Şimdi Ara

Mount And Blade Warband Saçmalıgı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
51.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 150.000 Dinarlık Hile ve 25. seviyeye gelecek kadar hilenin ardından oynanır bir hal alıyor. Öbür türlü çok uzar. (Cheat Engine)
  • adam heralde ilk defa oyun dünyasına mount blade ile atılmayı denemiş hezimet olmuş .
  • Beyler bende şu an 1,158 sürümü yüklü, oyun berbat olmuş ya. Daha oyunda 50 gün geçmeden 50 tane lord ya taraf değiştiriyor ya da sürgün ediliyor. Şu an 300 gün geçirdim hiçbir lord başlangıçtaki krallığında değil. Sarranidlerle savaşıyoruz bizim askerler karışık çerez gibi onlar desen aynı. Böyle olunca haliyle oyun iğrençleşiyor. Sizde nasıl? Var mıdır bir hal çaresi?
  • kozck kullanıcısına yanıt
    Kedi ulaşamadığı ciğere mundar der...

MB EFSANEDİR. İyi bir çocuk olup biraz aklını çalıştırmayı öğrenirsen oynayabilirsin
  • Oyun güzel yani tür bakımından başka bu tarz oyun yok varsa da kötüdür

ama şu 2 sorun yüzünden oynamıyorum single artık

BUG
    YAPAY ZEKA

ikiside berbat şekilde oyunda mevcut örneğin kale kuşatıyoruz merdivenlere herkes yığılıyor beni kendi askerlerimin düşürdüğü olmuştu merdivenden

bunlar düzgün olsaydı ve bug olmasaydı oyun harika olabilirdi grafik o kadar önemli değil benim için
  • Fire and sword oynuyorsan evet en son oynadığımda bug diz boyuydu fakat o oyunu talewords değil bir rus firması çıkardı diye biliyorum. WBde göze çok çarpan bir bug im yoktu son sürümlerinde.

Yapay zekaya gelirsek, oyunun amacı xaten oynarken yönetmek. Askerlerini oyun içerisinde backspace veya F1 F2 tuşlarıyla yönetebilirsin. Karşı tarafında zorluk seviyesine göre xorlaştığını göreceksin.

Ha yapay zekayi merdivenden düşmek olarak görüyordüsan yapacağım bir şey yok, skyrimin bu tarz bir oyunu olsaydı ondada düşereik eiye düşünüyorum.
  • Arkadaşlar ben de oynamak istiyorum bu oyunu. Daha önce indirmiştim ama pek denememiştim. Kaç serisi çıktı şimdi bu oyunun? Hangisini önerirsiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mount and Blade
    Mount and Blade Warband
    Mount and Blade Fire and Sword ve birde warbandda çıkmış napalyon dlcsi var. 2015tede Mount and Blade 2 çıkıyor.

Fire and sword sakın oynama, rezilliktir. (İlk çıktığında oynmştım ve ağızına kadar bug vardı belki düzeltilmiştir.) zaten bunu başka bir yapımcı yapmıştı galiba.

Bence en iyisi Warbanddır, multiside en son oynadığım zamanalar bayağı doluydu.
  • Benim sorduğum soruya ne diyeceksiniz? Şu lordların sürekli ülke değiştirmesi sorununa. Sizde nasıl? Yada ne bileyim dosyalardan bunu kapatabiliyor muyuz?
  • hakancan45 H kullanıcısına yanıt
    Oyunu 1 yildir filan oynamıyorum. (Üniversiteye hazırlanıyorum, bilgisayarımda hiçbir oyun yok.) Başıma hiç gelmedi. Sürüm farkı varsa belki ondandır. Güncel değilse son sürüme yükselt, güncelse bir şekilde sürüm düşürmeni önerebilirim ancak.
  • 1,153 ü denedim aynı. 1,143 var o güzel ama onda da virüs varmış siliyor sürekli. Şu an son sürüm yüklü heralde 1,158.
  • hakancan45 H kullanıcısına yanıt
    1.153 sürümünü geri yükle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozck

