Bildirim
Mouse alıcam g300 mü g500 mü help
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bende g300 var.Memnunum aslında ama madem 100 tl bütçen var.G500'ü öneririm.İkisini de denedim.G500'ün tasarımı, ele oturuşu daha iyi.Ama bu G300'den memnun olmadığım anlamına gelmiyor. -
Ben şimdi cok kararsız kaldım g300 ün üstündeki yüzey daha sağlam daya iyi g500 ün soyulabiliyor videolarında izledimde cok arada kaldım :( -
Bence g500 al soyulma falan olmuyor 4 senedir kullanıyorum. -
G300 kullanicisıyım kalite üst Düzey ama mause sanki biraz küçük
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
g500 tavsiye ederim sağlam mouse -
ben şimdi cok arada kaldım niye g500 niye g300 diye yazarsanız sevinirim bide mousepad alıcam ondada bi fikir verirseniz -
G300 2500 dpi, G500 5700 dpi. -
dpi neyi kazandırır mmoprg oynuyouum genellikle lol - tera online vb -
-
dpi benm için daha iyi olur dimi mmo için -
neyse sizce g300 mü g500 mü hafta sonu gidicem vatana artık bilgi edinmeden gitmek istemiyorumm -
Bütçen yetiyorsa tabi ki G500 almak daha mantıklı olur bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C_K -- 5 Aralık 2013; 21:53:13 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ClHAN
Bütçen yetiyorsa tabi ki G500 almak daha mantıklı olur bence.
+1 -
Beyler Hafta sonuna kadar zamanım var up up up up :D -
g500 tabikide. -
g500 süper teknoloji yani
beyler alıcam kutu acılımını video ceker atarm -
quote:
Orijinalden alıntı: oOsHit
g500 süper teknoloji yani
beyler alıcam kutu acılımını video ceker atarm
hocam aldıysanız kursağınızda kalsın istemem ama bende vatana gittim. geçen hafta alacaktım. mağazada yktu. diğer mazalara soralım hesabı oldu. diğer mağazalarda da teşir ürün varmış. Artık ne kadar sağlam olur siz düşünün. g500s i düşünmekteyim bende alternatif olarak. aynı zamanda razer deathadder i de düşünmekteyim. şu anda inidirimi bulunmakta.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackSea99 -- 7 Aralık 2013; 23:02:01 >
-
Arattım ben topkapı bayisinde var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X