Şimdi Ara

Mourning Miami'yi bırakmadı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 13 sezon bekledikten sonra NBA'de şampiyonluk yüzüğüne ulaşan Miami Heat'in deneyimli pivotu Alonzo Mourning, Heat'te mutlu olduğunu belirterek, gelecek sezonda şampiyonluk unvanını korumaya çalışacaklarını açıkladı. Mourning, geçen sezon veteran oyuncuların aldığı en düşük ücretlerden biri olan 1,1 milyon dolara imza atmıştı. Başarılı oyuncu, özellikle San Antonio Spurs’ten çok cazip teklif almıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barış@35 -- 17 Temmuz 2006; 20:30:45 >

• bravo mourning'e valla play-off ta şampiyon yaptı takımını.bi de basketbol oynaması sakıncalıymış.sağlık problemleri nedeniyle
  • anah ben bırakır die düşüyordum way be demek bu kadar çok seviyyoor basketbolu helal olsun adama
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavkar@fb

bravo mourning'e valla play-off ta şampiyon yaptı takımını.bi de basketbol oynaması sakıncalıymış.sağlık problemleri nedeniyle

valla ben pek bravo diyemeyeceğim new jerseye yaptığı yamuktan sonra ama o kadar badireye rağmen iyi oynadı geçtiğimiz sezon bi bildiği olmazsa devam etmezdi bence önümüzdeki sezonda oynayacaktır
  • Forever ZO
  • valla ben de pek bravo diyemiycem nba final macindakendini bi gorseydi cok oynamak istiyo ama vucudu izin vermiyo bence biraksin kendi sağliği için
  • Bence 5dk oynasada yüreğiyle takıma çok şey katar...
    Riley zaten genlde Shaqı dinlendirmek için sokuyor onu oyuna oda farkında bence vücudunun zorlandığının ama yıllardır en sevdiğim oyuncu bütün spor dalları içinde..Hiç gitmesin yaaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet bencede gitmesin çünkü en sevdiim basketçilerden biri olan vince carter gibiler üstünden smaç vursun die ama ben adamın basketbolculuk kariyerine bişe demiom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***T-MAC*** -- 19 Temmuz 2006; 13:41:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***T-MAC***

evet bencede gitmesin çünkü en sevdiim basketçilerden biri olan vince carter gibiler üstünden smaç vursun die ama ben adamın basketbolculuk kariyerine bişe demiom

O vince carter ama Alonzo ya haksızlık etme şimdi

• quote:

evet bencede gitmesin çünkü en sevdiim basketçilerden biri olan vince carter gibiler üstünden smaç vursun die ama ben adamın basketbolculuk kariyerine bişe demiom

Yaw bırak adam gelmiş 37-38 yaşına blok yapmadığı adam kalmamış...Eminim Vince in üstünden bastıgının 2 katı bloğu wardır ona...
  • hop vince'e smaça giderken blok koyan baba yiğit olamaz adamı bile potanın içine gömer vince laf yok
  • quote:

hop vince'e smaça giderken blok koyan baba yiğit olamaz adamı bile potanın içine gömer vince laf yok

Ben ZO nun Jordan"a yaptığı blokları bilrim..Kaldı ki Majestelerinn yanında Vince hiçbirşey yüzüğü bile yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

quote:

hop vince'e smaça giderken blok koyan baba yiğit olamaz adamı bile potanın içine gömer vince laf yok

Ben ZO nun Jordan"a yaptığı blokları bilrim..Kaldı ki Majestelerinn yanında Vince hiçbirşey yüzüğü bile yok

burda yüzük kıyaslaması yapmıyoruz artı vince carterla da jordanı karşılaştırmada yapmıyoruz bu arada o smacı görseydin cevabını alırdın vince herifin üstünden gelip potaya patlattı topu sen hala blok diosun