oyunu birkaç gündür oynuyorum, türklerin yaptıgı ne kadar belli, güç bela biraz adam topluyorum , önüme çıkan haydutlara ya tüm paramı vericem ya da
    tum adamlarımı ve atımı kaybedıcem öyle mi ?. peki yetersiz hız yuzunden aynı haydıtların sızı defalarca arka arkaya yakalayıp soymasına ne demeli.düşündükçe gülüyorum la
    hele oyunu kendiliginden kaydetmeye programladıysanız yandınız.en son yanımda 10 adam vardı baya da param vardı köy yagmaladım vs falan derken bu sefer de askerler yakaladı
    o daha saçma olmuş anasını satayım.daha başka elinizde köle olunca köle tüccarlarının ortadan yok olması, görev için bir kralı bulmanız gerektiginde ordan oraya suruklenmenız şansınız varsa kralı bulursunuz , savaş sırasında kuşandıgım sılahın savaş sonunda erzaklarımın arasına gırmemesi.
    oynadıkça daha da saçmalık olacagına ınanıyorum oyun kotu mu degıl ama sizin hızınız 3.5 iken 6.5 hızas ahip haydut veya askerlerın sızı arka arkaya sonsuza kadar soyması, adamlarınızı alması 2 gunde bıktırdı oyundan anasını satayım hadi her seferinde para versen zaten zor bırıktırıyorum 3000 dinarım varken her seferinde 500 alıyolar bu ne la hiç paran kalmıyo sürekli paradoks halındesın

Baştan aşağıya saçmalamışsın.Sırf zorlandığın için oyunu eleştiriyorsun.Oyuna yeni başlamış beş parasız bir maceracıyken önüne geleni indirebileceğini mi sandın.Ya da çok adam toplayınca ya da çok para kazanınca yapay zeka sana kıyak mı geçecekti.Yada köle tüccarları ve lordlar senin keyfini mi bekleyecekti ???Senin şu söylediklerin aynen şuna benziyor:
    ''Dark Souls çok zor hacı niye bu oyuna AK-47 koymamışlar''Üstüne bir de ''Türklerin yapacağı oyun bu kadar olur'' diye abes bir tespit yapmışsın.Allah bilir oyunun da korsandır.

• Oyunu bilmeden dalmışsın sen. 2010 un en iyi indie si seçildi pek çok yerde. Medieval rpg olarak yabancılar 1 numara gösteriyor. Sen bazı şeylere oyunda çok erken kalkıştığın için böyle şeyler oluyor. At izi, iz sürme (harita üzerinde) at hızı, taşıma, ordu vs. hepsi arttırılıyor oyunda. Çözmen lazım. Oyun mükemmel 2. sini yıllardır bekliyorum çıktığı gün alırım. Tüm oyunlarını orj aldım. Kesinlikle dünya klasmanında bir oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GunslingeR085

1.153 sürümünü geri yükle

Aynı ki onu da denedim. Sen 1,153 mü oynuyosun?
  • @hakancan45

önceki versiyonlara dikkat etmedim ama 1.158de de var o sorun.taraf degiştirmeyi bırak,adamlar ülkeyi terketti.geçen ay uzun zamandır oynadıgım kaydı sildim.kendi krallıgımı kurdum,850.gün filan yani o civardayım.baktım etrafta savaşacak kimse yok,heryerde eglence var şuan filan heralde dedim.1-2 gün daha oynadım o şekilde,sonra baktım hep aynı adamlarla savaşıyorum,başka kimse yok.sonra ülkelerin komutanlarına baktım,herkese 4-5 komutan var gerisi oyunu terketmiş.taraf degiştirse ben yine razıydım yani,adamlar bildigin oyunu terkedip gitti.bu arada oyunun sade halini pek sevmiyorum ben,kendine göre bi mod/yama bulursan daha zevkli oluyor.örnegin floris modu çok meşhur,normalde benim pc onu kaldırmadıgı için deneyemedim daha önce ama şimdi indirdim onla ugraşıyorum :)
  • mount and blade e kötü diyen birisi kendisine oyuncu sıfatını yakıştırmasın. gözümden kaybol ukala ergen. beceremediğin şeyleri Türklere mal etme. hilesiz oynuyorum. tamam zor oyun ama keyifli. ne yani cod gibi herşeyi yanındaki elemanlar yapacak sen izleyecen öyle bi oyun mu bekliyosun. yeni nesilden oyuncu falan olmaz.
  • kozck kullanıcısına yanıt
    Tespitler çok doğru. Karakterler arasında hız dengesizliği çok fazla.
  • yav he he
  • Oyunu oynuyorum, çok beğendim. Savaşması falan çok zevkli. Savaşlarda orduma emir verip kontrol edebiliyor muyum? Ve oyunla ilgili ipucu, tavsiyeniz vs var mıdır? Acemiyim biraz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.