Şimdi Ara

Motosiklet Ehliyeti Uygulama Sınavı Tecrübeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özellikle 2016'dan sonra kurslar için getirilen taban fiyatıyla beraber artacağı iddia edilen eğitim kalitesinden sonra bir değişme gözlemleyebilen oldu mu? Direksiyon sınavına girenler girdikleri yıl, şehir, motosiklet ve tecrübeleri yazabilirse hem benim için, hemde yakın zamanda motosiklet ehliyeti almayı planlayan arkadaşlar için yararlı olabileceğini düşünüyorum. Youtube'de izlediğim birkaç videodan gördüğüm kadarıyla motorların dökülmeyen tarafı neredeyse yok. Kimisinin freni, kimisinin debriyajı kimisinin tamamı sorunlu. Sizler ehliyet sürecinde neler yaşadınız?

B ehliyetinde kursiyerin çok olması ve muhtemelen arabaların canını çıkarmanın daha zor olması sebebiyle araçlarda ciddi anlamda sıkıntı görmedim. Fakat iş motosiklete gelince hem verilen eğitimde(!) hemde motosikletin kendisinde ciddi sıkıntılara rastlamak oldukça olası gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ephésus -- 5 Haziran 2016; 16:17:50 >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben motosiklet icin yazayim once, motosikletler on sene once de harab haldeydi on sene sonra da harab halde. Bunu bilerek gidin.
    Sinav kalitesi ciddi anlamda artti on sene once herhangi bir motora hatta kendi motorunuza marka model ne olursa olsun biniyordunuz on metre gidip geri geliyordunuz ayaginiz yerdeymis sinyal vermemissiniz vs dikkat etmezlerdi sadece ustunde durup durmadigina bakarlardi kalan kimseyi hatirlamiyorum ama gunumuzde hata yapma luksunuz yok bjrakiyorlar hemen.

Otomobil icin simdikine kiyasla eskiden araclar kotuydu. Simdi guzel temiz araclar var cok buyuk sikintilari yok araclarin. Sinava gelecek okursak yine bir kalite artisindan soz edebiliriz eskiden araca binerdiniz 50 mtre otedeki isiktan donerdiniz 50 metre daha gidip araci terkederdiniz simdi park ederken cizgilere bile dikkat ediyorlar. Ve inanmazsiniz gecmisteki sinavdan kalan kuzenim var hemde iki kere ;))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hubalahubhub -- 31 Ağustos 2016; 23:40:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.