Şimdi Ara

Mount&Blade Warband cRPG (MMORPG vari mod !)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
12.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Haberiniz var mı bilmiyorum ancak yoksa,kesinlikle bilmeniz gereken birşey var.
    Mount&Blade Warband için hazırlanan cRPG modülü sayesinde,oyun GUNZ,Rakion tarzı bir oyuna dönüştü.
    Kısaca bilgi veriyorum:
    Oyuna köylü olarak başlıyorsunuz,(Elde orak,sopa ve köylü kıyafetleriyle) level atlayarak,para biriktirerek güçleniyorsunuz.
    Itemlar normal warbandden çok daha fazla.Stat olarak sadece AGI veya STR verebiliyorsunuz.
    Skill puanlarınızı ironflesh,athletics,power strike,power draw gibi kişisel yeteneklere veriyorsunuz.
    cRPG serverları duel,battle ve siege olarak 3 oyun moduna ayrılmıştır.avrupa ve amerika serverları var hepsi ortak ancak amerika serverlarında pinginiz yüksek olabiliyor.
    Siege ya da battle serverlarında savaştıgınız her dakika 1k exp ve 50 gold aliyorsunuz.Eğer bir önceki raundu sizin grup kazandıysa yeni raundda aldıgınız exp 2k,para 100 gold oluyor.bir daha kazanirsaniz 3k exp, 150 gold vb şeklinde 5k exp , 250 golda kadar çikiyor ancak yenilirseniz tekrar 1kexp 50 golda düşüyor.
    200 kişiye kadar serverlar var.İnanılmaz zevkli savaşlar dönüyor.Aynı zamanda web tabanlı bir paralel oyun var cRPG'ye strategus diye.Bunda da cRPG için kurulan clanlar,calradia haritasinda birer faction,kale falan aliyorlar diger clanlarla diplomasi yapiyorlar .Yapilacak savaşlar cRPG serverlarında yapiliyor.
    TURK clanımız var,(bildigim kadariyla 2 kale 1 köyümüz var strategusta) isteyen herkes katilabilir.
    Strategus yeniden yapilandirildigi için kapalı şuan açilmadan yeni üyeler kazanman ve ordumuzu güçlendirmek istiyoruz.Teamspeakten savaş esnasında konuşuyoruz.16 yaşindan büyük ve orijinal warband sahibi herkesi bekleriz.

daha detaylı anlatım ve katılım için:http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,140896.0.html

not:Clana da cRPG'ye de katılalı 1 hafta oldu "aah mount and blade gibi bi mmorpg olsa da oynasak" diyen DH cilerin çoklugunu bildigim için buraya açtim konuyu lütfen silmeyin ya da taşimayın =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZuhalteR -- 31 Ocak 2011; 7:04:00 >

• En kısa zamanda denerim.Oyunu aldığımda tek eksiğinin bu olduğunu düşünmüştüm.Anlattığına göre baya hoş duruyor.Paylaşım için sağol.
  • Keşke orjinal warband'ım olsaydı :(
  • ben denedim.Gayet güzel ama ilk başlarda gold yapana kadar millete taş ve sopalarla dalmak sıkıyor ama item çeşitliliği stat dağıtımlarının olması çok güzel bir şey.Tavsiye ederim.
  • Deniyorum hemen. İmzada Steam ID mevcut eklemek isteyen olursa.

Edit: Biraz oynadım da, şimdi Duel serverda oynadığım statlar başka bir cRPG serverina da geçiyor mu? Yani karakterimin statları, itemleri her serverda aynı mı?
    Daha iyi armor ve kılıç nereden alacağım? Level yükseldikçe gelir belki diye bekledim de 3 oldum hala taşla adam öldürmeye çalışıyorum. Yerdekilerden biraz idare ediyoruz gerçi..

Edit 2: Yukarıdaki soruların cevaplarını buldum. Harika bir modmuş. Görüyordum da indirmeye üşenmiştim hep.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 31 Ocak 2011; 14:01:32 >

• Sırf denemek için oyunu yeniden kurdum. Denedim memnum olmadım
  • Abi benide alın aranıza geliurum :D nicki solerim birazdn
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dragon Age Karakter Rehberleri ?
    14 yıl önce açıldı
    Mount&Blade Warband Kralın kızı
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hammer, Iron Mace, One Handed Axe gibi tek elli itemleri alıyorum ama oyuna girdiğimde Bu eşyayı kullanamazsınız uyarısı veriyor. Neden verdiğini de anlayamadım. Sürüyle para gitti boşuna..
  • EU_cRPG , cRPG ve NA_cRPG ile başlayan serverlarda açacaginiz karakter ortaktır.Birinde açarsanız hepsine girebilirsiniz.
    Itemleri de c-rpg.net sitesinde,oyunda açtiginiz karakterin adıyla istediginiz şifreyi girerek alabilirsiniz.
    Verdiğim link clanımızın resmi başlığıdır.Orada c-rpg rehberleri de mevcut.
    M&B Warband D&R mağzalarında şuanda indirimde ve sadece 10 lira almak isteyen arkadaşlarin bilgisine...
    Steam ID:zuhalter22
    Her türlü sorularınızı cevaplandırmaya çalışırım.
    Oyundaki nickim : Turk_Koyama

