Bildirim
Motosiklet Kız Tavlamak Konusunda Çok İyi (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kafelerin önüne çekince çok ilgi çekiyor.Doğru motoru aldım galiba bugün bir şöfor bana gazla diye işaret yaptı -
-
Onla hava mı atılır ?
Harley davidson akar.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten cadde de bu tip motosiklet kullananlar piyasa peşinde. O yüzden kızların ilgisini enduro lar çekmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ENİGMA.
Zaten cadde de bu tip motosiklet kullananlar piyasa peşinde. O yüzden kızların ilgisini enduro lar çekmez.
Racing bence en güzel kasa tipi -
quote:
Orijinalden alıntı: Hit The Road Jack
yamaha r25 dururken onunla hava mı atılır?
Aynısını yazacaktım bide 14000 para gitmiş 1000 daha verseydin 2 silindir alsaydım daha iyi kaçardı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Koydugun resimdeki kasa turkiyeye gelmedi seninki siyah olan yerleri beyaz olan cift farli repsol kasadir onun sekli semali cok daha guzel benim de suan kullandigim spacy alfadan sonra almak istedigim motordur. 250 cc olarak bundan once hyosung gt250r kullaniyordum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
CBF 150
YBR 125
Tekerlekleri değiştiriyorsunuz.
Kaliteli kask,mont,eldiven alıyorsunuz.
Eğitim alıyorsunuz.
Bu motorlarla en az 15-20 bin km sürüyorsunuz.
Adamin motoru var ama ssyi gorsellerden koyuyor. Buram buram csb...
Beyler adam kızlara hava atıyor motosikletçiler federasyonuna hava atmıyor.kızlar ne bilsin motoru cc yi.yüklenmeyin bu kadar.benim bi sevgilim vardı toyota opel ford falan araba markalarını bile bilmezdi.mercedes iyi arabamı diye falan soruyodu
quote:
Orijinalden alıntı: Nike Tyson
quote:
Orijinalden alıntı: ENİGMA.
Racing bence en güzel kasa tipi
Piste amenna lafım yok dibine kadar super sport ama dostum cadde de çok abes.. Benim düşüncem bu görünüş güzel demişin güzellik göreceli bi kavramdır onun tartışması olmaz ona bakarsan benimde vstrom hoşuma gidiyor. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: APOTHEON
Adamin motoru var ama ssyi gorsellerden koyuyor. Buram buram csb...
Evde wifi yok.Telefondan pcye resim atmakla uğraşamam -
Motor hoş güzelde. Arkadaşım motor kullanırken arkadan adam çarpıyor bide kaçıyor. Çocuğun bütün korumaliklari tam, ona rağmen kaburgalari kırılıyor, kafasında kask var adamin kafasi komple şişmiş. Motor kullanırken 17277428 kere düşünün Türkiye'de usta. Kız ayağına yalan olmayın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: GANN1CUS
Motor hoş güzelde. Arkadaşım motor kullanırken arkadan adam çarpıyor bide kaçıyor. Çocuğun bütün korumaliklari tam, ona rağmen kaburgalari kırılıyor, kafasında kask var adamin kafasi komple şişmiş. Motor kullanırken 17277428 kere düşünün Türkiye'de usta. Kız ayağına yalan olmayın
Doğru söylüyorsun yav araç şoförlerine anlatamıyorsun.Adam virajda niye bana ortadan gidiyorsun diyor.Özellikle ticari araç sürücüleri çoğu anadolu çomarı
-
600RR var bende. cbr 250 bisiklet yav
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnLimiteD. -- 3 Ağustos 2015; 23:08:07 > -
quote:
Orijinalden alıntı: UnLimiteD.
bmw 116i sahibiyim araba olarak yakıt tasarrufu için aldım motosikleti -
quote:
Orijinalden alıntı: Nike Tyson
quote:
Orijinalden alıntı: UnLimiteD.
bmw 116i sahibiyim araba olarak yakıt tasarrufu için aldım motosikleti
tekerin düz bassın kardeşim. -
Ben bu işten bişey anlamadım adam motorum var kızlar geliyo fotograf cekiyo diyosun senle alakası yokki mevzunun motorun gösterişi dikkat çekiyo 14bin ona verecegine 100-200lük yemek ısmarlasan düşüremeyeceğin kız yok para gösteriş kölesi olan kızdan ne hayır gelir forum karşı cins açı kaynıyo az gözünüz doysun beyler beyninizle düşünün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoungScientist -- 3 Ağustos 2015; 23:50:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X