Şimdi Ara

Motosiklet Kız Tavlamak Konusunda Çok İyi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
7.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bunun dışı da lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Holk kullanıcısına yanıt
    Hocam egitimden kastiniz surucu kursunun ehliyeti almak icin verdigi egitim mi yoksa sehir trafigine girmeden once ozel egitim mi? Bir de yzf r25 vs ilk motor icin tavsiye degil mi acaba?

• Olm bu motoru gorunce aklima esee altin semer vursan da esek yine esek atasozu geliyo

+Bu motora 14.000 vermek (fail)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiye etmem. R25 güçlü bir motor. Parçaları pahalı.

Eğitim derken hondanin güvenli sürüş eğitimi alabilirsin paranız varsa. Yoksa gerek yok.

• kaskın resmini atar mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Falkee27

quote:

Orijinalden alıntı: Hit The Road Jack

yamaha r25 dururken onunla hava mı atılır?

Aynısını yazacaktım bide 14000 para gitmiş 1000 daha verseydin 2 silindir alsaydım daha iyi kaçardı

15K ya ne alınıyor hocam R25 mi

• quote:

Orijinalden alıntı: YoungScientist

Ben bu işten bişey anlamadım adam motorum var kızlar geliyo fotograf cekiyo diyosun senle alakası yokki mevzunun motorun gösterişi dikkat çekiyo 14bin ona verecegine 100-200lük yemek ısmarlasan düşüremeyeceğin kız yok para gösteriş kölesi olan kızdan ne hayır gelir forum karşı cins açı kaynıyo az gözünüz doysun beyler beyninizle düşünün

Hocam 100-200 tl lik yemeği her gördüğün kıza nasıl ısnarlayacaksın?
    Ayrıca adam sırf motoru kızlara hava atmak için almamış

• quote:

Orijinalden alıntı: BMW M3 POWER

Şu motor çok daha iyi

Motosiklet Kız Tavlamak Konusunda Çok İyi

Cevap gelmiş. Konu kapanabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

Orijinalden alıntı: Falkee27

quote:

Orijinalden alıntı: Hit The Road Jack

yamaha r25 dururken onunla hava mı atılır?

Aynısını yazacaktım bide 14000 para gitmiş 1000 daha verseydin 2 silindir alsaydım daha iyi kaçardı

15K ya ne alınıyor hocam R25 mi

R25 15k fiyatlara tekrar bak istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

Orijinalden alıntı: YoungScientist

Ben bu işten bişey anlamadım adam motorum var kızlar geliyo fotograf cekiyo diyosun senle alakası yokki mevzunun motorun gösterişi dikkat çekiyo 14bin ona verecegine 100-200lük yemek ısmarlasan düşüremeyeceğin kız yok para gösteriş kölesi olan kızdan ne hayır gelir forum karşı cins açı kaynıyo az gözünüz doysun beyler beyninizle düşünün

Hocam 100-200 tl lik yemeği her gördüğün kıza nasıl ısnarlayacaksın?
    Ayrıca adam sırf motoru kızlara hava atmak için almamış

kardes sen kıza güzel bi yemek ısmarla 1 ay agzını acmaz daha motorla yemekle tav olacak kızdan hayır gelmez o ayrı ama nedense millet kızları eglence olarak görüyo onlarda erkekleri eğlence olarak görmeye başlıyo bu sefer sonra kezban dediğimiz tanım ortaya cıkıyo herkes birini sevsin onla mutlu olmaya calıssın insanlarla eglenmenin anlamı yok

• motora laf atmışsınızda adam başlangıç olarak h2 mi alaydı? ban yeme riski olmasa çok güzel laflar geliyor aklıma. yüksek silindirli motor sürmek sanki çok büyük marifetmiş gibi küçük silindirli adamı ezmeler filan?

intercity parkta 1000cc ler toplandı. toprak razgatlıoğlu 600cc ile gitti. millet ezdi. bune la böyle hem velet bu yaşı kaç bunun 15 mi 16 mı? 600 le gelmiş birde hahahaha diye gülüyordu. toprak o gün 600cc ile pist rekoru yaptı. ve hala 1000cc kullananlar bile o rekoru egale edemedi. hayır yani hız ccye göre değişseydi millet 1200 cc harley alırdı di mi :) böyle cc muhabbetlerine takılmayın. motordan zevk almaya bakın. köyde mopete bindim onun bile farklı zevki var. tekeriniz düz bassın

ha bu arada 15k ya r25 bulanlar söylesin fbde grup var şuan 20 kişi sıfır r25 bekliyor. millet 2. EL R25'i evet 2. eli 16500 e satıyor şuan. Nedeni ise yamaha bayilerinde r25 kalmadı. Sıfır motor yok piyasada. Ya düşük kmli ikinci el r25 alcaksınız ya da 2016 modelin gelmesini bekleyeceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceroo -- 4 Ağustos 2015; 13:19:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Senceroo

motora laf atmışsınızda adam başlangıç olarak h2 mi alaydı? ban yeme riski olmasa çok güzel laflar geliyor aklıma. yüksek silindirli motor sürmek sanki çok büyük marifetmiş gibi küçük silindirli adamı ezmeler filan?

