Şimdi Ara

Motosiklet Dünyasında ki Durgunluk. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1-honda titan 98 model orjinal japondur kendileri 1.500 ytl--(ilk serisidir)
    2-yamaha rx-115 2001 model yer uçağı bilen bilir fazla söze gerek yok 2200 ytl
    ama bir türlü satamadık yaza inşallah bunları satıp hayalimde olan honda cbx 250 yani twister çok hoşuma gidiyo sağlam makina
  • honda bu 50.00 km de rektefiye görmemiştir taş gibi maşallah rahat 125 yapıyo yatarsam 130 falan sorunsuzdur

Motosiklet Dünyasında ki Durgunluk.
  • resim çıkmıyo anlamadım
  • ya arkadaşlar honda beat activa innova n kadar fiyatı yükseldi bi anda..
  • buranın durgun olması normal aslında. motosiklete ilgi son 2-3 yılda artmaya başladı bu ülkede. ucuz çin motorlarının ülkeye gelmesi kenan sofuoğlunun başarısı tv lerde sıkça yer alması vs. bu ilgiyi arttırdı. aslında iyi de oldu ama forumlarda bilerek yazan çok az insan var bu nedenle konu açma ve yorum yazma oranları çok düşük. diğer motosiklet sitelerinde (mt, md gibi) açılan konulara baktığımızda komik komik şeylerin.
    oralarda da oldugunu görüyoruz.
    zamanla seviyeni artacağını düşünüyorum.
    bu arada motosiklet piyasasında durgunluk herr kış olur. ilkbaharda ikinci el ve 0 km. piyasası canlanır. alış satış sitelerine baktığımız zaman hergün aynı motosikletlerin oldugu, alış satışın nerdeyse hiç olmadıgı görülüyor. ben geçen yaz sonundan beri hergün ilan vermeme rağmen motosiletimi hala satamadım. motorcular mart-nisan gibi rahatlıkla satabileceğimi söylüyor.biz adanada kışın sıcak oldugu için motosiklete biniyoruz ama her yer bura gibi değil kışın çoğu kişi binemiyor.

• Foruma yalancıların doluşması adamın R6 ım R1 im var hayabusa aldım hararet yapıyor , CBR600 u ablama verdim , ablam düştü ..
    Hangi motoru alsam pahalı motor örnekleri verilmesi ..İnanmanın zor olması , gerçeklerinde çok basit olması..
  • quote:

Orjinalden alıntı: HarryBlade

Foruma yalancıların doluşması adamın R6 ım R1 im var hayabusa aldım hararet yapıyor , CBR600 u ablama verdim , ablam düştü ..
    Hangi motoru alsam pahalı motor örnekleri verilmesi ..İnanmanın zor olması , gerçeklerinde çok basit olması..

Bana mı laf atıyon Harry...???
  • quote:

Foruma yalancıların doluşması adamın R6 ım R1 im var hayabusa aldım hararet yapıyor , CBR600 u ablama verdim , ablam düştü ..

HELAL BRAVO HARRY BLADE YA TEBRİK EDERİM SENİ EN SONUNDA BEN DİYECEKTİM N KADAR ATIP TUTUYOLAR YAA AMA KENDİLERİNİ KANDIRIRLAR.. BU TOPİC DE BENİM GÖRÜŞÜM 1 VEYA 2 TANE R1 OLAN VAR GERİSİ TISS FISSS..
  • oo bakıyorum da bazıların sesi soluğu kesildi..
  • dostum valla sadec bisan motorum var heryerde söylüyorum bildiğim kadarıyla msj yazmaya calışıyorum motordan pek anlamam ama bu forum daki cok konuşanlardan daha cok şey bildiğimi idda ediyorum...
  • Benimde bir bisikletim birde motorum var 100 cc..
  • @Salihli güzel bir söz var sana ithaf etmek isterim. " bildigim tek şey hiç bir şey birlmediğimdir"

Yalan söylemek insanın dogasında olan bir şeydir. Insanlar yalan söyleyebilir, ve inanın bir insan yalan söyledigi zaman zaten anlasılıyor. Anacak forumda adam gibi adamlarda var. Bir şeyler danışabileceginiz , gercekten size verecek bir şeyleri olan kimseler. Insanları yargılamak yerine dogru olan köprüleri kurarsak , herhangi bir problem kalmaz.

Saygılarla.
  • Kış uykusu
  • quote:

Benimde bir bisikletim birde motorum var 100 cc..

ya harry blade sana bi sözümüz yok bazı bi atıp tutanlar vardı da onlara benim sözüm..
  • Atıp tutan bir kişi gördük, çoğul hale getirmeyin, dürüst insanlar da üstüne alınıyor çünkü..
  • quote:

Orjinalden alıntı: CanTuran

quote:

Bana mı laf atıyon Harry...???

Hayır , sen motorunun varlığını resim koyarak kanıtladın..Crowbar600 gibilerinden bahsediyorum böyle adamlar çok..
  • Bugün CBR 600F im geldi resimi resimler arasinda...
  • resmi gördüm güle güle kullan
  • Teşşekürler..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.