Şimdi Ara

Aracımı yükseltmek istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. (A3 vs A180)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2013 model Comfortline paket Golf'üm var. Aracımdan gayet memnunum fakat model yükseltmek istiyorum. Otomatik vites gibi beklentim yok. Bu zamana kadar kullandığım tüm araçlar manueldi.

Aklımda A3 Sedan, A3 Sportback, BMW 1.16 ve Mercedes A180 var.

Artılarıyla eksileriyle tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

• bmw f20 kasa düşünüyorsanız tavsiye ederim ama e87 kasa düşünüyorsanız yanına yaklaşmayın a180 osman abim'de var kronik sorunu Pre-Safe olayı sensör arızası çok oluyor adam resmen bıktı ve biraz araştırma yaparsanız bu sorun herkesde var. A3 sedan veya sportback bakabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dellarto1919 -- 5 Ekim 2021; 17:1:42 >
  • Audi A3'e geçince aman aman bir farklılık hissetmeniz imkansız. A180 için AMG paketlisi harici tat vermiyor bence. En mantıklısı BMW 1 serisi. 2016'dan sonrası gayet güzel. Arkadan itiş, konforlu. Arka kısmı baya dar ama idare eder. Genel olarak alınır bir araç.

• Golf totalde hepsinden daha iyi bence. Golfte eksikliğini hissettiğiniz şeyler varsa ona gore farklı alternatifler seçebilirsiniz. Sürüş keyfi isterseniz civic hb, focus, donanım derseniz corolla hb passion xpack, civic hb sport plus, yakıt derseniz megane dci, iç hacim, kullanışlılık derseniz Octavia vs. Bu araçlara golften sırf adı premium olsun diye geçilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • W176 mı W177 mi alacaksınız? BMW F20 mi F40 mı? Bence W177 > F40 > F20 > W176. A3ü ayrı tutuyorum çünkü golfte nw bulduysanız 1 veya 2 tık üstü = A3. Aile kullanımı olacaksa F20 de W176 da golften sonra üzer. İçleri ve bagajları daha küçük. A3 ise daha iyi hissettirir. Golf 8 veya suv bir araca geçmek daha mantıklı olur diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    qashqai almak istiyorum.
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.