Şimdi Ara

Mouse donma sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Başlıkta belirttiğim gibi mousemde donma sorunu oluyor çok araştırdım fakat herkesin bilgisayar açılışında v.s.
    benimki Cs:go oynarken oluyor mousem: Steelseries Rival 300
    Cs:go oynarken arada bir donuyor mouse oyunda donuyor sona 3-5 saniye donuk kalıyor oyun devam ediyor ilerleye biliyorum falan ondan sonra usb takıılınca ses çıkar ya o ses geliyo 1 saniyeliğine tekrar donuyor ve kendine geliyor yaklaşık bir 10 saniye boyunca sıkınyı oluyor yani toplamda ve bunu önemli maçlarda yapmaya başlayınca can sıkmaya başladı
    önceden böyle bir sorunum yoktu
    Rate 1000 yaptım böyle olmaya başladı sonra ilk hali gibi yaptım düzelmedi acaba bundan olabilir mi?

• +++ güncel yokmu bilgisi olan daha çok olmaya başladı
  • SS driver güncellemeyi denediniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xmenvirüs kullanıcısına yanıt
    evet Güncel durumda fakat güncel olmasada bununla alakalı olacağını düşünmüyorum nasıl olabilir ki ?
  • Hocam ben de kullandım rival 300. Arkadaşım kinzu mu be onu kullanıyor. İkimizde de vardı sizdeki sorun. Genel olarak steelseries mouselarda var galiba. Tam olarak bilmiyorum

• denetim masasından mause hızını arttır.
  • mrkrc kullanıcısına yanıt
    Logitech mouselerin hepsindede bir süre sonra çift tıklama ve tıklamama sorunu çıkıyor her markadamı kendine özgü hatalar olur ya :D ne değişik bişey en son gidicem paraya kıyıp alıcam razeri yapacak bişey yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Klavye Kasma Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Msi notebook donma ve lag sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Klavye sorunu
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenbaba6235

evet Güncel durumda fakat güncel olmasada bununla alakalı olacağını düşünmüyorum nasıl olabilir ki ?

SS klavye mouse ürünlerindeki hatalar genel anlamda driverdan kaynaklanır. Bulunduğum internet cafedeki mouselar ve klavyeler SS olduğu için bilgim mevcut.

• Güncell++ yok mu bilgisi olan driverleri sildim tekrar yükledim güncelleştirdim sorun kalkmadı
  • Arkadaşlar sorunu çözdüm ben mouseyi arkaya ekran kartının usb portuna takıyordum ekran kartı driveri yüklü değilmiş driver paack yüklememiş kendim yükledim ve sorun çözüldü bütün yorumnlar için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.