Oyun güzel eğlenceli falan ama merak ettiğim konu oyun bitiyor mu acaba? Yani belli bir amaç yok oyunda nebileyim bütün kaleleri şehirleri köyleri alınca falan oyunun bitme durumu var mı yoksa hep devam ediyor mu?
oyun bitmiyor ama tüm kaleleri alınca yapack bişey kalmıyor
Eğer belirli bir victory condition ile bu oyunu oynamak istiyorsanız Prophesy of Pendor modunu öneririm. Hem Vanilla hem de Warband için bulunmakta mod. Bu mod ile tüm harita değişiyor, şovalyelik tarikatları (knighthood orders) da oyuna ekleniyor. Bu tarikatlara katılıp şovalye olmak ve onlara özel itemlere erişmek de mümkün oluyor. Minor factions olayında da bu mod kendini aşıyor. Heretic, Jatu, Mystmountain Bandits, Snake Cult adında mücadele edecebileceğiniz minor factionlar. Noldor adında özel bir faction daha bulunmakta ve gizli bir de kaleleri var. Onlarla ilişkinizi geliştirip çok kaliteli (ve pahalı) itemler ile onlara özel çok güçlü (ve pahalı) birliklere ulaşabiliyorsunuz. Prophesy of Pendor hem oyunu amaçsızlıktan kurtarıyor hem de orjinalinden daha keyifli ve daha zorlu bir oyun deneyimi yaşatıyor. Tavsiye ederim.
Bitiyo sonrada free takılıyosun. Gta ya da Assassin's Creed gibi.
Zaten şifresiz oynayıp bitirmek acayip zor (uzun)
Çok teşekkürler cevaplarınız için arkadaşlar bitmesini tercih ederdim yahu :)
Öyle bir başlık ki taleworlds oyunu bundan sonra çıkarmayacak sandımTavsiyem modları kurup denemen.Modlara burdan bakabilirsin: http://www.mbrepository.com/ Yoksa modsuz oyun bayağı monotonlaşıyor.
warband modlarımı bunlar veya warband'a oluyor mu? Bu arada warband'da çok zorlaştı oyun yahu :) eskisinde 50 kişiyle kale almıştım.
warband modlarımı bunlar veya warband'a oluyor mu? Bu arada warband'da çok zorlaştı oyun yahu :) eskisinde 50 kişiyle kale almıştım.
her modun yanında hangi sürüm için olduğu yazıyor.
En son sürüm (eğer ben zamanın gerisinde kalmadıysam) Warband 1.134 idi. http://forums.taleworlds.com/index.php/board,165.0.html buradan Warband'e çıkmış olan modları görebilirsin. Yanlarında da 1.1XX olarak uyumlu oldukları sürümler yazıyor. Şahsi tavsiyelerim Prophesy of Pendor ve Brytenwalda. Bu iki mod insanı bayağı bir oyalıyor. Zaten Prophesy of Pendor hile yapmadan oynanınca çok ama çok uzun sürüyor. Minor factionları temizle, Noldor'a rep kas falan derken bayağı süre geçiyor. Tek olumsuz (mu acaba tartışılır ama) yanı dengesiz oluşu. Savaş başlar başlamaz bir Noldor okçusundan head shot yiyen varsa ne demek istediğimi anlar.
İlk oyunu oynamıştım hiç biticek gibi durmuyordu x) Sürekli esir hayatı yaşıyordum bu ne lan dedim ! Sürgünde öldüm x) yazık la bana.
Bu oyunu en zor da bitiren varmı ki
Bir laf vardı, "İnsanın ömrünü bitiren ama kendisi hiç bitmeyen bir oyundur Mount&Blade." Kısaca durumun özeti bu.
quote:
Orijinalden alıntı: Shaddar
İlk oyunu oynamıştım hiç biticek gibi durmuyordu x) Sürekli esir hayatı yaşıyordum bu ne lan dedim ! Sürgünde öldüm x) yazık la bana.
benimde ilk yüklediğimde senden farkım yoktu.
Sonunda victorious ve ya The end bir şeyler görmeliyim oyunun sonunda bitmeyen oyunları hiç sevmiyorum :) oyun zaten aşırı zor %30-40 zorluğunda normal oynayabiliyorsunuz %60'larda savaşlar saatler sürer herhalde. Sonuç olarak amaçsız bir oyun olduğu için çabuk sıkıyor bence.
quote:
Orijinalden alıntı: 1Ceko
Sonunda victorious ve ya The end bir şeyler görmeliyim oyunun sonunda bitmeyen oyunları hiç sevmiyorum :) oyun zaten aşırı zor %30-40 zorluğunda normal oynayabiliyorsunuz %60'larda savaşlar saatler sürer herhalde. Sonuç olarak amaçsız bir oyun olduğu için çabuk sıkıyor bence.
Amaç; tüm Calradia'ya hakim olmak. Yani tüm kaleleri almak. Tüm kaleleri hilesiz al alabiliyosan, elimde victorius yazılı pankartlarla özel olarak gelirim yanına.
quote:
Orijinalden alıntı: Vladiswar
quote:
Orijinalden alıntı: 1Ceko
Amaç; tüm Calradia'ya hakim olmak. Yani tüm kaleleri almak. Tüm kaleleri hilesiz al alabiliyosan, elimde victorius yazılı pankartlarla özel olarak gelirim yanına.
'oyun bitmiyor ama tüm kaleleri alınca yapack bişey kalmıyor' deniliyor yukarıda?
Oyun bitmiyor. Kalradya'da tek devlet siz kalırsanız savaş olmuyor sadece. Yine gidip dolaşabiliyorsunuz, köylülelerin, loncaların görevlerini yapabiliyorsunuz, turnuvalara girebiliyorsunuz, haydutları avlayabiliyorsunuz ama bir amacı olmuyor. Yani her yeri ele geçirdikten sonra emekliye ayrılmaktan başka yapacak birşey yok, diğer türlü bitmiyor yoksa. Size kalmış birşey yani, ister bitirirsiniz ister bitirmezsiniz. Zaten bir süre sonra savaş olmadığından insan sıkılıyor ve bırakıyor oyunu.