• quote:

quote:

quote:

burda yüzük kıyaslaması yapmıyoruz artı vince carterla da jordanı karşılaştırmada yapmıyoruz bu arada o smacı görseydin cevabını alırdın vince herifin üstünden gelip potaya patlattı topu sen hala blok diosun

Gördüm merak etme sen canınıda sıkma rahatla azcık...Nasıl Zo nun üstünden bastığını gördümse Vince dahil birçok oyuncuya blok yaptığını da gördüm,kaprisli olmadığını gördüm,canını dişine takdığını gördüm,savaştığını gördüm,gelmiş geçmiş en iyi blokçulardan biri olduğunu gördüm,Vince dahil birçok oyuncuya örnek olacak basketbol aşkını da gördüm...
    Bu arada sana bir tavsiye yapıp adam olunduğunu sanma üyeler arasında kullanmayız biz onu tamam mı küçük kardeşim bu arada

quote:

Bu kişi blok listesinde "block" ve mesajı bloklandı.
    Bu kişinin mesajını görmek için bloğunu kaldır..

Boşuna cevap yetiştireceğim diye uğraşma diye söylüyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Gördüm merak etme sen canınıda sıkma rahatla azcık...Nasıl Zo nun üstünden bastığını gördümse Vince dahil birçok oyuncuya blok yaptığını da gördüm,kaprisli olmadığını gördüm,canını dişine takdığını gördüm,savaştığını gördüm,gelmiş geçmiş en iyi blokçulardan biri olduğunu gördüm,Vince dahil birçok oyuncuya örnek olacak basketbol aşkını da gördüm...
    Bu arada sana bir tavsiye yapıp adam olunduğunu sanma üyeler arasında kullanmayız biz onu tamam mı küçük kardeşim bu arada

quote:

Bu kişi blok listesinde "block" ve mesajı bloklandı.
    Bu kişinin mesajını görmek için bloğunu kaldır..

Boşuna cevap yetiştireceğim diye uğraşma diye söylüyorum

morning e ben laf bile atmadım yukardaki yorumlarımı daha dikkatli okursan kariyerine hiç bişe demediğimi görürsün ayrıca böle sataşmada yapma ben sana sataşmadım herkesin yorumu kendine nie bu kadar tavsiyede bulunuosun sende sataşma bi daha serseriler gibi bizde üyeler arasında sataşma yapıp ortamı germeyiz tamam mı? oke? bide naparsan yap orasıda beni ilgilendirmez blockta koy istediini yap yani beni iplemez
    vince carter da allahın ona verdiği basketbol yeteneğiyle donatılmış onuda en iyi şelikde kullanmasını bilen basketbolculardan BİRİDİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***T-MAC*** -- 19 Temmuz 2006; 16:48:09 >

• mourning iyi bi oyuncu deil bıraksın artık bence shaqda ii deil wadede BENCE EN BUYUK VİNCE CARTERR BIRAKIN GERİSİ YALAN
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^7pMş^

mourning iyi bi oyuncu deil bıraksın artık bence shaqda ii deil wadede BENCE EN BUYUK VİNCE CARTERR BIRAKIN GERİSİ YALAN

senin oyununu görmek isterim sen carterin üstünden basarsın heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: _XeXation_

quote:

Orjinalden alıntı: ^7pMş^

mourning iyi bi oyuncu deil bıraksın artık bence shaqda ii deil wadede BENCE EN BUYUK VİNCE CARTERR BIRAKIN GERİSİ YALAN

senin oyununu görmek isterim sen carterin üstünden basarsın heralde

adamimsin xexation zira mourning kim ki 7pms nin yaninda o basketbolun krali olcak unuttu nuz mu
  • bi de sunu demek isterim mourning kariyerinin zirvesindeyken gelseydi carter.g.tuyle bloklardi carteri
  • ya v.carter kim ??? zaten o zo nun ustunden o smaci vurdu ama oda 38 yilda 1 olur

sezaiagbi nin yaninda carter in adi bile gecmez
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.