ben carterla slam dunk yapsam finale cikamaz,ama once smac basmayi ogrenmem lazim
CARTER MOURNİNGİN UZERINDEN VURDU ADAMI EZDİ GECTİ REZİL ETTİ BEN DAHA NE DİYİM bi macda dwyane wadenın topunu calmıstı
7 pms senn msnini istiyorum. nolur
zaten var baba sende
air canada sen misin
quote:
Orjinalden alıntı: SezaiAgbi
bi de sunu demek isterim mourning kariyerinin zirvesindeyken gelseydi carter.g.tuyle bloklardi carteri
95yılından beri Mourning i izleyen biri olarak +100000000000 Olmadı laf dalaşına girer orada evire çevire döwerdi döwdüğü adamlar olmuştur
Ya arkadaş adam 34-35 yaşında agır hastalıktan çıkıyo ki hastalık bile olmasa fiziksel özelliklerinden farklı olarak karşısında zıp zıplayan bi adam en iyi uçuş saatinde emektarı bir kolu ve omuzuyla iterek avlıyor sizde adamı tanrı yapıyosunuz...ÖYLE BASA BASA NE FİNALİ GÖRDÜ Bİ ANLATIN BAKİYİM ... Vince iyi oyuncu ama Zo da boş oyuncu deil...sağlıklı bi Alonzo döneminde herhalde o işe teşşebbüs edecek popo yoktu onda...weiss in üzerinden basmaya benzemez bu işler...
bu arada beyler şunuda hatırlatayım vince carter sakat olduğu yanlış hatırlamıyosam (yannışısam uyarınız) 2003 yılında sakat olduğu halde nba allstar maçı için 1.5 milyon üzerinde oy alan birisidir
bu arada ginuwine dostum o pozisyonda carter morning in üstünden basarak smaç yaptı(itme olsa blok kolunu engellemeden hücum faul çalınırdı )o zmn dostum weiss yetmediyse yao ming in üzerinden vurduğu smaca nedersin hocam?
artı vince carter ı smaç basma dışında bişe yapmaz gibi konuşmuş çoğu kişi önce new jersey nin veya eski maçları izleyin sadece smaç mı yapıyo onuda anlarsınız.(başta milletin belini kırarak 3 saniye koridoruna otoban yapıyor)
birde carterın zirve durumundaki performansı hakkında sanırım hiç bi bilginiz yok 1.98 lik boyuyla göğüs hizasını çembere getirip smaç vurup kendisinden çok daha uzun boylu ve kol avantajına sahip olanları ne biçim dize getirtinide bilionuzdur umarm bu tip yorumlara girmeden önce
not. bazı kişiler(!) Morning i kötüledimi düşünebilir asla morninge laf etmedim etmemde lütfen bunuda çarpıtmayalım (önceki yorumlarıma bakarsanız bunuda görürsünüz)sadece vince cartera neden bu kadar düşmanlık yapıonuz anlamıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: SezaiAgbi
7 pms senn msnini istiyorum. nolur
Ben de yhaaa nlourr lütfenn böyle bi starın msn i olması lazım bende
bu 7pms dunyanin en iyi basketcisi olucagini soyleyen kisi mi??
Yahu güzel insan T-MAC ...ben daha iyi bilirim havasını ve bir adamın performansıyla kişisel özellikleriyle şov yapan oyununu övmeyi bırak...biz burda sidik yarıştırmıyoruz...vince in yapabileceklerini ve yaptıklarını gözlüyoruz ama bunlarla süper bir şovmen olmasının haricinde çok büyük başarılar kazanamıyacagını ve hatta şuan takım yıldızı ve lideri statüsünde olarak senin de adını kullandığın T-Mac den daha büyük bi oyuncu olmadığını da biliyoruzki oynadığı takımın lideri J kidd dir...Ben Mourning in sayı,ribaund,blok ortalamalarında hep zirveye oynarken gördüm...takım oyununda vazgeçilmez bir YÜREK olduğunu da biliyorum durumu ve fiziği müsait olsa yine bunları yapabileceğini tabii yüksek rakamlar yapamayabilir savaşıcağını biliyorum nitekim finallerde gösterdi...şimdi gerçekten süper bi zıplama kabiliyetine ve fiziksel yetenege sahip bir atletin hız alarak pota altı mücadelesinde boğuşurken sabit bi durumda sıçrayan pivotun üzerinden smac yapması (ki o smacı bi daha izle faul yok diyosunda bu nba de güzel hareketler için hoş görülen olaylardan biridir...kobenin ve jordan ın fazla adım atmalarına izin verildiği gibi) nı muhteşem bir oyuncu diyerek karşısındaki oyuncuyu o pozisyon sonrası silebiliyorsan sen ıverson un jordanı teke tek crossover da yatırmasıyla mj e traş bi oyuncu dersin sonrada forumda bilgin bilgin yazı yazarsın...Mourningi kötülemediğini söylüyosun da AirCanada denen adam atletik bi elemansa bu kadar övmeni gerektirecek bi durumda da deil hani uçyu uçtu ...eeee no ollddu...Seni seviyoruz arkadaşım tatlı tatlı atışalım...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme