Şimdi Ara

◄◄◄Motorsiklet ile ilgili bir konuda yardım arayanlar buyrun ►►► (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
4
Favori
3.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: @Oxit@

Size bir sorum var bunun hakkında konu da açmıştım ama 250cc den 600cc ye geçerken çok büyük bir beygir gücü farkı söz konusu SS tarz için söylüyorum peki bu farkı kapatabileceğimiz 70-90 Beygir gücü aralığında bir SS veya ST önerebilirmisiniz. Daha sonra ise 600cc lik SS ile devam etmek istiyorum yani bu motosiklet 250cc ile 600cc arasındaki tecrübe köprüsü olacak

Genelde en az çeşit olan o aradığınız sınıf geçiş motoru malesef. Benim önerim CBR 500R olur 48hp 500cc o farkı kapatmaya yeterli olur. Eğer başka öneri isterseniz onuda yapabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellbowen

hocam siz satmayı vs. mi düşünüyorsunuz yoksa teknik anlamda mı yardımcı olacaksınız

Yok teknik anlamda dedim foruma pc den girebiliyorum ancak çok sık giremediğim için cevap alamazsanız facebook adresimden ulaşın dedim.
    Kendi motorumda satılık fakat o sizin aradığınız tarz değil o yüzden söylemedim.
  • BrAsSs kullanıcısına yanıt
    Peki benim koşullarımı sağlayan Sport Touring var mı 70-90 Beygir gücü aralığında olan motor hacmini es geçerek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    tamam facebooktan yazacağım çok sağolun
  • quote:

Peki benim koşullarımı sağlayan Sport Touring var mı 70-90 Beygir gücü aralığında olan motor hacmini es geçerek.

Kawasaki ER-6F önerebilirim orta sınıf sport touring olarak, güçlü motordur hem 600cc kadar ciddi gaz tepkisi yok hemde tatmin edecek kadar güçlü.
  • quote:

Siz sağolun bekliyorum.
    Teşekkür ederim kawasaki ER-6F i inceledim çok rahat bir sürüşü var galiba aradığım motosiklet bu gibi duruyor öneriniz için sağolun çok teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Teşekkür ederim kawasaki ER-6F i inceledim çok rahat bir sürüşü var galiba aradığım motosiklet bu gibi duruyor öneriniz için sağolun çok teşekkür ederim.

Anlattığınız kadarıyla size en uygun bu geldi bana, yardımcı olabildiysem ne mutlu ben teşekkür ederim

Allah hayırlısını nasip etsin kimseye kaza bela vermesin inşallah gönlünüze göre olur, iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: BrAsSs

quote:

Siz sağolun bekliyorum.

yazdım ama görmediniz mi acaba?
  • Başlangıç olarak scooter düşünüyorum 2000-2500 arası ikinci el olabilir ama temiz olması tercihim . 125 CC düşündüm ancak 250 cc daha avantajlı olursa tercihim 250 cc ' den yana olur tavsiyeleriniz neler ?
  • Şu forumda harley kullanan yok mu hiç yorum okusak :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuba Superlight 200 düşünüyorum da 2 metre ve 115 kiloyum. 185 boy üzeri sorun yaşayabilir dediler doğru mudur? Ve başlangıç motoru olarak seçilebilir mi ? Son olarak günlük 80km yolu zorlanmadan gider mi ?
  • honda cbf 150 kullanıyorum gayet hoş bir alet, Türkiye ye yamaha mt25 in gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum. Cidden çok çekici geliyor gözüme ...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BrAsSs

quote:

Siz sağolun bekliyorum.

yazdım ama görmediniz mi acaba?

Diğer kutusuna düşmüş malesef cevap verdim kusura bakmayın.
  • -zed- kullanıcısına yanıt
    japon bakın derim bunlar bir iki marka örnek olarak..

►Honda activa
    ►Honda fizy
    ►Yamaha cygnus

Scooter ilgi alanıma girmediği için bu kadar yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gallifreyan

Kuba Superlight 200 düşünüyorum da 2 metre ve 115 kiloyum. 185 boy üzeri sorun yaşayabilir dediler doğru mudur? Ve başlangıç motoru olarak seçilebilir mi ? Son olarak günlük 80km yolu zorlanmadan gider mi ?

chopper tarzı bir motor olduğu için daha rahat ederseniz fakat diziniz gidona yakın olabilir bu yüzden deneme sansınız varsa deneyin. Başlangıç motoru olarak olur ama bu size de bağlı (trafik tecrübeniz, algınız, yeteneğiniz) Uzun yol konusuna da gelince gider fakat uzun yol motoru istiyorsanız sıvı soğutmalı bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaXENeO

honda cbf 150 kullanıyorum gayet hoş bir alet, Türkiye ye yamaha mt25 in gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum. Cidden çok çekici geliyor gözüme ...

Ülkemize üretilen motorların çok azı geliyor zaten inşallah gelir, birazda fiyatlar makul olsa..
  • Fena ses çıkaran 15000 lira max ücreti olan motor varmı, hız motoru

• quote:

Orijinalden alıntı: MGdek

Fena ses çıkaran 15000 lira max ücreti olan motor varmı, hız motoru

Yanlış anlamayın ama motorun "m" si ile bile alakası olmayan birisiniz sanırım ben size öneri vermem. Kimsenin kazasına ölümüne vebal almak istemem.
    Bu işe baştan başlamayı öğrenmeyi yavaş yavaş tecrübe edinmeyi isterseniz seve seve..

Ne yalan söyleyeyim anlamıyorum. Başlangıç için ne önerirsiniz peki? Scooter gibi olsun istemiyorum.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.