DEMosty:O ilk başladıgında , tapınak şovalyesi görünümlü bir abi üzerine atıyla gelirken taş atmak çok onur kırıcı ama ayni zamanda komik bence o anların tadını çıkar
    Level atlamak zor değil ancak başlarda maalesef etkisizsiniz köylü olarak :D (5. günüm level 29um)
    c-rpg.net'e girince en altta "retire" seçeneği var.
    Level 15 ten sonra retire edebilirsiniz.Bunu yapinca tüm statlarinizi ve levelinizi sıfırlarsınız item ve paralarınız kalır.Atıyorum okçu açtiniz beğenmediniz level 15e gelince resetleyebilirsiniz.
    Ancak level 31 de resetlerseniz,inventory nizdeki seçeceginiz bir itemi upgrade etme şansınız oluyor.(Savaş Baltası var mesela,Dengeli Savaş Baltası yapıyorsunuz +atak,+hız vb veriyor.) O yüzden herkes level 31e kadar kasıp retire ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZuhalteR -- 21 Şubat 2011; 12:58:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: guray13

En kısa zamanda mounth blade alıp gelcem fakat aklıma takılan birsey var bu serveri nerden bulcaz ve ayriyetten yüklememiz gereken birşey varmı ve oyun haritası üzerinden onlinemi oynanıyor? o zaman çok güzel klanda kaç kişisiniz?

c-rpg modülünü yüklemeniz lazım,kurulum vb hakkında verdiğim linkte rehberler mevcut çok güzel açıklamışlar.
    Şimdilik 2ye ayrilmiş durumda cRPG ve Strategus olarak. cRPG'de karakter yaratiyorsunuz,level,stat,para,item lerini geliştirerek daha güçlü oluyorsunuz multiplayer haritalarında diğer oyuncularla savaşiyorsunuz ancak açık bir harita yok.cRPG klanları counter strike,Call of Duty deki clanlar gibi kolasına maç yapmiyor.Strategus'taki Calradia haritasinda daha fazla toprak için savaş yapiyorlar.İleride Strategus ile cRPG'yi birleştirmeyi düşünüyor modlari geliştiren arkadaşlar ancak şimdilik değil.Strategus bakıma ve yeniden yapilandirilmaya alindi 1-2 dakika oynayabildim açikçası Strategus'a dağir paylaşabileceğim kayda değer pek birşey bilmiyorum.
    Tek bildiğim o haritada bir Türk clanı oldugu ve onun topraklarının genişlemesi gerektiği
    Dün clandan arkadaşlarla,ninja ve fransız karması bir orduya karşi oynadik,dar alanda phalanx falan kurduk çok eğlendim bu eğlenceden mahrum kalmamaniz lazim diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ZuhalteR

quote:

En kısa zamanda mounth blade alıp gelcem fakat aklıma takılan birsey var bu serveri nerden bulcaz ve ayriyetten yüklememiz gereken birşey varmı ve oyun haritası üzerinden onlinemi oynanıyor? o zaman çok güzel klanda kaç kişisiniz?

c-rpg modülünü yüklemeniz lazım,kurulum vb hakkında verdiğim linkte rehberler mevcut çok güzel açıklamışlar.
    Şimdilik 2ye ayrilmiş durumda cRPG ve Strategus olarak. cRPG'de karakter yaratiyorsunuz,level,stat,para,item lerini geliştirerek daha güçlü oluyorsunuz multiplayer haritalarında diğer oyuncularla savaşiyorsunuz ancak açık bir harita yok.cRPG klanları counter strike,Call of Duty deki clanlar gibi kolasına maç yapmiyor.Strategus'taki Calradia haritasinda daha fazla toprak için savaş yapiyorlar.İleride Strategus ile cRPG'yi birleştirmeyi düşünüyor modlari geliştiren arkadaşlar ancak şimdilik değil.Strategus bakıma ve yeniden yapilandirilmaya alindi 1-2 dakika oynayabildim açikçası Strategus'a dağir paylaşabileceğim kayda değer pek birşey bilmiyorum.
    Tek bildiğim o haritada bir Türk clanı oldugu ve onun topraklarının genişlemesi gerektiği
    Dün clandan arkadaşlarla,ninja ve fransız karması bir orduya karşi oynadik,dar alanda phalanx falan kurduk çok eğlendim bu eğlenceden mahrum kalmamaniz lazim diye düşünüyorum

