Şimdi Ara

Mount and Blade Warband Haydut spawn sorunu ?!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba Mound and blade warband oynarken küçük bir haydut  sığınağı veya köye saldıran bir grup ile savaşa girince yaklaşık 2000 tane haydut spawn oluyor yenmek neredeyse imkansız çünkü fps 4,3 gibi oluyor yeni save açtım ama hala durum aynı yok mu bunun bi çaresi not:hileler açık

• açıkçası bilmiyorum ama save dosyalarını bir köşeye atıp oyunu yeniden kurmayı deneyebilirsin.
  • Ayarlardan muharebe büyüklüğünü kısmayı deneyin. Olmazsa CTRL + F4 yapa yapa hepsini öldürün.
  • Oyun orjinalse eğer steamden dosya bütünlüğünü doğrulat. ayrıca mod oynuyorsan mod hatalı olabilir
  • Dostum öncelikle merhaha, Bu sorun senin hile yapmandan kaynaklanıyor karekter bölümünde CTRL+L ile xp basıp güç hilesi yapmışsın ve xp seviyen sonsuz olmuş haydutların büyüklüğü senin xpnin büyüklüğüyle doğru orantılı olduğu için yaklaşı 2 bin - 3bin spawn olmuşlar bu sorunu düzeltmek için öncelikle karekter bölümüne girmeli sonra da istatistikler bölümüne girip, karekter ihraç et demelisin, karekteri ihraç ettikten sonra bilgisayarımda ki belgeler bölümüne girip mount and blade charecters dosyasını girmeli ve oyunda ki "nick" tıklayıp ordaki xp sayısını 0 yapmalısın daha sonra dosyayı kaydetmeli ve tekrar oyuna girmelisin oyuna girdiğinde yine karekter bölümünde ki karekter ihraç etin altındaki karekter ithal et seçeneğine tıklamalısın sorun düzelecektir. belki sen oyunu bırakmışsındır çok zaman geçmiş ama bu sorunun çözümünü hala arayanlar için yazdım. İyi oyunlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren7741 -- 8 Temmuz 2020; 16:5:11 >

• eren7741 E kullanıcısına yanıt

Ya kral sen varya harbi büyük adamsın 2 gün aralıksız oynadığım light and darkness mod save'i gitti diye bayağı kanser olmuştum sayende düzeldi sen nasıl bir kralsın harbi harbi havalara uçtum düzelince hakkın ödenmez.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.