Şimdi Ara

Vespa Almak İstiyorum Düşünceleriniz?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
1.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

Pcx al

Hoşuma gitti aslında tam istediğim tarzda olmuş yakıt tüketimi nasıl ?
  • Hoşuna gitmişse sıkıntı yok ama şu süperlight a bi bak derimhttp://www.kubamotor.com/new5/product/chopper/superlight-200.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: EngiN1905

Gençler motosiklet almak gibi bir isteğim var ve vespalar çok hoşuma gidiyor fakat adı çıkmış kadın motosikleti diye inmiyor siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
    Sizce böyle cinsiyetçi bir ifade yanlış mı?

Sym fiddle kullaniyorum :) asiri derecdde memnunum ve daha once daha pahali gosterisli motorumda bile kizlar bu kadar ilgi gostermiyordu. Scooter ilgi cekiyor ve sevimli. Karsi komsumuzda vespa vardi.

Al sikinti yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En alinasi scooter Gilera dir. Ona da bak bi seveceksin.

• Vespa iyidir, kız motoru diyede adı falan cikmadi nereden cikariyosunuz :) butcem olsa suan 2. Motor olarak alir koyarim kenara :) ilk motorum cin mali asya nostaljiydi ondan aldigim keyfi hicbir motordan alamadim.

• Hocam ilk motor olucak ise mondial znu 125 alın yazın sezon baslarken gene vespa alırsınız iyi forumlar

• Commuter al daha sekil duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: SeniorAwesome

quote:

Gençler motosiklet almak gibi bir isteğim var ve vespalar çok hoşuma gidiyor fakat adı çıkmış kadın motosikleti diye inmiyor siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
    Sizce böyle cinsiyetçi bir ifade yanlış mı?

Sym fiddle kullaniyorum :) asiri derecdde memnunum ve daha once daha pahali gosterisli motorumda bile kizlar bu kadar ilgi gostermiyordu. Scooter ilgi cekiyor ve sevimli. Karsi komsumuzda vespa vardi.

Al sikinti yok

Motora cinsiyetçi bi ifade koymak zaten saçma birşey zaten :)
  • ktm motocross veya endura varken vespa mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oknglr

Vespa iyidir, kız motoru diyede adı falan cikmadi nereden cikariyosunuz :) butcem olsa suan 2. Motor olarak alir koyarim kenara :) ilk motorum cin mali asya nostaljiydi ondan aldigim keyfi hicbir motordan alamadim.

cahil cahil konuşuyorlar işte :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Vespa'ya o kadar para vereceğime üzerine 10 bin daha ekler, 2004-2005 model rover alırım 12 ay kullanırım.

Ben Vespa alacağıma bunu alırdım, geri kalan parayı yerdim daha mutlu olurdum.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-plusturkiye-nin-81-iline-kargo-imkani-motorsiklet-dunyasi-nda-plus-215605451/detay

Hem minik durmuyor, hem geniş ve karizmatik.
    Vespa nedir la, eyvallah kalite akıyor ancak minicik kız motoru gerçekten.

Önerdiğin motoru 2 sene sonra çöpe atarsın. Vespa'yla Mondial'i karşılaştırmak...

Ha, Vespa scooter'a 4250 euroyu hayatta vermem tabii.
    İllaki scooter istiyorsam gider PCX alırım. Hem yakıt tüketimi düşük hem sessiz hem de güçlü. Vespa görünümlü scooter istiyorsam da gider Délight alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre D -- 19 Aralık 2015; 20:41:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gren Gablin

ktm motocross veya endura varken vespa mı?

scooter tarzıyla ilgileniyorum abicim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laminon

Hocam ilk motor olucak ise mondial znu 125 alın yazın sezon baslarken gene vespa alırsınız iyi forumlar

önerdiğiniz motor çok hoşuma gitti
  • quote:

quote:

Pcx al

Hocam iyi günler sıfır tecrübe iseniz mutlaka skuterden başka öneride bulunmuyorum 125pcx olabilir vespa olabilir asya nostalji olabilir ilk motora vespa onermem parça fiyatı pahalı düş kalkta cebinizi yakar

• quote:

Orijinalden alıntı: krepss45

quote:

quote:

Pcx al

Hocam iyi günler sıfır tecrübe iseniz mutlaka skuterden başka öneride bulunmuyorum 125pcx olabilir vespa olabilir asya nostalji olabilir ilk motora vespa onermem parça fiyatı pahalı düş kalkta cebinizi yakar

Hiç motor tecrübem yok abi benim ama gerçekten önerdiğin motor çok hoşuma gitti
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: krepss45

quote:

quote:

Pcx al

Hiç motor tecrübem yok abi benim ama gerçekten önerdiğin motor çok hoşuma gitti

hocam motordan beklentinizi sonrasında bütçenizi ekipmana ve motora ayırdığınız iki bütçeyide yazarsanız daha noktasal öneriler verebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

O davaya bakarsan opel tigra yada travesti arabası deniyor. Kimin ne dediği değil kendinin ne istediğin önemli.

Ama o harbi travesti arabası

Vespa Almak İstiyorum Düşünceleriniz??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi straptezlo -- 20 Aralık 2015; 0:59:34 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.