intercity parkta 1000cc ler toplandı. toprak razgatlıoğlu 600cc ile gitti. millet ezdi. bune la böyle hem velet bu yaşı kaç bunun 15 mi 16 mı? 600 le gelmiş birde hahahaha diye gülüyordu. toprak o gün 600cc ile pist rekoru yaptı. ve hala 1000cc kullananlar bile o rekoru egale edemedi. hayır yani hız ccye göre değişseydi millet 1200 cc harley alırdı di mi :) böyle cc muhabbetlerine takılmayın. motordan zevk almaya bakın. köyde mopete bindim onun bile farklı zevki var. tekeriniz düz bassın

ha bu arada 15k ya r25 bulanlar söylesin fbde grup var şuan 20 kişi sıfır r25 bekliyor. millet 2. EL R25'i evet 2. eli 16500 e satıyor şuan. Nedeni ise yamaha bayilerinde r25 kalmadı. Sıfır motor yok piyasada. Ya düşük kmli ikinci el r25 alcaksınız ya da 2016 modelin gelmesini bekleyeceksiniz.

Ben honda cbr'ı az yaktığı ve servis ağı bol olduğu için tercih ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

motor ehlıyetım yok ama hep ıcımde bır hevestı alırsam ilk motorum 600cc olacak üstü fazla altı az satmaklada ugrasma derdi olmaz 99model yamaha R1

ama motosıkletle kız tavlama kafasınıda yenı gordum

alma ölürsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike Tyson

quote:

Orijinalden alıntı: Senceroo

motora laf atmışsınızda adam başlangıç olarak h2 mi alaydı? ban yeme riski olmasa çok güzel laflar geliyor aklıma. yüksek silindirli motor sürmek sanki çok büyük marifetmiş gibi küçük silindirli adamı ezmeler filan?

Ben honda cbr'ı az yaktığı ve servis ağı bol olduğu için tercih ettim

doğru seçim yapmışsın o zaman. honda hem az yakar hem servisi çok makuldür. motor gönül işidir. yurtdışında millet sırf hobi olsun diye 80 model motorları topluyor (hemde üstüne servet harcıyor.) önemli olan mutlu olmanızdır. iyi sürüşler

• bizimki bi heves hocam bakma hep manıtayı arkaya atıp gazlamayı ıstemısımdır bi ara çok takmıştım illede arabayı satıp motor alacagım diye ama cıktıgım kız engel olmustu bende vazgeçmiştim kendımı bılıyorum broadway le 170km lere cıkmısım ne kadar yapmam etmem desemde kendımı dızgınleyemıyorum motor alsam kesın bi yerde patlarım araba neysede motor için ciddi tecrübe lazım bendede motor tecrübesi scooter var sadece, öyle 600cc alıyım gazlıyım dıyecek tecrubeye sahıp degılım
  • bu motor olayi dogrudur beyler birebir kendi yasadigim olayin fotografini buraya atardim ama uygun dusmez, motor her zaman fark yaratir

• bajaj pulsarr 200 NS ile gidecegim.bu sene universiteye bana ss attirmayin kaldirmaz buralar

• quote:

Zaten araba olarak 2011 model bmw 116i ben bu motorsikleti yakıt tasarrufu için aldım neyin kafasını yaşıyorsunuz.Hız yapmak isteseydim bende 600 cc alırdım

Racing ve yakıt tasarrufu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ele7en

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ele7en

bajaj pulsarr 200 NS ile gidecegim.bu sene universiteye bana ss attirmayin kaldirmaz buralar

o motorsiklete bineceğime bisiklete binerim daha güvenli.Japondan ve almandan şaşma.

motordan anlamadigini bu kadar belli etme istersen :) bajaj Kawasaki nin motorlarini yapan bir hint firmadir. birdaha oyle gelisi guzel yorum yapip cahilligini belli etme dost tavsiyesi ;) ;)

Bajaj kawasaki ile ortak değil ktm ile ortak

ben kawasaki ile ortak diye bir cümle kurmadım ki ¿¿¿

• 250cc de neymiş çekiyorum 52lik mobyletimi kızları tavlıyorum ama endüstriden cıkanları
     Motosiklet Kız Tavlamak Konusunda Çok İyi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.