Şimdi Ara

Motorsiklet,ekipman önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,üniversiteyi yeni kazanmış daha doğrusu hayırlısı ile kazanacak bir öğrenciyim bunun sebebiyle üniversite zamanımda ayağımın altında bir araç olması için ucuz bir başlangıç motoru almak istiyorum.
    bütçem şu anda 3800 bunu en fazla 4000'e çıkartabilirim. ehliyetim tabikide var. (eski A2) hem motor sürme konusunda hemde hangi motorun beni üzüp üzmeyeceği konusunda kararsızım,bütcemi nasıl bölmeli,hangi motoru seçmeli,sigortaya ne kadar para ayırmalı,ekipmanı nasıl seçmeli yani kısacası bu bütçeyi nasıl bölmeliyim?
    bir hafta içerisinde motor almayı düşünüyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.

https://twitter.com/Allikurt

• Sigorta ve ekipmana ayıracağın para bu 4000TL içinde ise işin zor. 2. el çinli scooterlara kalırsın o zaman. Sigorta yaklaşık 800-1000TL (İstanbul'da isen) ekipman da nerden baksan 1000TL tutar. Gerisini sen hesapla.
  • orta seviye ekipmanlar dizeyim dedim baktım 1500ü geçiyor. sigortası 1000e yaklaşır. kalır sana 1500 tl. o paraya da zor motosiklet bulunur. yani bulursun da ya böyle 100superboy 100prince razore100 gibi şeyler olur. ya da yine çinli scooterlar. hiç yoktan 1000tl daha eklemeye çalış en azından drift falan bulabilirsin.
  • evet bende o sonuca vardım,şu an için sigorta sorununu çözdüm bir tanıdık vasıtasıyla. 3900TL ile sigortasız bir motor+aksesuar birleşimini nasıl yapmalıyım peki? aksesuarda nelere yönelmeliyim paranın kaçını kaska kaçını monta vermeliyim bilmiyorum.
    cevaplarınız için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i
    5 ay önce açıldı
    Ekipman Tavsiye acil
    3 yıl önce açıldı
    Araç Tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.