Şimdi Ara

Tır Ehliyeti Almak İstiyorum, Detayları Nelerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar B ehliyetim var. Römorklu tır kullanabilmek için ehliyet almak istiyorum.

Detayları nelerdir? İstanbul'da sürücü kursu olarak tır ehliyeti için özellikle tavsiye edeceğiniz kurs var mıdır?

Ektra direksiyon eğitimi vs. pahalı mıdır? Avrupa yakasındayım, ama bulunduğum semtteki sürücü kursu B ve A2 ehliyet için pahalı fiyat vermişti. A2 ehliyeti Kadıköy'den almıştım.

Tır ehliyeti için tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum. 12 ton römort için ehliyetin tipi C1E oluyor sanırım.

• Bende aynı yoldayım. Öncelikle B den C ye yükseltmeniz lazım. Sınıflar b sınıfı kadar hızlı dolmadığı için uzun bi süre beklemeniz gerekiyor. Ben Temmuz sonunda yazıldım daha bi hareket yok. Eylül sonunda girersiniz sınava dediler. Ondan sonra da CE için başvuracaksınız yanlız c ehliyeti karta dönüştürmeden CE ye başvuramıyosunuz. Tahmini 6 ay sürer. Ben bu konuda ekstra direksiyon derdi veren bi yer görmedim. Umarım siz bulabilirsiniz.

• Ekstra direksiyon dersi veren yer bulmam lazım. Siz sanırım Tır yada kamyon kullanmasını biliyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Detay para para para. B var ise önce C alacaksın sonra CE. Fakat hepsi çok para. Otomobil sürmeyi bilen kişi C ehliyeti rahat alır. Şansa otomobil sürenler çok zor alır o doğru. CE olunca işin içine römork giriyor, o sıkıntı olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaş dolar dolmaz aldiydik simdi nerdee bugun 100 bin şu ehliyet
    Tır Ehliyeti Almak İstiyorum, Detayları Nelerdir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coderMX C kullanıcısına yanıt

Kamyonu az çok biliyorum ama tır tecrübem yok. Bu konuda özel direksiyon dersi veren yer daha duymadım ama kursunuzla görüşüp anlaşabilirsiniz belki.

• sinoplu kullanıcısına yanıt
    Hocam adın gözüküyor ehliyette. Onu da kapatsaydın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Doblo satın almak istiyorum
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.