Şimdi Ara

Motorola Z3 ACIL YARDIM :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonuma tema yukledim , tekrar baslattıgımda Motorola logosu geliyor ve oylece kalıyor,ardından ekran bembeyaz oluyor...Yardımcı olabilecek birisi var mı? :(

• tema yüklemeyle öyle birşey nasıl olur? Başka birşeyler yapmış olmayasın?
  • Bu yanlış tema yüklemenden olabilir bu telefonu kullanmadım ama diğer motorolalar gibi ise * # ve açma kapama tuşuna basarsan boot ekranı gelir sonra orda yazılım versiyon ve boot versiyonu yazar onları kayıt edip aynı yazılımı yüklemen lazım yeni yazlılım yüklemen gerekir

bunu yapmadanda bir program var ayarları sıfırlıyor sen telefonunu pc tanıtmışsındır
    motokit 1.06 bu programı bul yükle sonra tlefonu o aç kabloyu tak üst kısında menüde ingilizce olarak ayarları sıfırla var master reset onu seç ve telefonun fabrika ayarlarını gelecektir belki düzelme şansı var ama bu işlemi yaparken hafıza kartını çıkar normal aç ve o beyaz ekranda kullan bu programı

bunlarda olmazsa servise vermen lazım yeni yazılım yüklendiği takdirde düzelecektir. kolay gelsin

motokit 1.06 indir

Motorola Z3 ACIL YARDIM :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpla -- 25 Eylül 2007; 10:10:40 >

• Oncelikle ilginiz icin cok tesekkur ederim...Söyle bir durum var: Dediginiz gibi telefonun SW versionunu bir yere kaydettim...Ama bu versionu nasıl yuklerim telefonuma ? Cunku Motokit 1.06 yı calıstırdıgımda "phone not connetcted" uyarısı alıyorum..

Tskler.
  • IMEI/ESN/MEID: N / A
    Technology: N / A
    Software Version: R452B_G_08.02.08R
    Flex Version: GSTCPRIHG001560A1
    Bootloader Version: v0x000AC0
    DRM Version: N / A
    Phone Type: Production (88100BC00513092B15AB9865BA15)

RSD Lite kurup ulastıgım bilgiler bunlar...Ne yapmam gerekiyor...?
  • RSD Lite ile aynı versiyonu bulup yukledim ama sonuc yine husran..beyaz ekran..Garantiye yollayacagım ...en iyi yol gibi gorunuyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtrafrozen -- 25 Eylül 2007; 13:40:53 >
  • Dur daha ne garantisi, birşeyi yok hallederiz.
  • Sorunum cozuldu arkadaslar ...Monster Pack sorunu çözdü...heartless a buradan sonsuz tesekkurler..

Ve ilgilenip post atan herkese..

Tskler.
  • merhaba

şu an aynı sorunu ben yaşıyorum :( ekranım siyah. skiman diye bir program kulanarak tema yükledim ve şu anda telefonum çalışıyor ama telimin ekranı siyah. bu şekilde hiçbir şey yapamıyorum. sorunu çözmüşsünüz. nasıl bana da yardım edebilir misiniz acil :( cevap bekliyorum:

peaceoflowers@hotmail.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.