Bildirim
Mouse ın ışığı makina kapalıyken yanıyor???
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Selam;
Günümüz boardları pc'lerin kasa üzerindeki power düğmesine alternatif olarak klavye ve mouse tuşları vasıtasıyla da açılmasına olanak tanıdığı için kasaya elektrik giriş olduğ sürece klavye ve mouse güç vermeye devam ederler. Bu bi sorun değil. Ama yinede iptal etmek istiyorsan board'un bios'unda güç seçeneklerini inceleyebilir ve kapatabilirsin. (wake on keyb, mouse, lan vs...)
İyi günler. -
Fişten cekersen olay biterquote:
Orijinalden alıntı: CafeCennet
Selam;
Günümüz boardları pc'lerin kasa üzerindeki power düğmesine alternatif olarak klavye ve mouse tuşları vasıtasıyla da açılmasına olanak tanıdığı için kasaya elektrik giriş olduğ sürece klavye ve mouse güç vermeye devam ederler. Bu bi sorun değil. Ama yinede iptal etmek istiyorsan board'un bios'unda güç seçeneklerini inceleyebilir ve kapatabilirsin. (wake on keyb, mouse, lan vs...)
İyi günler. -
her zaman yanar.makina kapali iken psu dan kapat.quote:
Orijinalden alıntı: aNtifuNky
Fişten cekersen olay biter
Alıntıları Göster -
yansın bişi olmas...quote:
Orijinalden alıntı: KeanuReeves
her zaman yanar.makina kapali iken psu dan kapat.
Alıntıları Göster -
Evet Bırak Yabsın Senden Kaynaklı Sorun Değil...quote:
Orijinalden alıntı: qnefe
yansın bişi olmas...
Alıntıları Göster
Elektrik Harcasın Diye Yapmışlar....Elektrik Şirketiyle Beraber Çalışıyorlar -
Tamamen T.E.K yaptı bu işi işin sorumlusu onlar zaten türkiyeye sormuslar ihrac ederken tasarruflu mu yoksa kazıkmıquote:
Orijinalden alıntı: eagen
Evet Bırak Yabsın Senden Kaynaklı Sorun Değil...
Elektrik Harcasın Diye Yapmışlar....Elektrik Şirketiyle Beraber Çalışıyorlar
Alıntıları Göster
TAbiiikiii 2, secenekk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByBrooklyn -- 4 Mart 2005, 11:34:01 >
-
ewet 12v ve birkaç mA le baya bi fatura gelir..quote:
Orijinalden alıntı: ByBrooklyn
Tamamen T.E.K yaptı bu işi işin sorumlusu onlar zaten türkiyeye sormuslar ihrac ederken tasarruflu mu yoksa kazıkmı
TAbiiikiii 2, secenekk
Alıntıları Göstero zaman yatarken tüm sigortaları indirmek lazım..
(böyle tanıdğım bir kişi var) yansın kardeşim.. tv yi stand by da bırakmaktan daha az enerji harcanır..
-
Elektrik parası umrumda değil...quote:
Orijinalden alıntı: qnefe
ewet 12v ve birkaç mA le baya bi fatura gelir..o zaman yatarken tüm sigortaları indirmek lazım..
(böyle tanıdğım bir kişi var) yansın kardeşim.. tv yi stand by da bırakmaktan daha az enerji harcanır..
Alıntıları Göster
Pc yatağımın tam karşısında olduğu için gözüme kırmızı ışık gelmesin diye sordum
Bende PSU nun güç düğmesini kaparım olur biter napalım...
-
quote:
Orijinalden alıntı: RuleaLL
Elektrik parası umrumda değil...
Pc yatağımın tam karşısında olduğu için gözüme kırmızı ışık gelmesin diye sordum
Bende PSU nun güç düğmesini kaparım olur biter napalım...
Alıntıları Gösteral ışıksız bitane yada yada pcnin yerini değiştir.
-
hamama götür mouse'ıquote:
Orijinalden alıntı: Wishmasteral ışıksız bitane yada yada pcnin yerini değiştir.
Alıntıları Göster
termal termal
-
quote:
Orjinalden alıntı: RuleaLL
Makinayı kapatıyorum anakartım Epox 8KDA3+ ve mouse um microsoft kablolu set ve mouse ın optik ışığı yani kırmızı ışık açık olio ben nasıl buna bi çözüm bulurum?
