Şimdi Ara

Vespa Almak İstiyorum Düşünceleriniz??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
2
Favori
1.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gençler motosiklet almak gibi bir isteğim var ve vespalar çok hoşuma gidiyor fakat adı çıkmış kadın motosikleti diye inmiyor siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
    Sizce böyle cinsiyetçi bir ifade yanlış mı?

• O davaya bakarsan opel tigra yada travesti arabası deniyor. Kimin ne dediği değil kendinin ne istediğin önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

O davaya bakarsan opel tigra yada travesti arabası deniyor. Kimin ne dediği değil kendinin ne istediğin önemli.

Fikrim değişmedi zaten hala çok seviyorum fakat daha önce motor kullanmışlığımda yok ama tasarımları gerçekten hoşuma gidiyor
  • Vespalar kaç para haberin var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinyortr1

Vespalar kaç para haberin var mı?
    kız motoru ben olsam almam. Alan erkeklere normla erkek gözüyle bakmıyolar bizim burda. Erkek motoru Racing veya Chooper tarzı motorlar olur.

Fırlama tarzın varsa Racing alırsın. Ama ağır abi kavgacı içki içip kafa yaşayan tipin varsa Chooper alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinyortr1

Vespalar kaç para haberin var mı?

pahalı ama değer be abi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sopacı

kız motoru ben olsam almam. Alan erkeklere normla erkek gözüyle bakmıyolar bizim burda. Erkek motoru Racing veya Chooper tarzı motorlar olur.

Fırlama tarzın varsa Racing alırsın. Ama ağır abi kavgacı içki içip kafa yaşayan tipin varsa Chooper alırsın

kardeşim tamamda gidip pambede almicaz yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    qashqai almak istiyorum.
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vespa'ya o kadar para vereceğime üzerine 10 bin daha ekler, 2004-2005 model rover alırım 12 ay kullanırım.

Ben Vespa alacağıma bunu alırdım, geri kalan parayı yerdim daha mutlu olurdum.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-plusturkiye-nin-81-iline-kargo-imkani-motorsiklet-dunyasi-nda-plus-215605451/detay

Hem minik durmuyor, hem geniş ve karizmatik.
    Vespa nedir la, eyvallah kalite akıyor ancak minicik kız motoru gerçekten.

• Film izlemişler gelip yorum yapıyolar.Ne hoşuna gidiyosa al işte.yok içkiciysen onu al mafyaysan bunu al.oyuncak alıyo sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Film izlemişler gelip yorum yapıyolar.Ne hoşuna gidiyosa al işte.yok içkiciysen onu al mafyaysan bunu al.oyuncak alıyo sanki
    kız motoru diye bişey yok saçma saçma konuşmayın.zaten o motoru süreceğin yerde bunlar gibiler varsa hiç alma o motoru değeri bilinmez.
  • Piaggio al.
  • Al bi bmw enduro dağ tepe gez. Vespa iyi güzel de çok pahalı.
  • Kız motoru diyenler beyinlerini kendileri kullanmaktan vazgeçip rölantiye almış zavallı kişilerdir.

Normal motora göre kullanması daha diye biliyorum. Bunların mutlaka uygun fiyatlı benzer tasarımlı farklı markaları vardır. Onlara bak. Sırf vespa markası diye çok para verilmez. Birde sırf heves diye alma kullanacaksan al. Yoksa al bir vespa modeli odanın bir köşesine koy izle.
  • Motosiklet kullanicisi olarak tavsiyem regal raptorlardan al bi chopper baslangic icin ak git
  • quote:

Orijinalden alıntı: daxtor55

Piaggio al.

Ne yalan söyleyim çok hoşuma gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: -RüzgarGibiGeçti-

Kız motoru diyenler beyinlerini kendileri kullanmaktan vazgeçip rölantiye almış zavallı kişilerdir.

Normal motora göre kullanması daha diye biliyorum. Bunların mutlaka uygun fiyatlı benzer tasarımlı farklı markaları vardır. Onlara bak. Sırf vespa markası diye çok para verilmez. Birde sırf heves diye alma kullanacaksan al. Yoksa al bir vespa modeli odanın bir köşesine koy izle.

ailemle bu konuda çok sıkıntı yaşıyorum o sıkıntıyı halletsem direk alıcam zaten. İllaki vespa olsun diye bir ısrarım yok zaten benim istediğim şey benzer tasarımda şık ve sade bir motor kullanmak istiyorum. Görünüşleri biraz sucu motoruna benziyor ama benim çok hoşuma gidiyor açıkçası
    Dediğim gibi marka tutkusu yada heves üstüne almak değil benim derdim çok öncelerden beri yaşlanıp harley e binmek istiyordum zaten ama 21 yaşındayım daha.
    Şuanda böyle modellere göz gezdiriyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: fire_guard

Motosiklet kullanicisi olarak tavsiyem regal raptorlardan al bi chopper baslangic icin ak git

Regal Raptor tarzı motorlar çok hoşuma gidiyor Harley Davidsonlarda öyle ama biraz benim yaşımı aşar abi onlar ağır gelir bana
  • Pcx al
  • quote:

Orijinalden alıntı: EngiN1905

quote:

Piaggio al.

Vespa'nın asıl üreticisi Piaggio'muş.Bence racer motorlara bakabilirsin.Aprilia'lar çok hoş mesela.
    Şu linkteki Vespadan daha ucuz.Sıfırları ne kadardır bilmiyorum.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-aprilia-2008-aprilia-rs-125-2-zamanli-guc-full-modifiyeli-253801171/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxtor55 -- 18 Aralık 2015; 13:13:20 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EngiN1905

quote:

Piaggio al.

Vespa'nın asıl üreticisi Piaggio'muş.Bence racer motorlara bakabilirsin.Aprilia'lar çok hoş mesela.
    Şu linkteki Vespadan daha ucuz.Sıfırları ne kadardır bilmiyorum.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-aprilia-2008-aprilia-rs-125-2-zamanli-guc-full-modifiyeli-253801171/detay

Racing motorları pek sevmiyorum açıkçası ya daha çok vespa tarzında motorlar hoşuma gidiyor...
    Tabiri caizse sucu motorları

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.