Şimdi Ara

Mouse ın ışığı makina kapalıyken yanıyor???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
7.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Makinayı kapatıyorum anakartım Epox 8KDA3+ ve mouse um microsoft kablolu set ve mouse ın optik ışığı yani kırmızı ışık açık olio ben nasıl buna bi çözüm bulurum?

Yani Pc yi Windows tan kapatınca Mouse da ışık kalmasın istiyorum

Sorun bu Yardımcı olursanız sevinirim...

Saygılar.

• Selam;
    Günümüz boardları pc'lerin kasa üzerindeki power düğmesine alternatif olarak klavye ve mouse tuşları vasıtasıyla da açılmasına olanak tanıdığı için kasaya elektrik giriş olduğ sürece klavye ve mouse güç vermeye devam ederler. Bu bi sorun değil. Ama yinede iptal etmek istiyorsan board'un bios'unda güç seçeneklerini inceleyebilir ve kapatabilirsin. (wake on keyb, mouse, lan vs...)
    İyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CafeCennet

Selam;
    Günümüz boardları pc'lerin kasa üzerindeki power düğmesine alternatif olarak klavye ve mouse tuşları vasıtasıyla da açılmasına olanak tanıdığı için kasaya elektrik giriş olduğ sürece klavye ve mouse güç vermeye devam ederler. Bu bi sorun değil. Ama yinede iptal etmek istiyorsan board'un bios'unda güç seçeneklerini inceleyebilir ve kapatabilirsin. (wake on keyb, mouse, lan vs...)
    İyi günler.
    Fişten cekersen olay biter
  • quote:

Orijinalden alıntı: aNtifuNky

Alıntıları Göster
    her zaman yanar.makina kapali iken psu dan kapat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeanuReeves

her zaman yanar.makina kapali iken psu dan kapat.

Alıntıları Göster
    yansın bişi olmas...
  • quote:

Orijinalden alıntı: qnefe

yansın bişi olmas...

Alıntıları Göster
    Evet Bırak Yabsın Senden Kaynaklı Sorun Değil...

Elektrik Harcasın Diye Yapmışlar....Elektrik Şirketiyle Beraber Çalışıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagen

Evet Bırak Yabsın Senden Kaynaklı Sorun Değil...

Elektrik Harcasın Diye Yapmışlar....Elektrik Şirketiyle Beraber Çalışıyorlar

Alıntıları Göster
    Tamamen T.E.K yaptı bu işi işin sorumlusu onlar zaten türkiyeye sormuslar ihrac ederken tasarruflu mu yoksa kazıkmı

TAbiiikiii 2, secenek k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByBrooklyn -- 4 Mart 2005, 11:34:01 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByBrooklyn

Tamamen T.E.K yaptı bu işi işin sorumlusu onlar zaten türkiyeye sormuslar ihrac ederken tasarruflu mu yoksa kazıkmı

TAbiiikiii 2, secenek k

Alıntıları Göster
    ewet 12v ve birkaç mA le baya bi fatura gelir.. o zaman yatarken tüm sigortaları indirmek lazım.. (böyle tanıdğım bir kişi var) yansın kardeşim.. tv yi stand by da bırakmaktan daha az enerji harcanır..

• quote:

Orijinalden alıntı: qnefe

ewet 12v ve birkaç mA le baya bi fatura gelir.. o zaman yatarken tüm sigortaları indirmek lazım.. (böyle tanıdğım bir kişi var) yansın kardeşim.. tv yi stand by da bırakmaktan daha az enerji harcanır..

Alıntıları Göster
    Elektrik parası umrumda değil...

Pc yatağımın tam karşısında olduğu için gözüme kırmızı ışık gelmesin diye sordum

Bende PSU nun güç düğmesini kaparım olur biter napalım...

• quote:

Orijinalden alıntı: RuleaLL

Elektrik parası umrumda değil...

