Şimdi Ara

motorsikletlerde tercih edilecek en iyi lastik markası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
44.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    osaka iyidir..
  • Ben sava kullanıyorum fena değil gibi hala lastik rodajında biraz açılınca daha iyi olacağını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

quote:

Orijinalden alıntı: senolas

şuan michlen kullanıyorum bende ilk fırsatta önede ya pirelli yada toyo alıcam barkının tavsiyesi pirelli en iyisi dedi bizzat toyo ise yumuşak hamurlu bi lastik sonradan sertleşsede zamanı geldimi değiştirilidr fren konusuna gelecek olursak yavaşlamayı genelde arka frenle tercih ederim durmayıise iki freni birden kullanarak

ben 1 kere pirelli aldım pek memnun kalmadım üretim tarihide yeniydi ama 100 lira verdiğim lastikten daha iyi performans beklerdim sert geldi.

Gerçi arkadaşın motorunda piralle duratraction var gayet güzel lastik belkide pirelli küçük lastik konusunda kendini geliştirdi veya ben aldığımda şansızlığıma geldi.

panik frende arka tekeri kitledim hangi lastik olsa kayardi tabi
    arka lastik de nylon olmamali en azından onu söyleyebilirim

hangi lastiği onerirsin?

irc nf25 var aklımda
    tube olanina 50 lira fiyat aldım 2.75x18

90 90 18 e de 55 dediler irc nr25 ti sanırım

fiyat performans lastigi olarak ne onerirsin?
    asfaltta kullaniyorum genelde
    bastin mi frene dursun istiyor insan

hangi lastikleri onerirsin ?

bir de mondial zc150 motorlardaki abs parcasi var
    ayrica satılıyor 5 lira civari
    benim motora taksam faydasını gorur muyum?
    tekeri panik frende kitlenmekten kurtarir mı?alip takayim mi
    zararı olur mu

arka freni disk dönüştürücü kit buldum
    35.5 dolar kargo dahil
    benim motora tam uyar mi bilmiyorum
    bizim motorun arka kampana kac cm ?

arka freni disk yapmayı onerir misin
    yapilan masrafa deger mi
    bir de abs parçası takarim
    hem görsellik hem de performans hesabı
    satarken de sokulebilir geri

• Pirelli Serisidir Hocam
  • yuanxing
  • Merhaba Daelim S3 Advance 250 scooter motosikletim var 2013 model.

Motosikletin üzerinde şuan Anlaş lastikler var. Genelde Michelin kullanıyor çoğu kişi city grip modeli. Kuru zeminde lastikler sıkıntı çıkarmıyor ama ıslak zeminde arka teker çok kolay kayıyor. Islak zeminde kalkış yaparken sağa sola dönme durumunda o yavaş hızda bile kayıyor teker. Daha önceki mondila scooter'ımın lastiklerini pirelli ile değişmiştim ve memnun kalmıştım. Epey bir araştırdım, uzun zaman oldu. Michelin city grip çok yumuşak olduğu için balon yapma ve patlama sorunu fazla oluyormuş ve ıslak zeminde yol tutuşundan memnun olmayanlar var. Pirelli'den de ıslak zeminde memnun olmayanlar var. Metzeler kaliteli olarak öneriliyor fakat s3 250 için arka lastiği Metzeler Feelfree 140/60-14 RF 64P var, 14'lük 13'lük yok arka lastikte. 13 olan başka modeli var fiyatı daha uygun hatta. Emin olamadım ama.

Bir ingiliz firması var eski şuan amerikan şirketi sahipmiş sanırım AVON, onun benzer desenli bir modeli var, ama türkiye'de pek bilinmiyor. bir de Alman markası heidenau var, tavsiye edip kullananlar var tabii bizim motosiklette değil başka marka model motosikletlerde, desen, sık ve kalın, farklı. Bunların dışında CONTINENTAL'in bir modeli var, bana mantıklı ve kullanışlı geliyor ama emin olamıyorum. Kuru ve ıslak zeminde hangi marka model lastik kullanmalıyız. Geçen gün yağmurda hafif bir kalkış esnasında sol doğru kalkıp dönerken motorun arka lastiği kaydı, hafifçe düştüm. lastiklerin yol tutuşu berbat ıslak zeminde, logar kapaklarında, tırtıksız düz zeminlerde. Lastik marka ve modelleri şunlar seçtiğim:

Avon 140/60-13 63P Viper Stryke AM63 KDV Dahil 249,70 TL

Metzeler ME 7 Teen 140/60-13 57L KDV Dahil 173,44 TL

Continental 140/60-13 63S ContiTwist KDV Dahil 211,76 TL

Heidenau K62 - 140/60-13 M/C (63P) RF. TL 4 Mevsim KDV Dahil 272 TL

lastikten çok iyi anlayan birilerini de bulamadım, bridgestone, dunlop, maxxis falan da var ama onlar tercih edilmemiş pek. Bana yardımcı olursanız sevinirim, arka lastiği değişeceğim mutlaka. Avon ve heidenau çok kaliteli lastiklerdir şüphesiz ama metzeler ve continental markaların üstteki modellerinden acaba hangisi ıslak ve kuru zeminde, virajlarda daha düzgün yol tutuşuna sahiptir. Hangi marka modeli seçmem sağlıklı olur?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.