Şimdi Ara

Motosiklet Kursu Önerisi (İstanbul)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uygun fiyatlı İstanbul Anadolu Yakasında Kadıköy,Üsküdar çevresinde ya da Avrupa yakasında Mecidiyeköy,Taksim,Beşiktaş civarında A2 ehliyeti için kurs arıyorum.Motosiklet kullanmayı bilmiyorum o nedenle motosiklet eğitimi veren bir yer olması şart.Sıfırdan alacağım B sınıfı ehliyetim yok.Kurs önerileriniz bekliyorum.Gelişim ve Ataman sürücü kursunda 10 ekim sınavı için yer kalmamış.Bu iki kurs dışında önerirseniz iyi olur.

• Automobilista kullanıcısına yanıt
    Hocam uygun fiyat kriterinize pek uymayacak ama sürmeyi hiç bilmiyorum dediğiniz için yazıyorum . Burada kesinlike öğrenirsiniz ehliyet kursunu paketi içinde 10 saatlik ( 1 tam gün ) temel sürüş eğitimi dahil ( bu paket tek başına 400tl idi yanlış bilmiyorsam ) ve iki güne bölünmüş ehliyet sınav eğitimi olması lazım . Toplam fiyat nakitte 850tl + 100tl ( sınav harcı ve hizmet giderleri - ne ise ) diyorlar . Ayrıntılı bilgiyi ilginizi çekerse kendilerinden alırsınız yanlış olmasın . İletişim linkini aşağıda veriyorum .
    Gis Akedemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TürkSky -- 5 Eylül 2015; 14:20:28 >
  • TürkSky T kullanıcısına yanıt
    Gis Akademiyi biliyorum.Ama şu an orayı düşünmüyorum.Şu an ehliyet sınavını geçecek kadar öğrenmek istiyorum.Sonrasında aktif motosiklet kullanacağım zaman Gis,Yamaha,Honda Güvenli Sürüş Okulu vs. aklımda ama şu süreçte sadece sınavı geçecek kadar öğrenmek istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • b ehliyet var a2 alınacak.anadolu yakası üsküdar-kadıkoy civarı onereceginiz kurs ve fiyat bilgisi varmı?
  • Arkadaslar Anadolu yakasında tanıdığım bir kurs var benim selamımla giderseniz ciddi indirim de yaparlar ben b ve a2 aldım buradan tavsiye ederim kesinlikle. İsteyenler varsa yazsinlar ayrıntıları anlatabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara ehliyet kursu öneri
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.