darbe vurdu ya motorolaya neyse :) kışkırtıcı bi reklam ............
  • ilk cep telefonlari ciktiginda, insanlarin tecrubesizliginden faydalanip motorolanin eski telefonlarini turkiye pazarina kakaladir.
    o modelleri cok iyi hatirliyorum abartisiz tugla boyutlarinda ve agirligindaydi.
    bu yuzden en kotu telefon motoroladir imaji oturdu kaldi.

motorola her zaman iyi telefonlar cikartiyordu ama biraz bu oturan imajdan, bide turkiyede adam gibi bir distrubutorun duzgun dagitim ve reklam yapmamasindan, bir turlu turkiye pazarinda yer edemedi.

yeni cikan ust segment modelleri yaninda pek bahsedilmeyen orta segment motorola defy var. avrupada cok makul bir fiyattan satiliyor ve tum ozellikleri harika, herseyi ile eksiksiz bir smartphone. ama turkiyeye getirilmiyor. ayni telefonu ericson yada nokia cikarsa bu fiyattan piyasaya surse ekmek peynir gibi satar, 3210 gibi kult model olurdu.
  • reklamları çok güzel.ama androite sıgınıp böyle ürün reklamı yapmak pek akıl işi değil.Kendi işletim sistemlerini yazmalı telefon üreticileri.
  • hatayı düzeltmişsiniz, insan bi teşekkür eder!
  • tek otarite, tek tasarım, tek şekilde çalışma = burada f.ck you apple demiş
    şimdi daha fazla seçenek zamanı, daha fazla hız, daha fazla esneklik, daha fazla özgürlük, şimdi keşfetme zamanı = burda da özgürlükçü olun motorola alın demiiş... anlamışmıyım.. :)
    adam haklı beyler at gözlüklü apple aramızda yerin yok yaşasın özgürlükçü ruh yaşasın android, yaşasın linux, yaşasın... tamam ben sakinim, video gaza getirdi beni... :)
  • Helal olsun film fragmanı gibi yapmış Motorola göndermelerde süper olmuş
  • motorolanin gercekte nereye gonderme yaptigi belli oldu

guzel ironi yakalamislar. helal olsun.
    (1984un espirisisini merak edenler icin: http://tr.wikipedia.org/wiki/Bin_Dokuz_Yüz_Seksen_Dört_(roman))

• Güzel cihaz ve güzel reklam.
  • Apple fanboy değilim ama yiğidi öldür hakkını yeme....

- İphone çıktıktan sonra bugüne kadar neler değişti bir düşünün...
    - İphone öldürmeye çalışan bir sürü şirket teknolojiyi bir adım öteye taşımak zorunda kaldı , yoksa bize hala samsung olsun lg yada diğerleri nokia gibi en üst modeli e 72 tarzında 1500 TL gibi fiyatla bizi sömürmeye devam edeceklerdi.
    - İphone dan sonra (ben son kullanıcı olarak söylüyorum) İPAD çıktı...
    - Ve klasik hemen İpad Killer tabletler çıktı hemen ;)
    - Be kardeşim sizin beyniniz yok mu diye sorarım şimdi ben bu kadar mı özürlü ceo larınız yöneticileriniz var....geleceği görmek bu kadarmı zor yahu (milyar dolarlara hükmediyorsunuz) Bunlar bize hep teknolojiyi gıdım gıdım sömüre sömüre verdiler fakat, Apple çıktı arkadaş dedi bundan sonra böle olacak dedi onlarda hemen daha iyisini yaptılar.

PEKİ NEDEN SIKIŞINCA (NOKİA GİBİ) DAHA UCUZA DAHA KALİTELİ ÜRÜN SUNUYORSUNUZ.BUNLARI YENİ Mİ BULDUNUZ...ARKADAŞLAR UZUN LAFI KISASI BU TOTOŞLAR TEKNOLOJİ SAKLIYORLAR EMİN OLUN BUNLARDA MOZİLLA SEABİRD TARZI ALETLER YAPACAK HEM TEKNOLOJİ HEMDE İMKAN VAR FAKAT İLLA APPLE GİBİ BİRİ ÇIKIP ZORLAYACAK YOKSA HALA CELERON 300 EFSANESİNİ KONUŞUR OLURUZ...
    APPLE SIRF BU YÜZDEN SEVİYORUM,HELAL OLSUN.O OLMASAYDI BİZ BUNLARI 40-50 SENE SONRA GÖRÜRDÜK.....

• reklam güzel olmuş da,
    önüne gelenin apple'a vurmasına sinir olmaya başladım,
    yav bu apple ne ürünler çıkarmış be,
    tüm referanslar onların üzerine,
    apple'ın hiç bir ürününe sıcak bakmıyorum (tamamen zevk meselesi olayı kavgaya çevirmeyin)
    ama bunları gördükçe önlerinde saygıyla eğiliyorum.
  • Gelenin geçenin Appleye taş atmasından Apple'ın ne kadar büyük ve öncü bir firma olduğu gayet net anlaşılıyor..
  • Apple sadece kendisinin en iyi olduğunu, sadece en iyiyi kendisinin üretebileceğini zannettiği için bu sataşmalar.Apple unutmasınki firma kurulmadan önce ondan önce kurulan fimalar vardı . Motorola mesela ! Kendinden başka firmaları tanımayan sadece kendisinin en iyisini yaptığını zanneden bir firmayada diğer büyük firmaların taş atmaları devam edecektir ! Apple unutmasınki bu piyasada bir sürü kaliteli firma var ! Sadece kendisi yok !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demichelis -- 14 Şubat 2011; 22:08:06 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.