Şimdi Ara

6 Aylık Sıfır gibi çok az kullanılmış 13İnc Macbook Pro Touchbar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 6 Aylık Sıfır gibi çok az kullanılmış 13İnc Macbook Pro Touchbar
    Arkadaşlar merhaba 5 ay önce aldığım macbook proyu satılığa çıkardım. 256 gb touchbar modelidir. Ürün çok az kullanılmıştır zaten pil devrini aşağıya yazıyorum. sadece dizi film vs izlemek için kullanıldı. makine tasarım programları vs ile yorulmamıştır.
    PİL DEVİR: 27

6 Aylık Sıfır gibi çok az kullanılmış 13İnc Macbook Pro Touchbar6 Aylık Sıfır gibi çok az kullanılmış 13İnc Macbook Pro Touchbar6 Aylık Sıfır gibi çok az kullanılmış 13İnc Macbook Pro Touchbar6 Aylık Sıfır gibi çok az kullanılmış 13İnc Macbook Pro Touchbar6 Aylık Sıfır gibi çok az kullanılmış 13İnc Macbook Pro Touchbar6 Aylık Sıfır gibi çok az kullanılmış 13İnc Macbook Pro Touchbar
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 8650 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Samsun,İlkadım Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• güncel.
  • Hocam kolay gelsin. Ciddi alıcıyım inşallah. Ürünün kutu üzerinde ürün kodunu tam olarak yazar mısın. Birde yazdıklarının harici birşey varmıdır cihazda ?
  • puff P kullanıcısına yanıt
    Hocam cihaz sıfır gibi zaten pil döngüsünü yazdım. kozmetik olarak vs 10/10 dur. ihtiyaç fazlalığından satıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bartug55

Hocam cihaz sıfır gibi zaten pil döngüsünü yazdım. kozmetik olarak vs 10/10 dur. ihtiyaç fazlalığından satıyorum.
    aynı soruyu bende soruyorum.

Cihazın tam modeli nedir?
  • Ziborotty kullanıcısına yanıt
    özel mesaj ile gönderdim hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.