Şimdi Ara

Mount & Blade Bitiyor mu? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
24.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Maceraci olmaktan emekli olunca bitmis oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk oyun ve warband bitmiyor fakat fire and sword ta kazak , leh ve kazak senaryolarının sonu var. Son görev yanlış hatırlamıyorsam dünyanın 2/3 ünü fethetmek oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün kale ve şehirleri hilesiz ne varsa aldım..Bana bağlı olmayan kont kalmadı..Şimdi aylak aylak dolanıyorum.Emekli oldum ve oyun bitti.
  • o kadar zor değil 3 haftada bitirdim oyunu. istediğiniz bir krallıkta derebeyi olup kral adına tüm kalradya'yı fethedeceksiniz, zaten fetihlere başladığınızda kralla ilişkiniz iyise mareşal oluyorsunuz, krala dahi emir verebiliyorsunuz.
    diğer derebeyleri sonlara doğru ihanetlere başlayacak, bu da sizi tek güvenilir derebeyi yapacak. kralın kalradya'nın yarısını size vermesini sağlayacaksınız.
    tümderebeyleri ile ilişkileri 30'a çıkaracaksınız. bütün kale ve şehirlerinizi boşaltacaksınız, derebeylikten azlinizi isteyeceksiniz, boş şehir ve kaleleri fethedeceksiniz. tabi kalradya büyük, bazılarına siz yetişemeden kral derebeyi atayacak, derebeyi de asker koyacak. siz de derebeylerine tek tek uğrayıp yanınıza çekeceksiniz.
    kralın bir avuç derebeyi kalacak hiçbir yere yetişemeyecek, anlayacağınız kalradyanın kalan yarısını fethetmek çok daha kolay olacak.

sıfırdan kendi krallığınızı kurup asi şekilde oynarsanız mali açıdan çok zorlanırsınız, ama o da apayrı bir macera

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.