Bildirim
Mount Sevenler düşürdüğümüz MOUNTU paylaşalım... (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
Teşekkür ederim :)İnş düşer, ki oyundaki sanırım en zor mount olması lazım(drop rate ve kısıtlı süreden ötürü)
Bende hiç beklemiyordum, havai fişek düştü sandım ilk ulan dedim bari 5 tane atsaydın derken... Aynısı hallowen event'inde de olmuştu, düştüğünde kemer sanmıştım(simgesinden) ulan atacağın kemere derken...
Sha of anger da hissediyorum sanki onuda düşüreceğim :) en çok istediğim mount o aslında.
Darısı başınıza -
Shackled Ur'zul 'u 79 ile kaçırdım bu hafta. Haftaya kaldı artık favori mountum. -
bana da swift zulian tiger düşmüştü. hala da accountta var. ^^ bu arada tigeri satmak istesek piyasasi ne kadar eder acaba? -
gördügüm en yaratıcı ve etkileyici mountlar şu hayaletimsi beyaz kaplan ve kurtlardı. Bi ara wowda çok yaygındı. Ki zaten kaplan ve kurt tasarımları çok iyi warcraftın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öğrendiğim bir olayı paylaşırken boş geçmeyelim şunu ekliyim;
Bu arada mount ahci olarak saymıyor mount yerine koymuyor sanırım bilemedim neyse.
Özellikle world bosslarda sürekli yeni öldürdüğü için ahci alanlar dikkatimi çekiyordu, dayanamıyıp bir tanesine sordum, adam sürekli her server da trial karakter açıp birde ona bonus roll kasıp deniyormuş.
Bu rarerity de zaten 3k+ anonsları mantıklı gelmiyordu artık anladım :)
Ben çok boşa uğraşıyorum gibi pehh..
-
-
Belki inanmayacaksınız ama legion döneminde oyuna başladım invincible ve ashe of alar'ı tek seferde düşürdüm. -
Sansin bana yerindeymisquote:
Orijinalden alıntı: Guest-2E449A54C
Belki inanmayacaksınız ama legion döneminde oyuna başladım invincible ve ashe of alar'ı tek seferde düşürdüm.
Yüksek mountlu ve kaliteli hesap satan varsa ulaşabilir.
İnvis için guilden bir kere denk geldim, hc kestiği ahci ile beraber mount almıştı.İnanırım/rız :)
Aların drop çok arttı zaten, olmayanı taşlıyorlar eski epicliği kalmadı.
bmahtan şu konteynir zımbırtısını deniyim diyorum da tn de aşırı pahalı ya millet 25/50k arası alıyor, tn de 500k dan aşağı göremedim daha.Hadi aldım desem gider sacma sapan bir recipe düşer gene oyuna ara vermemek için denemiyorum -
Anarchy guildiyse o bendim guildin eski adını hatırlamıyorumquote:
Orijinalden alıntı: Psikobat
İnvis için guilden bir kere denk geldim, hc kestiği ahci ile beraber mount almıştı.İnanırım/rız :)
Aların drop çok arttı zaten, olmayanı taşlıyorlar eski epicliği kalmadı.
bmahtan şu konteynir zımbırtısını deniyim diyorum da tn de aşırı pahalı ya millet 25/50k arası alıyor, tn de 500k dan aşağı göremedim daha.Hadi aldım desem gider sacma sapan bir recipe düşer gene oyuna ara vermemek için denemiyorum -
Yok :) gerçi hangi guild olduğunu bende hatırlamıyorum ama, siz yeni başlamış sayılırsınız cataclysm döneminde denk gelmiştim ben.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikobat -- 15 Haziran 2018; 18:38:40 > -
-
350 ve 400 ahciv mountları belli olmuş
350;
400;
WowheadCollection Updates Coming in the 8.0 Battle for Azeroth Pre-Expansion Patchhttp://www.wowhead.com/news=285515/collection-updates-coming-in-the-8-0-battle-for-azeroth-pre-expansion-patch
infernal için üzülyordum(ikisi de yok malesef) 350e getirmeleri güzel olmuş
-
2 haftadir ashes of al’ar farmliyorum 2 charla bakalim ne zaman yuzumuzu guldurecek
-
Brf ve Hfc de aynısı başıma geldi, onun için solo yapılabilir hale gelene kadar denemiyorum.(gerçi iyi gear ile yapanlar var tabi ama o gear bende yok)
Bu paket yakalarım ikisini de :) -
ne güzel NA da Invincible vardı. EU da farmlamaya useniyorum nedense
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X