Şimdi Ara

Motosikletin arka teker bölgesinden gelen ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
27
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

motosikletim de son son 1 aydır olan arka teker bölgesinden hafif çukurdan geçerken lastik sürtme sesi veya patlak lastik sesi gibi ses geliyor. ilk başlarda sıkıntı yaratmıyordu bu sorun ama 2 kişi ile artık binemez olduk. motorla düz yolda bir kaç metre ilerledikten sonra yine aynı ses geliyor motor tekliyor gitmiyor bir şeye sürtüyormuş gibi oluyor. ama lastikleri kontrol ettiğimde herhangi bir aşınma da yok. Fren balatasını değiştirdim varyatörü de kontrol ettirdim yine sıkıntı yok en son amortisör iki kişi tartmıyor veya patlak mı diye baktırdım ustaya amortisör normal dedi tekere çamurlukta sürtmüyor... Ama anlamadığım şekilde iki kişi bindiğimiz zaman motor gitmiyor ses devam ediyor sorunu bir çözemedim ustaya gösterdim jant yamuk dedi orta sehpaya aldığım zaman jant biraz yalpalıyor gibiydi bir de tam hatırlamıyorum bir şey demişti usta mile sürtüyorsa ondan da olabilir vs dedi ama benim duyduğum ses lastik sürtme sesi vizör açık giderken çok net ne bariz duyulabilen bir lastik sürtme sesi. kısacası derdim bu bir türlü hiç bir forumda buna benzer bir şey bulamadım o yüzden bu kadar uzun uzun yazdım umarım yardımcı olabilirsiniz veya sorunun nereden kaynaklandığını söyleyebilecek birisi olabilir...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.