Pc yatağımın tam karşısında olduğu için gözüme kırmızı ışık gelmesin diye sordum

Bende PSU nun güç düğmesini kaparım olur biter napalım...

Alıntıları Göster
    al ışıksız bitane yada yada pcnin yerini değiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wishmaster

al ışıksız bitane yada yada pcnin yerini değiştir.

Alıntıları Göster
    hamama götür mouse'ı

termal termal

• quote:

Orjinalden alıntı: RuleaLL

Makinayı kapatıyorum anakartım Epox 8KDA3+ ve mouse um microsoft kablolu set ve mouse ın optik ışığı yani kırmızı ışık açık olio ben nasıl buna bi çözüm bulurum?

Saygılar.

Mausun optik ve kablosuz mu birader.Ben de de optik maus var,merete elini dokundurduğun an başlıyor lambası yanmaya.Bilgisayarın açık kapalı olmasına bakmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lorenzo

quote:

Orjinalden alıntı: RuleaLL

Makinayı kapatıyorum anakartım Epox 8KDA3+ ve mouse um microsoft kablolu set ve mouse ın optik ışığı yani kırmızı ışık açık olio ben nasıl buna bi çözüm bulurum?

Saygılar.

Mausun optik ve kablosuz mu birader.Ben de de optik maus var,merete elini dokundurduğun an başlıyor lambası yanmaya.Bilgisayarın açık kapalı olmasına bakmıyor.
    bu aletin altındaki ışık bir sensör.... hareket edip etmediğini nasıl anlayacak ki???.....!!

dokunduğunuz zaman kullanıldığını fark ettiği için ışık yanıyor we çalışıyor..... bilgisayarın açık olup olmamasına bakmıyor o sistem.... bıraktığınız zaman çalışmıyor bir çeşit stand-by durumuna geçiyor.... ama hareketi algılayabilecek kadar (weri iletimi yapacak kadar değil) bir ışık olması gerekiyor....

• quote:

Orijinalden alıntı: KKM

bu aletin altındaki ışık bir sensör.... hareket edip etmediğini nasıl anlayacak ki???.....!!

dokunduğunuz zaman kullanıldığını fark ettiği için ışık yanıyor we çalışıyor..... bilgisayarın açık olup olmamasına bakmıyor o sistem.... bıraktığınız zaman çalışmıyor bir çeşit stand-by durumuna geçiyor.... ama hareketi algılayabilecek kadar (weri iletimi yapacak kadar değil) bir ışık olması gerekiyor....

Alıntıları Göster
    Pc ni Kapatırken Mauseyide Çek Boardan Olsun Bitsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Cehennem_Bekcisi

Pc ni Kapatırken Mauseyide Çek Boardan Olsun Bitsin

Alıntıları Göster
    ben bu soruyu inanımayacağın derecede çok araştırdım yanıt bulamadım sadece başka bir forumda bios güncellemesi önerisi gelmişti onun dışında somut birşey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: serdar_ileri

ben bu soruyu inanımayacağın derecede çok araştırdım yanıt bulamadım sadece başka bir forumda bios güncellemesi önerisi gelmişti onun dışında somut birşey yok

Alıntıları Göster
    muhtemelen bu fayeri ps2 den bagladın. guncel boardlar gucu tamamen kesmedigi içinm akım almaya devam ediyor. bu fareyi usb den baglarsan i sorun kalmaması gerekiyor.

zaten usb den baglı diyorsan bu msj ı kaale alma

• quote:

Orijinalden alıntı: aNtifuNky

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: aNtifuNky

• quote:

Orijinalden alıntı: chash

quote:

Orjinalden alıntı: aNtifuNky

Alıntıları Göster
    yansın yanmadığı kötü

• quote:

Orijinalden alıntı: Administrato®

yansın yanmadığı kötü

Alıntıları Göster
    Şu mouse bak yaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagen

Şu mouse bak yaaa

Alıntıları Göster
    düşün
    ışığı yanmayıpta
    bide o ışığı yakmak için uğraşanlar var

çok ayıp
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.