Şimdi Ara

motorunuz 1.6 TDI mı ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
5.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: terapist70

quote:

Orijinalden alıntı: Caniggia

EGR iptaline gelene kadar çevreyi kirleten daha neler var! Öyle kamyonlar var ki hala yollarda, tek başına 1000 tane Golf'ün yaydığı zehirli gazı yayıyordur. Bu aletin tek sorunu buysa, bu konuya fazla takılmamak lazım bence.

İzlanda'daki yanardağın oluşturduğu kül bulutları belki onbinlerce otomobilin yaptığından fazlasını yaptı doğaya..O zaman herşeyi bırakalım, çevre nasıl olsa kirleniyor diye..Katalitik konvektörleri iptal edelim, EGR'leri iptal edelim. ..Bu durumda trafikte giderken önünüzdeki aracın sürücüsü, sigara izmaritlerini, çerini- çöpünü yola boşalttığında siz de aynısını yapın, nasıl olsa yol kirlendi diye..Yanlışı yanlışla düzeltmeye devam edin..Bravo size..

+

• quote:

Orijinalden alıntı: Caniggia

EGR iptaline gelene kadar çevreyi kirleten daha neler var! Öyle kamyonlar var ki hala yollarda, tek başına 1000 tane Golf'ün yaydığı zehirli gazı yayıyordur. Bu aletin tek sorunu buysa, bu konuya fazla takılmamak lazım bence.

Tipik mahalle mantığı kusura bakmayın. Katılamıyacağım.
  • Benim bir sorum var peki bu 1.6TDİ vw motorlarının iki çeşidi var.Biri 90bg POLO ve GOLF de kullanılıyor.1105bglikler ise GOLF ve JETTA da var sanırım. Ne fark ile aralarında 15bg fark oluşuyor.Fİyatlarıda farklı.Bunların sadece farkları yazılım mı? Birde bu motorlar için 3.6lt /100km yakar diyenler olmuş.Genelde bu motoru kullananlara sorduklarımda 7lt ya da o civar bir değer söylediler.Birisi poloydu birisinide internetten yol bilgisayarını gördüm.Gerçekten böylemi tüketimleri merak ediyorum.Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdor -- 28 Nisan 2010; 22:49:16 >
  • 1.6 TDI EGR su soğutmalı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.