Şimdi Ara

mototal ve başıma gelenler:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • motorumu alalı daha 4 ay oldu honda cbr600f mototaldan aldım evlendirme dairesinin karşısından.neyse geçenlerde bir arkadaşım benim motorumla kaza yaptı allahtan kendisinde fazla birşey yok sol ayak bilek bağları yırtıldı hafifte sıyrıkları var.kaza bjk akaretlerin orda gerçekleşti.önce motor sağa yattı sonra sola ordanda park halindeki araca carptı(aracın sadce tanponu çizildi yani büyük bir çapma olmadı)neyse görünürde sadce sağ grenaj sol sticker kafa grneajı sinyaller ve 1 adet ayna hasarlı gözüküyodu.gözükmeyen olanıda karbüratörün delinmiş olması.neyse çekiciyle mototala çektirdik.1.gün oldu evrakları tamamladık policede pürüzler çıktı onları hallettik derken aradan 3-4 gün geçti daha bir işlem yapılmadı motorda.arıyorum tamam akşam veya sabah exper gelicek halledicez.ertesi gün arıyorum yine aksam veya sabah derken öyle bi 10 gün geçirdik.motora daha anahtar bile deymedi,ne hasar tespiti yapıldı ne expertiz rapaoru çıktı.aradığımda fırça bile yedim bi sen arıyosun bir abin gibi densiz laflara maruz kaldım.sanki motorumu babamın hayrına yapıyosun parasıyla değilmi kardeşim,sen önce müşteriyle nasıl muhatap olunacağını öğrenememişsin tabi benim sigortalarım yavaş yavaş atmaya başladı.işin ilginç yanı motoru ilk gördüğünde tahmini hasarın 5-6 milyar civarında olduğunu söylemesi,gün geçtikçe bu miktarın arttığına şahit oldum.nasılmı ondan sonra aradım hasar 6 milyar soraki aradığımda 8 milyar ,ertesi gün aradığımda 10 milyar ve enson dayanamayı çıldırdığım zaman artık gittim oraya kavga etmeye bana çıkarılan rapor tam 13 milyardı evet tam 13bin ytl artık kendimi zor tutuyodum iyice delirmiştim.motor açılmamış alyan izleri bile yok sen bu expertiz raporunu nası çıkardın nerenden yazdın bu hasar miktarını anlamak mümkün değil.sonra rapora göz gezdirdiğimde kuyruktan tutunda aklınıza ne geliyosa motorun hasarlı olmayan yerleri bile hasarlı olarak belirtilmiş.(inanmayan olursa elimde raporlar mevcut isteyene yollarım)

neyse raporu görünce çıldırdım tabi.hemen acentamı aradım deidm ne servisime güveniyorum nede expertize tuttukları raporu kesinlikle kabül etmiyorum,motorumu başka servise götürüceğimi ve başka bir expertiz talep ettiğimi belirttim.tabiki böyle bir hakkım olduğumu söyleyipdosya numarasını alıp isteğim servise götürebileceğimi söylediler.bende mototala motorumu almak istiyorum burda yaptırmak istemiyorum dedim.benden ayrıca 300 ytl para talep ettiler yoksa motorumu vermiyeceklerini söylediler.bu neyin bedeli diye sorduğumda expertiz bedeli diye yanıt aldım.kardeşim benim kaskom var ne parası benden alıyosun benden diye bir müddet kavga ettikten sonra nalet olsun diyip o parayıda ödedim.amacım ordan motorumu almak kesinlikle orda yaptırmak istemiyorum çünkü..onuda ödedim neyse kızgınlıkla ne ödedğime bile bakmadan çıktım.sonradan farkına vardımki araç o serviste yapılmadığı için ücret alınıyomuş ama bunu normalde kaskoda almaları gerekiyomuş kesinlikle benim bir ücret ödemem gerekmediğini acentemden öğrendim.tabi iş işten geçmişti..burası çok ilginç o bedelin 200 ytl + kdv olması gerekliyken benden 250+ kdv aldılar elimde fiş mevcut isteyen olursa onuda gönderirim.motorum 14 gün orda yatıyo daha açılmamış kafadan 13 milyar masraf cıkarılıp perte çıkarılan motor üstüne benden alınmaması gereken 300 ytl hemde fazlasıyla birlikte 50 ytl kendilerine çok lazımdı heraldeki onuda avantamı aldılar artık naptılar bilemicem onun bile fazlasını aldılar yani

sonunda motorumu ordan kurtardım kafamda öyle düşünceler vardıki gerekirse motorumu yakarım yinede orda yaptırmam düşünmcesiyle bu işlere giriştim.ondan sonra honda motoru aradım merkezi ordan beni mutluhana yönlendirdiler.okadar daraldımki gözümün önündeki mutluhanı bile düşünemedim.resmen bitik haldeyim artık sinirlerim öyle gerildiki düşünemiyorum.neyse mutluhanla konuştum motorumu engeç pazartesi yani dün alabileceklerini belirttiler bende verdim gerekli evrakları felan gelip aldılar çekiciyle.

ordada belirttim motorum açılıp hasar tespiti yapıldımı diye sordum siz görebiliyormusunuz bende azcok anlarım anahtar deyip deymediğini.kendileride bana motoruma kesinlikle anahtar değmediğini ve açılmadığını belirttiler.bütün düşüncelerimde haklı çıkıyorum.motorumu verdim ve yeni hasar tespiti yapıldı ve çıkan fatura 6000ytl.evet şaşırmayın arada 7000ytl oynuyo mototal bana 13000ytl masraf çıkartıp motorumu perte çıkardı mutluhan 6000ytl hasar tespiti çıkardı.işte ilahi adalet yerini bulucaktı artık..nasıl keriz yerine konduğumun belgeleri bile elimde mevcuttu

evet arkadaşlar şimdi size soruyorum ne yapmalıyım..bi tarfta laçka bir servis müdürü bir sürü yalan dolan,alınan paralar ki fazla fazla bile alındı bende bütün belgeler mevcut diğer tarafta diğer servisin çıkardğı hasarı yalanyan belgeler.kesinlikle mahkemeye vermeyi düşünüyorum TÜDERE şikayetimi bildiricem en kısa zamanda.burda bunları yazarak resmen içimi döktüm şu 2 hafta hergün kafamı bunlarla meşgul ettim.bi oraya koşturdum bi buraya ama ortada hala birşey yok.belki diğer arkadaşlar 20 günde kazalı motorlarını yaptırıyolar ben 15 gün bi expertiz raporu için bekledim..hepinize teşekkür ederim şimdiden çok rahatladım.bu anlattıklarımın hepsini size belgeleriyle kanıtlayabilirim.hatta isteyen olursa adımı adresimi telimi bile verebilirim.

siz siz olun böyle insanların sizi keriz yerine koymasına müsade etmeyin..umarım daha fazla konuşma imkanı bulabilirz kalın sağlıcakla ÖMER..

• Çok şaşırdım,

Mototal'ı iyi tanırım ve bu piyasada güven veren, sözüne sadık insanlar, çok eskilerden olarak bilirim.
    Son dönemde bayağı bir büyüdüler, büyüdükleri için de belki de kalitesiz bir eleman almış olabilirler. Tahminimce böyle bir şey başına geldi.

Yoksa Sina bunu yapacak hele hele 250-300 YTL'ye tenezzül edecek bir insan kesinlikle değildir.

Geçmiş olsun

Tamirci olarak bence en iyi Honda tamircilerinden olan, stad karşısında, Ali Esengül'ü de tavsiye ederim, ustalığına çok güvenirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mozel -- 1 Ağustos 2006; 14:06:09 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.