Şimdi Ara

Mount & Blade II: Bannerlord STEAM KEY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Oyun Platformu #Steam Key/Gift #Steam Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba elimde 2 adet Mount & Blade II: Bannerlord steam erken erişim kodu mevcut.. 110 tlden satıyorum ilgilenen arkadaşlar mesaj atabilir.iyi forumlar

• Yurtdışındayım diye alsamda kullanamam sanırım
  • Edmond_Dantes kullanıcısına yanıt
    Kullanabilirsiniz diye düşünüyorum. Steam uluslararası bir platform

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Forumda bir arkadaş da kullanamazsın dedi. VPN kullandım Lokasyonu türkiye yaptım ama ücretler değişmedi.
    Riske girmemek lazım yoksa 125 TL ye alırdım sen 110 a satıyorsun
  • Edmond_Dantes kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam o zaman.bilgim olmadığı için net bir şey diyemiyorum.
  • Bir adet satın aldım şu an indiriyorum, hızlı ve güvenli alışveriş teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edmond_Dantes

Forumda bir arkadaş da kullanamazsın dedi. VPN kullandım Lokasyonu türkiye yaptım ama ücretler değişmedi.
    Riske girmemek lazım yoksa 125 TL ye alırdım sen 110 a satıyorsun
    Lokasyon Türkiye yaptım derken profilindeki ülkeden bahsediyorsan, orada seçtiğin ülke market fiyatlarını etkilemez.

Üyelik ayarlarından Steam Market lokasyonunu Türkiye yapman gerekiyor. Bunun için de Türkiye'de geçerli bir ödeme yöntemi girmeni isteyebilir. Ondan sonra market fiyatları TL olarak güncellenecektir. Steam Market lokasyonun Türkiye olduktan sonra region lock keyleri de, region lock gift'leri de aktive edebilirsin. Ama Steam Key'lerde çok çok nadiren region lock oluyor. Bannerlord'da region lock olduğunu sanmıyorum. Ama tabii yine de garanti olması açısından market lokasyonunu değiştirdikten sonra denersin.

Ben de yurtdışındayım ama bu olayı bildiğim için hiçbir zaman market lokasyonumu değiştirmedim. Yurtdışında da olsan marketi Türkiye olarak kullanabiliyorsun.

Market lokasyonunu şu linkten, gösterdiğim yerden değiştirebilirsin.

store.steampowered.com/account/

Mount & Blade II: Bannerlord STEAM KEY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 2 Nisan 2020; 12:26:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK Shenmue I & II Steam Key
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Sheppard

Lokasyon Türkiye yaptım derken profilindeki ülkeden bahsediyorsan, orada seçtiğin ülke market fiyatlarını etkilemez.

Üyelik ayarlarından Steam Market lokasyonunu Türkiye yapman gerekiyor. Bunun için de Türkiye'de geçerli bir ödeme yöntemi girmeni isteyebilir. Ondan sonra market fiyatları TL olarak güncellenecektir. Steam Market lokasyonun Türkiye olduktan sonra region lock keyleri de, region lock gift'leri de aktive edebilirsin. Ama Steam Key'lerde çok çok nadiren region lock oluyor. Bannerlord'da region lock olduğunu sanmıyorum. Ama tabii yine de garanti olması açısından market lokasyonunu değiştirdikten sonra denersin.

Ben de yurtdışındayım ama bu olayı bildiğim için hiçbir zaman market lokasyonumu değiştirmedim. Yurtdışında da olsan marketi Türkiye olarak kullanabiliyorsun.

