Şimdi Ara

Motosiklet Dünyasında ki Durgunluk. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: HarryBlade

quote:

Orjinalden alıntı: CanTuran

quote:

Foruma yalancıların doluşması adamın R6 ım R1 im var hayabusa aldım hararet yapıyor , CBR600 u ablama verdim , ablam düştü ..
    Hangi motoru alsam pahalı motor örnekleri verilmesi ..İnanmanın zor olması , gerçeklerinde çok basit olması..

Bana mı laf atıyon Harry...???

Hayır , sen motorunun varlığını resim koyarak kanıtladın..Crowbar600 gibilerinden bahsediyorum böyle adamlar çok..

Eyvallah... Yanlis anlama beni... Saka yollu soylemistim aslinda...

Tekrar hayirli olsun bu arada Roytoy....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanTuran -- 12 Şubat 2008; 22:18:32 >

• CanTuran
    TIGERSHARK
    HarryBlade
    sahinoz31
    Ns
    engin k.
    engincell (olacaktı yanlış hatırlamıyorsam)
    iki kişi daha var biri si hatta bisan cup 100 cc kullanmakta..
    sizleri tanırım bilirim gerçek bir motorcusunuz

Foruma yalancıların doluşması adamın R6 ım R1 im var hayabusa aldım hararet yapıyor , CBR600 u ablama verdim , ablam düştü ..
    Hangi motoru alsam pahalı motor örnekleri verilmesi ..İnanmanın zor olması , gerçeklerinde çok basit olması..
    harry çok haklı anlatmış bura da.. adam r1 olan yine diyorum bir veya iki kişi var cbr 600 cc zannetmem
    hayabusa sadecehararet sorunu yaratıyomuş madem o kadar yapıyo git yaptır servisine n gelip de burada söylüyosun maksat laf olsun ffıııssstısss..

• quote:

Orjinalden alıntı: Roytoy

Bugün CBR 600F im geldi resimi resimler arasinda...

Hani resimler?
    Hayılı olsun, kazasız belasız tadını çıkar.
  • ya bende uyuz oluyorum r1 aldım kaza yaptım hayabusam var cbr 600 alıcam önerileriniz falan bunar sadece insanların egolarını tatmin ediyo sonuçta sanal alem ve herkesin bi hayali var bazılarında saplantı haline gelmiş durumda sadece bu ego tatmin amacıyla insanlar bu yalanları söylüyo bence başka bi açıklaası yok bunun benimde cg125 var titan yani
  • tek hayalim bi cbx 250 almak buda şu an zor görünüyo malum öğrenci adamız ama bu hayalim uğruna hiç bi zaman sevgilimi twisterdan düşürdüm tek teker giderken veya hararet falan yaptı demedim yani ruhsal bi saplantı içinde değilim önemli olan insanların hayal kurmas değil hayallerinin uçuk kaçık olmaması ve bunun için gayret etmesi inanıyorum seneye elimdeki motoru satıp üstüne biraz koyup bi twsiter alcam işte o zaman bende sallarım 170 yaptm tek teker 100 m gittim
  • arkdaslar bende motor alıcam maddi sıkıntı dolayısıyla aznca mayıs haziranda alaıcam
    korkum o zamn fiyatların fırlaması

3.5 a kadar limitim var ve honda cbf 150 düşünüyorum

yada cbr 125 olabilirde ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ethan hunt -- 14 Şubat 2008; 17:26:57 >
  • Ben scooter seviyorum 100 -150 cc, şehir içinde arkadaşlarla gezmek için bir SS olmazki..
    Tabi Tek kişi full koruma bir CBR 600RR yada 1000RR olabilirde.Yada enduro XT660R gibi ..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.