Şimdi Ara

Mount&Blade Warband cRPG (MMORPG vari mod !) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
12.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende girdim hocam gen 2 olucam bugün 31 olmaya az biraz exp kaldı mount & blade i nerdeyse çıktığından beri oynarım abartmıyorum. Ama bu multi olayını 2 haftadır falan anca yaptım. Turk klanına girmek isterim taleworlds ün kendi forumundada takılıyorum eskiden 3d model falan yapardım modlar için kendimce. 3 kişilik moun & blade takımım var skype ile konuşuyoruz falan bitanesi Ninja clanına girdi. Bende Turk lere girmek isterim
  • Neyse 10 TL bişey alıcam tekrar.. bide nasıl bi mod bu? mmorpg mi ? köy alabiliyonmu noluyor yani anlatırmısın ayıptır övünmesi çok iyi oynuyodum :D
  • Çok teşekkürler :) peki Türk Clanı var dimi inş alınırım :))
  • Olay bayagı bir ciddi tam benlik ! :) hemen alıcam oyunu :)
  • error veriyor şifreyi girdiğimde hocam anlamadım ?
  • Emekli olunca ne oluyor bu arada merak ettimde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: guray13

quote:

Orijinalden alıntı: Kim Yoo Shin

Emekli olunca ne oluyor bu arada merak ettimde?

2 dk da bir gelen exp ve para artıyor itemlerinizi geliştirebiliyor ve becerilerinizi tekrar dağıtabiliyorsunuz

exp dakka başı geliyor,2dk başı değil =P
    BadBlood hoşgeldin clana !
    Shauards hala bu konuya bakiyosan haberin olsun,oyunu x steam hesabiyla yükledein diyelim,serial ini falan yazdin.Başka bir bilgisayara falan yüklerken bir daha serial istemiyor tekrar ayni steam hesabiyla girip oynayabilirsin.

edit:yukarıda steam id yanlış yazmışım....
    doğrusu=HarunYahya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZuhalteR -- 21 Şubat 2011; 13:12:56 >

• Strategus'a nasıl giriyoruz?
  • Oyuna koyulacak değil mi?

Bu arada epey geliştim :D
  • ya ben ttnetden indirdim (kahretsin) şimdi ben mod eklemek istiyorum fakat eklediğimde ttnet logo diye bir hata verioyor açmıyor o modu ayrıca ben sunuculara giremiyorum sorun bendemi kaynaklanıyor yoksa ttnet ile ilgilimidir
  • Oyunu salı günü aldım.cRPG yükledim bir kaç gündür oynuyorum.Mod hoşuma gitti baya.Biraz da geliştim.Topu topu 10 level oldum ama neyse En güçlü Türk klanı TheTurks galiba.Katılmaya alışıyım belki kabul ederler
  • bende indiriyorum şuan bitmek üzere benide klana alırmısınız ? steam id : ThePsych0
  • cRPG Genel kuralları :

EU_cRPG genel Server Kuralları
    -Herhangi bir oyun hatasını kullanarak yarar sağlamak yasaktır.

-Autobalance'ı atlatmak yasaktır.

-Bugları kullanarak yarar sağlamak yasaktır.

-Girişleri (Kapı,merdiven vb...) Construction Site'la tıkamak yasaktır.

-Bilerek takım arkadaşını yaralamak,öldürmek yasaktır.

-Kızdığınız bir takım arkadaşınızın oyununu, tekmeleyerek veya önünü tıkayarak vb engellemek yasaktır.

-Roundu geciktirmek için kaçmak,saklanmak yasaktır.

-Oyun içi chat'i ırkçı,hakaret edici cümlelerle kirletmek yasaktır.

-Sebepsiz poll (Anket) başlatmak yasaktır.Poll başlatacaksanız,önce sebeplerini yazın

-Leeching:Takıma yarar sağlamadan dakika başı gelen gold/exp'i sömürmek.YASAKTIR !

-Bilinçli TK yapanı önce sebebini belirterek kickleyebilirsiniz.(ESC'ye bas,kick poll seç,oyuncunun adını seç.)

-Yanlışlıkla yapılan TK'lar için kick-poll kullanmayınız.Herkes insan ve hata yapabilir.

-Sadece oyun stilini beğenmediğiniz için kimseye kick poll yapmayın.

-Herhangi bir sebeple birine kızdığınız için poll başlatmayın (Rage poll)

-Takımınız için yarar sağlamadan para/exp sömürme işlemi (Leeching) yapmayın (Leech yapan kimse:Leecher.)

