fişini çekmeyi veya arkdan düğmesinden kapatmayı denedinmi
Bir Mousenin Bu Kadar Sorun Olacağı Aklıma Gelmezdi
Elektrik Harcasın Diye Yapmışlar....Elektrik Şirketiyle Beraber Çalışıyorlar
cereleron1.1ghz o/c 1.24 ghz aopen ax34-u 416mb ram on o/c geforce mx 400 80gb western digital+4gb westen digital lgcd-rw+asus cdr avertv 56k modem pikatel usb adsl my pc powered by sound blaster live 5.1 Digital& cambidge soundworks 5.1(2000 de live 106 $ cambiridge soundworks 5.1 237$ dolar kuru:1.650ytl)
nasıl alacaksın ki ben sb live 5.1 kullanıyorum ve üzerinde optik s\pdif port yok. sadece digital out var donanımsal olmayan birşeyi nasıl yapacaksınız?
Apache digit link diye bi alet var live value yi ona bağlıyorsun içinden cıkıyor kablo. 10 $ falan fiyatı. Optik ve spdıf cıkısın oluyor extradan...
P4 3.2C , 3 GB DDR400 Ram , GIGABYTE 8KNXP Board , 120+120=240(Raid 0)Seagate SATA HDD , 120+120 gb Seagate HDD , 80 + 200 gb SATA Seagate , 256 MB HIS ATI 9800XT , 52*32*52 LG CDRW , 16x LG +/- DVDRW , 52x ASUS CDROM , 16* LG DVD , 22" Philips 202P , Avermedia , Megaworks 550 , Audigy2 ZS , Zyxel 662HW ADSL , SS2 DVB , Mustek 1200 Scan
bende yıllardır aynısını yapıyo çek fişi bitir işi
Herkese çok teşekkür...
En güzeli USB den bağladım fareyi ışık sorununu çözdüm saol iNsTiGaToR
quote:
Orjinalden alıntı: KeanuReeves
her zaman yanar.makina kapali iken psu dan kapat.
+1
quote:
Orjinalden alıntı: KeanuReeves
her zaman yanar.makina kapali iken psu dan kapat.
Hayır her zaman yanmaz psu dan kapatmaya gerek yok.Biostan ayarlar olur
kablosunu çek kablosuzsa çekmeceye koy :)
önce sorun dedin, sonra gözümü alıyor dedin, forumu geyik chat kanallarına döndürmeye gerek yok. kafanın altına koyduğun yastığın küçültülmüş bi versiyonunu at mousenin üstüne bak bakalım sorun kalıyor mu. Ayrıca hayret bişisin, madem bilgisayarına önem veriyorsun -ki vermesen burda ne işin var- bilgisayarını güç anahtarlı çoklu bi prize takarsın, işin bitince bas düğmeye olay bitsin. Burası bilgi paylaşılsın diye, geyik yapılsın diye değil.
al o zaman toplu mause
çoklu prizler varya onların açıp-kapa düğmeli olanları var al onlaran bir tane olayı bitir
quote:
Orjinalden alıntı: realmen
çoklu prizler varya onların açıp-kapa düğmeli olanları var al onlaran bir tane olayı bitir
çok pratik bir çözüm güzel bencede
quote:
Orjinalden alıntı: realmen
bende böyle yapıyorum
en mantıklısı açma kapamalı olan priz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme