http://www.motoshow08.com/ 20-23 mart 2008 İstanbul Expo Center CNR Expo Salon 1 - 2 kısmetse bu senede gidicem inşallah motoron ve motorbike dergileri genellikle fuar davetiyesi veriyor. geçensene kanuni de davetiye veriyordu.
inşallah bu senede o ufacık bınada fuar yapmazlar
quote:
Orijinalden alıntı: TIGERSHARK
inşallah bu senede o ufacık bınada fuar yapmazlar
bu sene fuar salonu farklı bildiğim kadarıyla
quote:
Orijinalden alıntı: ASG 989
bu sene fuar salonu farklı bildiğim kadarıyla
Alıntıları Göster
ANTALYAda ne zmn olur acaba yaa merak ettim...
quote:
Orijinalden alıntı: CeNgİzHaN.
ANTALYAda ne zmn olur acaba yaa merak ettim...
Alıntıları Göster
Hiç Gidemedim Ya Gitmek İstiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Engin.K
Hiç Gidemedim Ya Gitmek İstiyorum
Alıntıları Göster
çok kalabalık oluyor fuar geçensene kümes kadar bir yere sokmuslardı koca fuarı alt kattan ust kata cıkana kadar dakıkalarca beklemıstık umarım bu sene beyınlerı calısırda buyuk bınada yaparlar fuarı
quote:
çok kalabalık oluyor fuar geçensene kümes kadar bir yere sokmuslardı koca fuarı alt kattan ust kata cıkana kadar dakıkalarca beklemıstık umarım bu sene beyınlerı calısırda buyuk bınada yaparlar fuarı
Alıntıları Göster
Sabah ilk açıldığı saatte bile kalabalıktı cumartesi günü,sonra dahada kalabalık oldu.Giden ilk açıldığı saatte gitsin.
Geçen seneki bi acayipti üst kata çıkmak için küçücük merdiven,girdiğin yerden çıkamıyosun alt kattan mı nerden arka tarafa biyere çıkıyodun
quote:
Orijinalden alıntı: HyperXCrossfire
Sabah ilk açıldığı saatte bile kalabalıktı cumartesi günü,sonra dahada kalabalık oldu.Giden ilk açıldığı saatte gitsin.
Geçen seneki bi acayipti üst kata çıkmak için küçücük merdiven,girdiğin yerden çıkamıyosun alt kattan mı nerden arka tarafa biyere çıkıyodun
Alıntıları Göster
22 veya 23 martta gidebilriim davetiye bulabilirsek tabi
Benim için ulaşım biraz uzun ve sorunlu olucak ama daha öncede autoshow'a davetiye bulup o yolun kahrını çekmiştim, yine çekerim
quote:
Orijinalden alıntı: XR9
22 veya 23 martta gidebilriim davetiye bulabilirsek tabi
Benim için ulaşım biraz uzun ve sorunlu olucak ama daha öncede autoshow'a davetiye bulup o yolun kahrını çekmiştim, yine çekerim
Alıntıları Göster
@TIGERSHARK
Sanırım sen karıştırdın. Lütfi Kırdar'da yapılan var 1 tane. O farklı, o zaten geçen aylarda yapıldı. Bu CNR'da 3-4 dev gibi salonda yapılan büyük fuar. Hemen hemen tüm markalar katılıyor. Cennet gibi bir yer!
quote:
Orijinalden alıntı: ß.m.Ø
@TIGERSHARK
Sanırım sen karıştırdın. Lütfi Kırdar'da yapılan var 1 tane. O farklı, o zaten geçen aylarda yapıldı. Bu CNR'da 3-4 dev gibi salonda yapılan büyük fuar. Hemen hemen tüm markalar katılıyor. Cennet gibi bir yer!
Alıntıları Göster
Ben bunu gelecem artık yaa kaç senedir geleceğiz diyorkendime
quote:
Orijinalden alıntı: ATOM ANT
Ben bunu gelecem artık yaa kaç senedir geleceğiz diyorkendime
Alıntıları Göster
Autoshow'daki gibi mankenler oluyomu bunda da, hep motor hep motor olmaz
quote:
Alıntıları Göster
ß.m.Ø kırdardakini biliyorum ben ona gitmedim çobançeşmedekine gittim büyük olana geçen seneki büyük binada değildi yanındaki ek binada yapmışlardı o sene pazar gunu giden bilir o merdiven kuyruklarını
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: iPodMania
hemde ne mankenler motora binip gaza bi asılıyolar ciddiyim
quote:
Alıntıları Göster
quote:
onlarda birer motor..mazotu doldur doldur bin..
quote:
Orijinalden alıntı: HarryBlade
quote:
onlarda birer motor..mazotu doldur doldur bin..
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: netman_ut
Alıntıları Göster
geçen sene standlar ufaklardı ben triump ducati kawasaki den dana buyuk bır alanda tanıtım yapmarlarını beklıyordum o yuzden gecen sene fuar bana firmalar tarafından bıraz önemsenmemiş gibi geldi en iyi stand harleyle bmw di üst kattaki choper'larda fena değildi
quote:
geçen sene standlar ufaklardı ben triump ducati kawasaki den dana buyuk bır alanda tanıtım yapmarlarını beklıyordum o yuzden gecen sene fuar bana firmalar tarafından bıraz önemsenmemiş gibi geldi en iyi stand harleyle bmw di üst kattaki choper'larda fena değildi
Alıntıları Göster
Ducati-KTM hiç stand açmasa daha iyi.Çünkü ne motoru ellettiriyolar ne ortalarda motor var.Sanki 1 milyoncdasın motorlar kenarda,dokunmak yasak,aile pikniği gibi bi hava vardı zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: HyperXCrossfire
Ducati-KTM hiç stand açmasa daha iyi.Çünkü ne motoru ellettiriyolar ne ortalarda motor var.Sanki 1 milyoncdasın motorlar kenarda,dokunmak yasak,aile pikniği gibi bi hava vardı zaten.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: HyperXCrossfire
Ducati nin elletmemesi normal malum bir butonu bozsan mazallah o mankenler onun parasını ödemek için bir 6 ay bedavaya calısmak zorunda kalır
quote:
Orijinalden alıntı: Ns
quote:
Orjinalden alıntı: HyperXCrossfire
Ducati nin elletmemesi normal malum bir butonu bozsan mazallah o mankenler onun parasını ödemek için bir 6 ay bedavaya calısmak zorunda kalır
Alıntıları Göster
O mankenler isterse 1 saatte öderler o motorun parasını merak etme
Bu arada fuara gidip işkence çekeceğime hiç görmem uzak dururum daha iyi, düşünsenize gördüğünüz hiçbirşeye binemiyorsunuz
quote:
Orijinalden alıntı: sahinoz31
O mankenler isterse 1 saatte öderler o motorun parasını merak etme
Bu arada fuara gidip işkence çekeceğime hiç görmem uzak dururum daha iyi, düşünsenize gördüğünüz hiçbirşeye binemiyorsunuz