|
iPhone 17 Air, Pro serisinden düşük fiyata sahip olabilir
-
-
Tek kamera sıkıntı değil ama 120HZ olmazsa ve pil kötü giderse (ki muhtemelen öyle olacak) pek bir şansı yok
-
tek kamera olacaksa beklemeye gerek yok
-
Daha ilk air haberi yapıldığında prodan pahalı olamaz demiştim. Macbook air ve pro gibi düşünün. Mantıken air modeli prodan pahalı olamaz.
-
Valla hafif ve küçük olursa alırım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tek kamera ile işi zor. Bu incelik olayını zerre kadar anlamıyorum. Bataryayı küçültürsen zaten ince yapabilirsen. Şarjı gitmeyen telefonu ne yapacağım ben.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Artık kamera ?? sayısının fazla etkisinin olduğunu öğrendik
-
Bir zahmet öyle olsun.
Kasa inceliyor malzeme azalıyor, batarya küçülüyor, bu modellerde apple qualcomm wifi-bluetooth çipinden vazgeçip kendi çipini deneyecekmiş oradan da maliyet düşüşü var zaten prototip gibi bir cihaz olacak 17 air bir de pro'dan pahalıya mı satacaklardı utanmadan :)
-
Tek kamera olacak, kasayı da inceltip mantıken kullanılan materyali azaltacaklar. Üstüne fiyat Prodan pahalı mı olacak? Saçma olurdu zaten öyle olsa…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Prodan pahalı olamaz, olmamalı.
Ayrıca performans için olmayacağını düşünürsek belirli oranda downgrade edilmiş donanımlara (daha düşük frekansta çalışan cpu vs.) sahip olacaktır ki ısınmasın.
Batarya performansı merak konusu. Boyutları da öyle.
Tek kamera sorun olmaz diye düşünüyorum zaten çok fark etmeyecektir.
-
Ne saçma bir şey, Air'ın Pro'dan pahalı olacağını düşünen kimdi ki?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X