Şimdi Ara

motorum yağ yakmıyor ama duman atıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
27.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: eagleanddog

quote:

Orjinalden alıntı: mendel50

aracım orjinal km de , ama bazı yerlerde özellikle galericiler renault motorunun çabuk bittiğini 100,000 i devirmeyeceğini filan söylüyorlar bende motor yağ kapağından kısa süreli duman çıkınca tereddüt ettim işin gerçeği geçenlerde renault servisine gittim onlarda galericiler benzinli araba satamayınca yalanlarla milleti kandırıyorlar demişlerdi, kim haklı kim haksız bilmiyorum ama aracımı çok seviyorum ve daha uzun süreler binmeye niyetim var çünkü aracımdan daha ekonomik vede performanslı araba yok şu anda piyasada,,,
    işçiliği ve kaporta biraz kötü o kadar, marka fanatiği kesinlikle değilim ama devir ekonomi devri beni düşünen aracı bende düşünürüm inşallah motoru sıkıntı yaratmaz

reno nun 1.8 olan clio rsi ve europa 1.8 olan benzinli modellerinin motor ömürlerinin çok kısa olduğunu duymuştum,hatta clio rsi nin bizzat şahit olmuşumdur 97 senesinde sıfır alınmıştı sene 2001 de ve 150 bin kmye geldiğinde 1000 km de 1 litre yağ yakıyordu,daha sonra araştırdığımda bu modellerde 200 bin km yapanı duymadım,hatta 110 binde motor yaptıranı bile duyduk,tabi bu araçların seri ve devirli kullanıldığını düşünürsek 200 bini görmemesi normal olabilir.ben renonun motorlarının kuvvetli ancak kısa ömürlü olduğuna inanırım.
    saygılar

Bende R9 Spring vardı 282.000km kullandım 5000km de 1-1,5lt yağ eksiltiyordu.Clioların motorlarının bu kadar çabuk bitmesi,bana özensiz kullanıldıklarını düşündürdü.R9umu 0 almıştım ilk çalıştırmalarda 10-15 saniye bekliyor sonra yola çıkıyordum.Motor tam ısınmadan zorlamıyor,yağını da tam zamanında değiştiriyordum.Ha bu arada bu kilometrenin 200.000i Lpg ile katedilmişti.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.