Şimdi Ara

Mouse ışıklarını nasıl kapatabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
20.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Platoon PL 1550 mouse sahibiyim yeni aldım. Pcyi kapattığımda mouse'nin ışığı yanmaya devam ediyor her seferinde kasanın arkasına uzanıp kablosunu çekmek zorunda kalıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mouse Işığını Kapatma

Günümüzde birçok mouse, estetik amaçlı veya belirli özellikleri belirtmek için RGB ışıklarla donatılmaktadır. Ancak, bu ışıklar bazen oyun, çalışma veya yatma gibi durumlar sırasında rahatsız edici olabilir. İşte mouse ışığını kapatmak için adım adım bir kılavuz:

SteelSeries Rival 3 Işık Kapatma:

• SteelSeries Engine 3 yazılımını indir ve yükle.
    • Yazılımı açtıktan sonra "Aydınlatma" sekmesine tıkla.
    • "Efekti Kapat" seçeneğini belirle.

Logitech Mouse Işık Kapatma:

• Logitech G Hub yazılımını indir ve yükle.
    • Yazılımı açtıktan sonra mouse'unu seç.
    • "Aydınlatma" sekmesine tıkla ve "Aydınlatmayı Kapat" seçeneğini belirle.

Mouse Işığı Nasıl Kapatılır:

• Bazı mouse modellerinde, ışık ayarlarını kontrol etmek için bir düğme veya anahtar bulunur.
    • Mouse'unun üzerindeki ışık düğmesini bul ve ışığı kapatmak için buna tıkla.

Mouse RGB Kapatma:

• RGB ışıklarını kapatmak için, genellikle üretici tarafından sağlanan yazılımı kullanmak gerekir.
    • Yazılımı indirdikten sonra, "Aydınlatma" veya "Efekt" sekmesini ara ve ışıkları kapatma seçeneğini bul.

Rampage Mouse Işık Kapatma:

• Rampage mouse'larının ışık ayarlarını kontrol etmek için genellikle bir yazılım bulunur.
    • Yazılımı indirdikten sonra, "Aydınlatma" sekmesini bul ve ışığı kapatmak için bir seçenek belirle.

SteelSeries Mouse Işık Kapatma:

• SteelSeries Engine 3 yazılımını kullanarak SteelSeries mouse'larının ışığını kapatabilirsin.
    • Yazılımı açtıktan sonra, "Aydınlatma" sekmesine tıkla ve "Efekti Kapat" seçeneğini belirle.

Eğer mouse'unun ışık ayarlarını kontrol etmek için bir yazılım bulunmuyorsa, üretici desteğine başvurmayı deneyebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • usb mi fare yoksa ps2 mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: -toraman-

usb mi fare yoksa ps2 mi

USB hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DjarumBlack- -- 16 Ekim 2015; 3:00:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FSOCIETY

quote:

Orijinalden alıntı: -toraman-

usb mi fare yoksa ps2 mi

USB hocam

içinde genelikle 2 adet led oluyor göz için olan ledi elemeyin diğerinin bir kablosunu keserseniz yada lehimi çıkartırsanız kapanır ama içini açmanız gereklidir
  • kardesim kontrol paneline gireceksin ordan donanim aygit yöneticisi maus orda HID konforme maus yada mausun ismi yazar özellikleri ac energi ayarlari orda görürsün zaten pcyi kapattiginda isiklar yanmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: disaster68

kardesim kontrol paneline gireceksin ordan donanim aygit yöneticisi maus orda HID konforme maus yada mausun ismi yazar özellikleri ac energi ayarlari orda görürsün zaten pcyi kapattiginda isiklar yanmaz.

Hocam dediğin yere geldim fakat bir tane tıklanılacak yer var o tiki kaldırdım Pc'Yi kapattım fakat Mouse ışığı yanıyordu hala.

Mouse ışıklarını nasıl kapatabilirim

Diğer seçeneklerde de yapacak bir şey bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DjarumBlack- -- 16 Ekim 2015; 22:18:05 >

• pardon kardesim benim hatam yanlis yazmisim aygit yöneticisinden usb Controller gireceksin usb root hub ve generic usb hub özellikler energi güc kazanci saglamak icin bilgisayar bu aygiti kapatsin secenegini secebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disaster68 -- 16 Ekim 2015; 23:17:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: disaster68

pardon kardesim benim hatam yanlis yazmisim aygit yöneticisinden usb Controller gireceksin usb root hub ve generic usb hub özellikler energi güc kazanci saglamak icin bilgisayar bu aygiti kapatsin secenegini secebilirsin

Vay be oldu. Teşekkürler hocam.
  • DjarumBlack- kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Ben Jite 6D gaming mouse aldım yenmi ışıklarından çok rahatsızım. dediğin yolu denedim ama aygıt yöneticisinde usb kontorller diye bir seçenek yok. Yardımcı olur musun?
  •  Mouse ışıklarını nasıl kapatabilirim

Selamlar benim farede o seçenek çalışmıyo n'apayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.