Şimdi Ara

Mount & Blade'in Steam Sorunsalı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir hafta önce Steam'de bütün Paradox oyunlarına indirim gelmişti.Ben de mount & blade'i kardeşimle oynarız mantığıyla aldım.Ama şöyle bir sorun var ki "Multiplayer" oynayamıyoruz.Çünkü onun seriali yok.(Saçmalığa bakın)
    Aynı saçmalık Heroes'ta da olmuştu.Onu düzelttirdik ama bunu bir türlü yapamadılar."Taleworlds"e ve "Paradox"a mesaj attım "halledecez" diyiyorlar ama yok.

Sizin başınıza da böyle birşey geldi mi ?
    En sonunda Steam'e mesaj çekeceğim "paramı geri istiyorum" diye.Paramızla rezil oluyoruz vallahi.Ondan sonra "neden torrent" derler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: killerjackal

Arkadaşlar bir hafta önce Steam'de bütün Paradox oyunlarına indirim gelmişti.Ben de mount & blade'i kardeşimle oynarız mantığıyla aldım.Ama şöyle bir sorun var ki "Multiplayer" oynayamıyoruz.Çünkü onun seriali yok.(Saçmalığa bakın)
    Aynı saçmalık Heroes'ta da olmuştu.Onu düzelttirdik ama bunu bir türlü yapamadılar."Taleworlds"e ve "Paradox"a mesaj attım "halledecez" diyiyorlar ama yok.

En sonunda Steam'e mesaj çekeceğim "paramı geri istiyorum" diye.Paramızla rezil oluyoruz vallahi.Ondan sonra "neden torrent" derler

Steam Library'den M&B Warbanda sağ tıklayıp View CD-Key'e tıklayıp kopyalayıp oyunda kullanabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: DestroyeR33

quote:

Orijinalden alıntı: killerjackal

Arkadaşlar bir hafta önce Steam'de bütün Paradox oyunlarına indirim gelmişti.Ben de mount & blade'i kardeşimle oynarız mantığıyla aldım.Ama şöyle bir sorun var ki "Multiplayer" oynayamıyoruz.Çünkü onun seriali yok.(Saçmalığa bakın)

Steam Library'den M&B Warbanda sağ tıklayıp View CD-Key'e tıklayıp kopyalayıp oyunda kullanabilirsin.

İşte sorun da orada ya.CD-Key kısmı boş.Adamlar halledeceğiz dedi ama hala bekliyoruz

• bu steamden kaynaklanan bi sorun steame mesaj atın
  • multi olsada wuhuuu dan çok şikayet var. Değişik teknikler uygulayıp kendini oyundan attırmıyor. Atılsa bile tekrar geri giriyor. Özellikle adminin olmadığı serverları seçiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.