Yani Pc yi Windows tan kapatınca Mouse da ışık kalmasın istiyorum
Sorun bu Yardımcı olursanız sevinirim...
Saygılar.
Mausun optik ve kablosuz mu birader.Ben de de optik maus var,merete elini dokundurduğun an başlıyor lambası yanmaya.Bilgisayarın açık kapalı olmasına bakmıyor. -
bu aletin altındaki ışık bir sensör.... hareket edip etmediğini nasıl anlayacak ki???.....!!quote:
Orijinalden alıntı: Lorenzoquote:
Orjinalden alıntı: RuleaLL
Makinayı kapatıyorum anakartım Epox 8KDA3+ ve mouse um microsoft kablolu set ve mouse ın optik ışığı yani kırmızı ışık açık olio ben nasıl buna bi çözüm bulurum?
Yani Pc yi Windows tan kapatınca Mouse da ışık kalmasın istiyorum
Sorun bu Yardımcı olursanız sevinirim...
Saygılar.
Mausun optik ve kablosuz mu birader.Ben de de optik maus var,merete elini dokundurduğun an başlıyor lambası yanmaya.Bilgisayarın açık kapalı olmasına bakmıyor.
dokunduğunuz zaman kullanıldığını fark ettiği için ışık yanıyor we çalışıyor..... bilgisayarın açık olup olmamasına bakmıyor o sistem.... bıraktığınız zaman çalışmıyor bir çeşit stand-by durumuna geçiyor.... ama hareketi algılayabilecek kadar (weri iletimi yapacak kadar değil) bir ışık olması gerekiyor....
-
Pc ni Kapatırken Mauseyide Çek Boardan Olsun Bitsinquote:
Orijinalden alıntı: KKM
bu aletin altındaki ışık bir sensör.... hareket edip etmediğini nasıl anlayacak ki???.....!!
dokunduğunuz zaman kullanıldığını fark ettiği için ışık yanıyor we çalışıyor..... bilgisayarın açık olup olmamasına bakmıyor o sistem.... bıraktığınız zaman çalışmıyor bir çeşit stand-by durumuna geçiyor.... ama hareketi algılayabilecek kadar (weri iletimi yapacak kadar değil) bir ışık olması gerekiyor....
Alıntıları Göster
-
ben bu soruyu inanımayacağın derecede çok araştırdım yanıt bulamadım sadece başka bir forumda bios güncellemesi önerisi gelmişti onun dışında somut birşey yokquote:
Orijinalden alıntı: Cehennem_Bekcisi
Pc ni Kapatırken Mauseyide Çek Boardan Olsun Bitsin
Alıntıları Göster
-
muhtemelen bu fayeri ps2 den bagladın. guncel boardlar gucu tamamen kesmedigi içinm akım almaya devam ediyor. bu fareyi usb den baglarsan i sorun kalmaması gerekiyor.quote:
Orijinalden alıntı: serdar_ileri
ben bu soruyu inanımayacağın derecede çok araştırdım yanıt bulamadım sadece başka bir forumda bios güncellemesi önerisi gelmişti onun dışında somut birşey yok
Alıntıları Göster
zaten usb den baglı diyorsan bu msj ı kaale alma
-
quote:
Orijinalden alıntı: aNtifuNky
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: aNtifuNky
-
yansın yanmadığı kötüquote:
Orijinalden alıntı: chashquote:
Orjinalden alıntı: aNtifuNky
Alıntıları Göster
-
Şu mouse bak yaaaquote:
Orijinalden alıntı: Administrato®
yansın yanmadığı kötü
Alıntıları Göster -
düşünquote:
Orijinalden alıntı: eagen
Şu mouse bak yaaa
Alıntıları Göster
ışığı yanmayıpta
bide o ışığı yakmak için uğraşanlar var
çok ayıp
Benzer içerikler
- network stack nedir
- ekran kartı olmadan bilgisayar çalışır mı
- mouse orta tuş çalışmıyor
- bu sistemde yüklü olan bu paket tarafından etkilenen ürün yok
- bilgisayar ekran gelmiyor fan çalışıyor
- telefon neden ısınır
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- silinen dosyaları geri getirme
- iso dosyası nedir
- root nasıl kaldırılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X