Şimdi Ara

Mount&Blade Warband neden sıkar?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
3
Favori
4.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sıkıntıdan oluşturulmuş bir konuyla karşınızdayım.Yaklaşık 4-5 yıldır takip ettiğim
    bir oyun ve çoğu kez silip oynayıp tekrar yükleyip tekrar sıkılmışımdır fakat benim için çok ayrı bir yeri vardır.

Neden sıkılırız?
    1-Oyunda uymamız gereken bir senerya yoktur,oyun başında tüccarın verdikleri görevlerden sonra istediğimizi yapabilceğimiz bir dünya kalır geriye bu ilk başta güzel gözükebilir fakat ne yapmamız gerektiğini bilmiyorsak ne fayda.
    2-Çok çabuk hileye başvurmak,oyunda öle bir hile sistemi vardır ki oyunu açarken hileyi aç kapa kısmı vardır hayatımda böle bişi görmedim ben , ilk başlarda bu sistemi görmeyip oyunu hilesiz oynayan arkadaşlarım adına seviniyorum tadını çıkarsınlar fakat sonunda bunuda öğreniceklerdir.
    3-En zevkli bölümü:hileyi yeni keşfetmiş ve full item dizili 999 level hesabımız ve sınırsız askerimizle oyuna başlar başlamaz şehir alma zevkine kapılmışızdır bu çok zevklidir tartışmasız fakat oyundan soğumamız çok hızlı olucaktır.
    4-Oyuna yeni başlayan yeni biri amacın hızlı bir şekilde lord olup kale ve şehirlere sahip olmak olduğunu düşünür çoğu kişi,bunlardan biride benim paralı asker olunabilceğini arkadaşlarımdan öğrenmiştim ve bunu inkar ederek kavga etmiştik .

ve geldik en önemli bölüme sıkılmamak için ne yapmalı

1-Modları denemek bir çok mod mevcut benim tercihim şu anda en çok oynanan modlardan olan diplomacy modundan yana mod yüklücekseniz bunu deneyin derim.
    2-Hilesiz ve gerçekçi modda oynamak,oyuna girişinizde hileyi kapayıp girin ve karakternizi gerçekçi olarak ayarlayın ve kendi koyduğunuz kurallara uyun lord tarafından yakalanınca alt+f4 çekmeyin (en çok yaptığım ).Bu maddeyle ilgili konunun sonuna bir bölüm ekledim.*
    3-Çapulcu avına çıkın,oyuna yeni bir karakterle başlayın ve size verilen atı satın at olmadan yanınıza alcağınız gönüllülerle beraber çapulculara karşı savaşın.(oyunu her yüklediğimde denedim ve gerçekten çok eğlenceli).İkinci olarak paranızla şehirleden item almak yasak sadece düşürdüğünün itemleri takın at düşerse onuda kullanabilirsizinz .
    4-Oyunu fazlasıyla değiştiren modlar deneyin,bununla ilgili lord of the rings modunu denemiştim atlar ejderhadandı ama uçmuyordu .Minastrith(yanlış yazmış olabilirim) surlarına merdiven dayamakta cabası ama gerçekten eğlenceliydi,büyücüler mevcuttu ve hançer atar gibi büyü atıyorlardı ve düşmanı yere düşürüyorlardı denemenizi isterim.
    5-Denemediyseniz çok oyunculu oyunu deneyin ve multi oyun için oluşturulmuş modları indirin.

Rehberin sonuna geldik,okuduysanız veya okumadıysanız teşekkürler umarım faydalı olmuştur.

Okuyanlar için bahsettiğim bölüm
    Kurala uymak ve oyundan çabuk düşmemek için
    -Oyuna başlarken babam fakir düşmüş bir asildi işaretlerseniz yardımcı olabilir fakat ben işaretlememiştim daha zor olsun diye.
    -Tüccar görevlerini yapın.
    -En az 2 turnuva kazanın.
    -Nordlardan başlamanızı öneririm çapulculardan item dizdikten sonra,at üstünde 7-8 kişilik deniz yağmacıları grupları arayın düşen itemler çok kalitelidir iyi bir set dizmenizi sağlıcaktır.
    -Gerisi size kalmış :).

Yakında: Mount & Blade Bannerlord açıklandı.

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chekkumeito -- 7 Ağustos 2013; 4:14:22 >

• Konu sabitlensin +rep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu sabitlensin +rep
  • İlk oynadigim zamanlar hileyle oynuyordum,hilesizin tadini alinca birakamadim bir daha:)

• Konu sabitlensin +rep
  • Başarılı dediklerini uygulayacağım. + rep konu sabitlensin

• +rep ? gençler gece gece ne içtiniz ?
  • up
  • Tutar bu hocam eline sağlık

• quote:

Orijinalden alıntı: MeSSArc

Tutar bu hocam eline sağlık

eyw saol up bu arada
  • maalesef konusu kendini tekrar ediyor ben geçen sene oynamıştım 2 ay felan sonra sildim
  • yukarı

• Konu sabit.
  • son bi kez daha up
  • Oyun gercekten guzeldi zamanina gore.İnşallah yenisi daha geniş kapsamli ve daha guzel grafiklerle gelir.Ayni zamanda da İnşallah Türkçe :)

• ben steam başarımlarını yapmak için hilesiz oynuyorum biraz zor oluyor ancak güzel yani sıkılmaz kimse
  • online olayı güzel diyorlar.

Bende Warband ve with fire and sword da hileli oynamıştım :D
  • hocam bu modlar bende çalışmıyor yav

bunların özel bir kurulumu varmı ? yardımcı olan olursa sevinirim
  • modları nereden indiriyoruz ?
  • Çok kolay taktiklerle hilesiz oynanılabilir mesela benim para sıkıntım vardı bir Krallığı düşman olarak belirledim orda ki lordlardan vergi toplama görev aldım ve topladığım vergileri geri vermedim sonuç olarak 60000 dinar falan elde ediliyor uğraşınca tüm lordlarla , tabi hepsi vermiyor biraz takılmanız lazım 30 gün kadar . Sonrası kolay zaten o parayı elde ettikten sonra.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.