Market lokasyonunu şu linkten, gösterdiğim yerden değiştirebilirsin.

store.steampowered.com/account/

Alıntıları Göster
    Üstat demek ki otomatik değişiyor.
    Ben 1 yıldır Belçikadayım. Geldiğimden beri sadece 1 kere PC ye format attım. 10 yıldır Steam kullanıyorum ama bu söylediğiniz ayarı bilmiyordum.
    Söylediğiniz yerde sadece Belçika, Unitet State ve Other var. Other e seçersek analiz sizi Belçika olarak görüyor neden başka ülke seçmek istiyorsunuz diye ingilizce mesaj alanına yönlendiriyor.
    Bir kişiye kullanıcı adımı ve şifremi versem yapsa bile ben burada yeniden açtığımda yine değişmez mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Edmond_Dantes

Üstat demek ki otomatik değişiyor.
    Ben 1 yıldır Belçikadayım. Geldiğimden beri sadece 1 kere PC ye format attım. 10 yıldır Steam kullanıyorum ama bu söylediğiniz ayarı bilmiyordum.
    Söylediğiniz yerde sadece Belçika, Unitet State ve Other var. Other e seçersek analiz sizi Belçika olarak görüyor neden başka ülke seçmek istiyorsunuz diye ingilizce mesaj alanına yönlendiriyor.
    Bir kişiye kullanıcı adımı ve şifremi versem yapsa bile ben burada yeniden açtığımda yine değişmez mi?

Alıntıları Göster
    Otomatik değişmez, bildiğim kadarıyla. Üyeliğinizi yurtdışından açtıysanız ya da yurtdışındayken Türkiye'de geçerli olmayan bir ödeme yöntemi (Paypal, yurtdışı kart vs.) kullandıysanız ancak o şekilde değişmiş olabilir.

Türkiye IP'si bulunan bir VPN (iBuyVPN, ProtonVPN) ile IP'nizi değiştirip, o şekilde değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Ya da Türkiye'de bir tanıdığınız varsa ondan rica edebilirsiniz. Ama söylediğim gibi, muhtemelen sizden Türkiye'de geçerli bir ödeme yöntemi girmenizi isteyecektir. Örneğin Türkiye'de banka hesabınız var ise, banka ya da kredi kartınızı Steam'e ekleyebilirsiniz.

Mağazanızı 1 kere Türkiye yaptıktan sonra siz değiştirmedikçe ve ödeme yönteminizi yurtdışındaki bir yöntemle değiştirmedikçe değişmez. Ben 4 yıldır yurtdışındayım ve 4 yıldır TL olarak kullanıyorum. Hatta Türkiye region lock oyunları da gift olarak alabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 2 Nisan 2020; 4:10:1 >

• John Sheppard kullanıcısına yanıt
    Konudan ayrı olarak merak ettiğim bir kaç nokta vardı hocam.

Bulunduğunuz ülkeye özel indirim vs geldiğinde bir şey yapamıyorsunuz değil mi. Sonuçta TR mağazasına bağlısınız.

Birde satın alımlarınızı nasıl yapıyorsunuz, TR banka/kredi kartı mı. Ödeme yöntemi olarak bulunduğunuz ülkenin banka/kredi kartlarını ekleyip kullanabiliyor musunuz.
  • John Sheppard kullanıcısına yanıt
    Doğrusunuz. Paypal üzerinden oyun satınmaldım. O zaman değişti demek ki.
    Türkiyede ki banka bilgilerim mevcut. Yapabilirsem sorun yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Konudan ayrı olarak merak ettiğim bir kaç nokta vardı hocam.

Bulunduğunuz ülkeye özel indirim vs geldiğinde bir şey yapamıyorsunuz değil mi. Sonuçta TR mağazasına bağlısınız.

Birde satın alımlarınızı nasıl yapıyorsunuz, TR banka/kredi kartı mı. Ödeme yöntemi olarak bulunduğunuz ülkenin banka/kredi kartlarını ekleyip kullanabiliyor musunuz.
    İlanı daha fazla kirletmemek adına sorularınızı özelden cevapladım. Sormak istediğiniz başka şeyler varsa oradan devam edebiliriz.

@Edmond_Dantes

Aynı şekilde sizinle de başka sorunuz varsa özelden konuşabiliriz. İlanı yeterince kirlettik :) İlan sahibi kusurumuza bakmasın.
  • 1 adet Bannerlord Kodu tarafımdan alınmıştır.

Hızlı ve güvenli bir alışverişti, kendisine teşekkür ediyorum.
  • merhabalar bende bir tane alacagim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.