Şimdi Ara

MOTORSİKLET İSTİYORUM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu uzatmıyorum. 18 Yaşındayım, ailem motorsiklete deli gibi karşı. Bende deli gibi motorsiklet tutkunuyum, istanbuldayım. Benzin neyse herşey benden, benle motorsikleti olan buluşsun gezelim abi yeter. İyi akşamlar

• böbrekleri sar yolla diego ugraştırma beni
  • bisiklet var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker07

bisiklet var

Ya o bizdede var artık sarmıyo be abi, özgürlük istiyorum, motorsiklet istiyorum ya
  • Game-R G kullanıcısına yanıt
    şaka bir yana ben de istiyorum ama trafikteki dangalak şoförlerden korkuyorum . adam önüme bir kırar hayatımla oynar . ailem de istemiyor...
  • İmkanlar el verse kim karşı çıkarsa çıksın alırım ama hayat böyle bazıları biniyor biz bakıyoruz
  • http://www.youtube.com/watch?v=mLsxZTIdd3Q&feature=youtu.be

Şunun güzelliğine bakın ya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Game-R -- 28 Mart 2014; 23:18:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Doblo satın almak istiyorum
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  MOTORSİKLET İSTİYORUM.

kalan kısmını koyarsam forum kapanabilir
  • Bi seneye kadar Yamaha wr250r aliyorum. Darisi sizin basiniza

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EzioAuditoreDF

Bi seneye kadar Yamaha wr250r aliyorum. Darisi sizin basiniza

Abi benzinin herşeyin yemeğin benden gel azcık gezelim o tadı banada yaşat ne olur :(((((((((((((
  • Ehliyetini al önce sonra motor alırsın bende senin yaşındayken anca internetten bakardım motorlara şimdi bakkala motorla gider olduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Game-R

Konuyu uzatmıyorum. 18 Yaşındayım, ailem motorsiklete deli gibi karşı. Bende deli gibi motorsiklet tutkunuyum, istanbuldayım. Benzin neyse herşey benden, benle motorsikleti olan buluşsun gezelim abi yeter. İyi akşamlar

İmkan bulursan bile ehliyetsiz trafiğe çıkma kardeşim. Allah muhafaza birine çarpsan hapis...
  • Motorsiklet;''Uçan Tabuttur''.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Motorsiklet;''Uçan Tabuttur''.

Uçak, araba, gemi. Bunlar ne abi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Game-R

quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Motorsiklet;''Uçan Tabuttur''.

Uçak, araba, gemi. Bunlar ne abi?

Uçak en güvenli ulaşım aracıdır.Ondan sonra gemi ve araba gelir.Motorsiklete nazaran araba çok daha güvenlidir.Yüksek hız dahi olmadan motorla yapılan kazalar ölüme yol açarken,arabada bu durum en kötü sakatlığa neden olur.Motorda kişiyi koruyan bir şey olmadığı,arabada bulunan kabin kişiyi koruduğu için diğer ulaşım araçlarına göre motorsiklet uçan tabuttur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BEN DE İSTİYORUM AMA HERKES KARŞI YETER BE KARDEŞİM

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi bende de 100cc lik motor var artık tatmin etmiyor büyütmem lazım şöyle bir cbr250 falan çok iyi olurdu ah ah
  • yazın yzf125 ile başlıyorum anahtar teslim 10.600 tl
     MOTORSİKLET İSTİYORUM.

seneyede r25i sunacak yamaha büyük ihtimalle ona geçişimi yaparım anahtar teslim 20bin civarı olur diye düşünüyorum
    şuan daha seri üretime geçilmedi supersport 250cclik motoru büyük eksiklik gelmesi şart gelsin yav şuna bak
     MOTORSİKLET İSTİYORUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berhan? -- 4 Nisan 2014; 22:58:12 >

• Ulan konyada olsan valla gelir alırdım seni gezerdik.

• Suzuki gsxr1000 motorumu gecen ay sattim. Irili ufakli bircok motorum oldu 5 yildir aktif motosiklet surucusuyum. Motosiklete binmek yetenek isidir özellikle istanbul gibi biryerde. Trafikte cok fazla okuz idiot insan var onlarin en ufak hatalari senin olumune sebeb olabilir. Öncelikle ehliyetini alip sonra ekipmanlarini al. Butun parani motora baglayip kaska monta para ayirmazsan ufak kazadan sonra birdaha motosiklete binemiyebilirsin. Aile ikna etmek buyuk mesele benimde cocugum olsa bende binmesini istemezdim. Gece motosiklete binip eve gelmediginme babamin gozune uyku girmezdi acaba simdi olum haberimi gelecek diye paranoyak olurdu. Birde beni aramazdi dikkatim bozulur diye. Eger seni seven ailen varsa sende bunlari yasayacaksin. Sadece bu seytan icadini sevmekle olmuyor maddiyatta gerekli adam akilli motora binmek istiyorum dedigin zaman 10bin lirayi gozden cikarmalisin. Calismiyorsan ailenin maddi durumu ortalamanin ustunde degilse hic heveslenme derim hayal kirikligi yasamaman icin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.