Bir de benim soruya cevap
    Normal oyunda hep tek el + kalkan oynuyorum diye statlarda full 1h gittim ama bow vermediğime pişmanım. Kale savaşlarında okçular çatır çutur adam alıyor valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 31 Ocak 2011; 19:48:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Hammer, Iron Mace, One Handed Axe gibi tek elli itemleri alıyorum ama oyuna girdiğimde Bu eşyayı kullanamazsınız uyarısı veriyor. Neden verdiğini de anlayamadım. Sürüyle para gitti boşuna..

Aldigin itemin altında Difficulty 6 gibi şeyler yazar.

tüm melee silahlarda ve zırhlarda Difficulty'nin yaninda yazan rakam,o silahi/zırhı kullanmak için gereken STR miktaridir.
    Mesela Flamberge'i kullanmak için 18 STR gereklidir,Katana için 9.

Kalkanlarda difficulty'nin yaninda yazan rakam, Shield skilline verilmesi gereken puan miktaridir.
    Difficulty 3 yaziyorsa , Shield skillinin 3 olması gereklidir.(Agility'nin de haliyle 9 olması gerekiyor shield'in 3 olmasi için.)

Diğer silahlarda difficulty şöyledir :
    Bowlarda, power draw
    Crossbowlarda, STR
    Fırlatmalılarda , Power Throw
    Atlar için , Riding

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZuhalteR -- 31 Ocak 2011; 21:23:32 >

• Güray gördüm seni bu gece ben Turk_Koyama
  • Kardeş 1 hafta önce MediaMarkt da tozuturken gördüm warbandı yanımda para olsaydı alıcaktım 10 liraydı Pek uzak değil ama eğer dediğin gibi mod eklenmişse direk almaya gidiyorum gerçi o modsuz da alınır warband harbi sağlam oyun aklımda vardı zaten almaya gidiyorum yarın
  • quote:

Orijinalden alıntı: MysticaLAndreamS

Kardeş 1 hafta önce MediaMarkt da tozuturken gördüm warbandı yanımda para olsaydı alıcaktım 10 liraydı Pek uzak değil ama eğer dediğin gibi mod eklenmişse direk almaya gidiyorum gerçi o modsuz da alınır warband harbi sağlam oyun aklımda vardı zaten almaya gidiyorum yarın

eee aldin mi bari ?
    bu arada Turk_ claninin çoğu oyuncusu sipahi tarzi karaktere geçti (atlı kargıcı) çok zevkli oluyor

• Kurup başlasammı bende aklıma yatmadı değil
  • böyle birşey hayal ediyordum online oynarken de hep şu crpg modlarını merak etmiştm şuan patch i indiriyorum teşekkürler
  • ya beyler bu modu oynayanlar varmı sadece bekleyerek ve oldurerekmi para kazanılıyo cok yavas kazanıyorum para lazım ? bi onerisi olan varmı ? yada yapılması gereken bisiler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zotokan

ya beyler bu modu oynayanlar varmı sadece bekleyerek ve oldurerekmi para kazanılıyo cok yavas kazanıyorum para lazım ? bi onerisi olan varmı ? yada yapılması gereken bisiler

olabildiğince fazla hayatta kal .. para biriktir

Güray'ı dinle adam hepimizden daha zengin herhalde , ne zaman görsem köylü kiyafetleriyle takiliyordu.

Bu arada Strategus hakkında kimse kesin birşey söyleyemiyor çünkü modu yapan Chadz bir açiklama yapmadi hala.Ancak Shogunate clanindan Çiçeroyla konuştuk."Benim kulagima birşeyler geldi , çok yoğun çalişiyorlar 1-2 haftaya çikarmaya çalişiyorlar."dedi.

Not:Oyunda clanımızın adı Kapikulu olarak değişti.
    Beni oyunda görürseniz selaminizi eksik etmeyiniz =)
    İsim:Kapikulu_HarunYahya
    Kedi canlarinizi yedirmeyin kalin sağlıcakla

• Ya benim önceki steam hesabımda vardı mb fakat şifresini falan unutmuştum steam hesabının kodu falan hala elimde oyunun yeni steamda hesabında oynyorum öncekinden bu hesaba aktabilirmiyim_?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.