-Hemen ölüp AFK olmak için karşı takıma bodoslama koşmayın.

-AFK olacaksanız mutlaka "Spectator"'a geçin.

-Silahsız ve çıplak doğmayın , eğer silah almayı unuttuysanız mutlaka "Spectator" a geçin .

-Son adam değilseniz saklanmak(Samanlarda,çatılarda vb.) yasak değildir !

-Çatılara,merdivensiz ulaşılamayacak yerlere çıkmak yasak değildir,bir çatıya çıkıp , çıktığınız merdivenide kırarak sabahlara kadar ok atabilirsiniz ancak sadece siz kaldıysanız mutlaka aşağıya inmeniz gereklidir.

-Görünmez duvarlardan yararlanarak savaşmak yasaktır.

-Haritanın dışına (Haritadaki tam bitmemiş buglı yerleri kullanarak) çıkmak yasaktır.

-Merdivenle savaşmak (Ladderspulting) merdiven kullanarak düşman veya takım arkadaşlarını düşürerek öldürmek,yasaktır.

-Bir yerde sıkışırsanız(buglanırsanız) spectator'a geçin ya da serverdan çikip bir daha girin yoksa leecher olarak görülürsünüz ve ona göre muamele uygulanır.

EU_3_Strategus Duel server özel kuralları:
    -2 düellocu da kabul ettiği sürece her türlü düello yapılabilir.

-Düello başlamadan bir geri sayım olur o süre içerisinde ya geri geri giderek mesafeyi arttırabilirsiniz ya da sabit durabilirsiniz.Karşınızdaki adamın o süre bitmeden dibine gitmeniz yasak.

-Kaçmak ya da ulaşılamaz yerlere çıkmak yasaktır.
    -Düello sırasında silah değiştiremezsiniz.(2 düellocu da aksini talep etmediği sürece)
    Düelloya hangi silahla başlarsanız onla bitirmeniz lazim.

Siege Modu özel kurallar:
    -Savunma takımındayken kapıları açmak yasak

-Merdivenlerde takım arkadaşlarınızın hareketini engelleyici şekilde durmak yasak.(Örn:Merdiven ortasında durup ok atmak )

Bu kurallardan herhangi birini ihlal etmek önce uyarılmanız,sonra kick ya da ban yemenizle sonuçlanır.

Poll Ban yani anketle atılan banler 1 saat sürelidir.

Eğer bir admin tarafından banlandıysanız ya 1 saatliğine banlanmışsınızdır (Temporary) ya da kalıcı olarak (Permanent) banlanmışsınızdır.
    Kalıcı banler(Permaban) genelde 1 ya da 2 gün süreliğinedir.
    Eğer haksız yere ban yediğinizi düşünüyorsanız ve bu sürenin kısalmasını istiyorsanız lütfen
    http://forum.c-rpg.net/index.php/board,33.0.html bu linkte ingilizce bir unban isteği yapınız.
    Bu kuralları ihlal eden birini görürseniz screen shotlarını alarak yine aynı linkte BAN isteği açabilirsiniz.

• Bayağıdır oynamıyordum da cRPG update gelmiş. Nereden indirebilirim?

Edit: Buldum. Siteyi bayağı geliştirmişler Forum falan açılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 7 Mayıs 2011; 21:59:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Bayağıdır oynamıyordum da cRPG update gelmiş. Nereden indirebilirim?

Forum hep vardı ya = forum.c-rpg.net
    Update le bazı şeyleri düzelttiler/dengelediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZuhalteR

quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Bayağıdır oynamıyordum da cRPG update gelmiş. Nereden indirebilirim?

Forum hep vardı ya = forum.c-rpg.net
    Update le bazı şeyleri düzelttiler/dengelediler.

O zaman ilk başladığımda görmemişim forumu ben.
    Dün update ile uğraşmaktan oynayamadım birazdan girip bakarım. Level düşük diye hep tek yiyorum ama orası kötü. Serverları leveller arası ayırmalılar bence.

• aman aman süper olmuş! lys'lerden sonra geliyorum, mesajım bulunsun da unutmayayım
  • bugün gidip alıym çok merak ettim :)
  • ooo herkes burdaymış

kolaysa burayı meleegaminge çevirin :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsoguzhan81 -- 10 Eylül 2013; 5:38:59 >
  • indiriyorum deniyeceğim native warbandın multisi berbat.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.