Şimdi Ara

Motosiklet Aksesuarlarında İndirim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
5
Favori
10.359
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sbrelc

İyi günlerde kullanin.

merhabalar sipariş numaram 0005610424 , ilgilenebilir misiniz ? simdiden tesekkür ederim

• quote:

İyi günlerde kullanin.

vizörler geldi , kargolama çok iyiydi kutu + pıtırcık, vizörler kutuda hareket bile edemicek kadar güvenli hale getirilmiş.

teşekkürler ilgin için kolay gelsin :)

• re_death kullanıcısına yanıt
    İyi günlerde kullanin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de sepete atmış ama güven eksikliği yüzünden siparişten vazgeçmiştim. Ta ki Sbrecl gelip foruma yazması riski almam konusunda cesaret verdi bana. Doğrusu kaygım beklemiş ,formu bozulmuş veya belli belirsiz defolu ürün gelmesiydi.

Bir kışlık mont ve eldiven aldım . (GUNNER WP JACKET 175 ve LARGO DS GLV SIYAH COOL GRI XL)

Pazar gecesi sipariş verdim ve cumaya kadar gelse ne iyi olur derken bugün öğlen geldi (çarşamba) . İkiside sıfır temiz ürünler , eldiven biraz yeni durmuyor ama beklemekten olmuş gibi , mont ise bugün gidip mağazadan vitrinden alınmış gibi tertemiz. Bu kurlarla bir daha alpinstar nasip olmaz diye düşünüyorum .

Eldiven boyutunda biraz endişe ediyordum , daha önce bir beden buyuk aldığım halde küçük geldi , yazlık bir eldivenin parmak uçlarını kestim vs. Sitede xl gösteriyor ama parmaklar biraz uzun olunca endişe ediyor insan . Fakat tam iyi geldi ne küçük ne büyük . Bakalım kış ayazında ne kadar koruyacaklar !

Haber veren megolamen ve foruma gelip bizlerle ilgilenen Sbrecl e teşekkür ederim.

• mrb Sabri bey sitede filtreleme secenekleri calısmıyo.xl-xxl acılabılır kask filtreliyorum s-xs beden normal kasklar cıkıyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: randa

mrb Sabri bey sitede filtreleme secenekleri calısmıyo.xl-xxl acılabılır kask filtreliyorum s-xs beden normal kasklar cıkıyo.

Bende eldiven alacaktim,site kafami allak bullak etti alamadim.

Buyuk resme tikliyip icerige giriyorsun bir anda baska bir eldiven resmi cikiyor.bedenler deseniz onuda bir turlu tutturamadim.arkadas xxl var diyor ama sitede xxl yazlik eldiven bulamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sitemizde filtre problemi var bedenlerde filtre yapmıyor. Eldiven icin salı gününe kadar bekleyin isterseniz siteye yaklaşık 1600 civarında eldiven yüklenecek fiyatları yine bu civarlarda olacak.

• randa R kullanıcısına yanıt

rica ederim iyi günlerde kullanın. eldiven hoşunuza gitmediyse isterseniz değişimini yapalım.

• Mont almak istiyorum ama iade olabilir sonrasında. Sorun yaşar mıyız iade surecine girsek, süreciniz sağlıklı mı bu konuda?

• Sbrelc S kullanıcısına yanıt

selam yeni bir sipariş geçtim müsaitlik durumuna göre ilgilenirsen sevinirim sipariş no:0005610546

bugünkü yağmurda ayaklarım komple su olunca botun değişim zamanı gelmiş oldu

birde numaradan emin olamadım şansımı deiyim en kötü değişim veya iade sürecine gireriz.

kolay gelsin

kolay gelsin 00561054600000561054605610546

• svevo S kullanıcısına yanıt
    İade konusunda rahat olabilirsiniz. Urun degisimi yada para iadesi yapariz.

• quote:

İyi günlerde kullanin.

"0005610616" siparişimle ilgilenirseniz çok sevinirim. İyi akşamlar.

• quote:

sitemizde filtre problemi var bedenlerde filtre yapmıyor. Eldiven icin salı gününe kadar bekleyin isterseniz siteye yaklaşık 1600 civarında eldiven yüklenecek fiyatları yine bu civarlarda olacak.

Eldiven dışında başka eklenecek ürün çeşidi olacak mı acaba? Ben mont bakıyorum ama beğendiğim modellerin bendenleri yok.

• Zam gelmiş, ödeme yapamadım dün, sürekli hata veriyordu, bugünde zam gelmiş..

• Fiyatlar artırılmış. Çok ciddi bir artış yok gibi ama 100-200 lira civarı her ürünün fiyatı artmış görünüyor. Pahalı ürünlerde artış miktarı daha fazla olabilir.

• 107lik eldiven 120 oldu

• evet bende bir kaç ürün takip ediyordum fiyatlar artmış

• her ürüne %12 zam gelmiş gibi.

• murat220275 M kullanıcısına yanıt

benim de sepetteki ürünlere %12 zam gelmiş .

• Bugün sabah fiyat güncellemisi yaptılar döviz kurunun çok artmasından dolayı. Salı günü eldivenler yüklenecek site tam anlamıyla sorunsuz çalışmaya başlarsa SHAD top case cantalar. yeni mont , ayakkabı, akrapoviç egzozlar, ipone ürünleri yüklenecek. cumartesi günü yüklenecek ürünlerle ilgili çalışma yapılacak.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.