Şimdi Ara

Mouse Kablosuna Ek Yapma !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Lütfen Git Yeni Bir Mouse Falan Al Demeyin (Mouse'mu Seviyorum :)
    Sorunum Dekorasyon Değişikliğinden Dolayı Mouse Kablosu Yetişmiyor. Bunun Üzerine Benim Mouse'a Benzeyen Bir Mouse Kablosu Buldum Ve Ek Yapmak İçin Söktüm. Ve Karşıma Farklı Renkler Çıktı. Şuan Hangi Rengi Hangisiyle Birleştireceğimi Bilmiyorum. Yardımcı Olanlara Şimdiden Teşekkür Ederim. Resimler Aşağıdadır..

http://i54.tinypic.com/2gy3m88.jpg
    Bu Benim Mouse'un Kabloları

http://i54.tinypic.com/2my6xiw.jpg
    Buda Getirdiğim Mouse Kablosu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akrepkral09 -- 10 Eylül 2012; 15:13:37 >

• anlaşılan bulmacanın içinde mouseların markasını bilmekte var
  • Arkadaşım bu uçlar nereden söktünüz? Ps2 mi ucu USB mi? Bu uçlar hangi pine gidiyordu? Sökmeden bakmadıysanız işiniz zor. Fare içini açıp hangi uç nereye gidiyor diye bakmanız lazım sağlam olan fareden de uçları takip edip aynı yere gidenleri bulacaksınız ona göre renkleri birleştireceksiniz. Bu işlem için bir multimetreye ihtiyacınız olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeYYaH-1

Arkadaşım bu uçlar nereden söktünüz? Ps2 mi ucu USB mi? Bu uçlar hangi pine gidiyordu? Sökmeden bakmadıysanız işiniz zor. Fare içini açıp hangi uç nereye gidiyor diye bakmanız lazım sağlam olan fareden de uçları takip edip aynı yere gidenleri bulacaksınız ona göre renkleri birleştireceksiniz. Bu işlem için bir multimetreye ihtiyacınız olacak.

Uçlar Normal Bir Usb Ucu, Daha Doğrusu 2 side Ayrı Bir Mouse' dan Sökülmüştür. Uclar Görüldüğü Üzere Usb. Uçların Hangi Pine Gittiği konusunda Elimden Birşey Gelmiyor. Bu Yol Aklıma Sonradan Geldi Ama İş İşten Geçmişti. Kendi Mouse' mun İçini Açtım Ve Kabloların Hepsinin Kullanıldığını Gördüm, Ancak Renk Farklılığından Dolayı Diğer mouse Kablosuna Bağlıyamıyorum. Multimetre' ye Gerek Olduğunu Düşünmüyorum. Çünkü Bildiğim Kadarıyla Renkler Farklılık Gösterebiliyor. Zaten Bu Yüzden Bağlayamıyorum. Ancak Mutlaka Bilen Birinin Çıkacağını Düşünüyorum. Eğer Çıkmassa Tavsiyenizi Dikkate Alacağımdan Emin Olabilirsiniz.. Bu Arada İlgilendiğiniz İçin Teşekkür Ederim. Bilgi Sahibi Olan Arkadaşlarım Acil Olarak Yardım Ederlerse Çok Sevinirim :)

Ensar Markalar İle Ne Alakası Var Anlıyamadım :)

• hic sökme usb uzatıcı kablo al
  • quote:

Orijinalden alıntı: 16hakan16

hic sökme usb uzatıcı kablo al

BENCE DE
    BEN BEN 5 METRE UZATTIM.
  • akrepkral09 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba Kardeşim Sana Çizdim Bu ŞekildeBağlamayı dene %90 çalışır yani kolay gelsin...
     Mouse Kablosuna Ek Yapma !!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • NickFury001 Kardeşim Uzun Zaman Geçmesine Rağmen İlginden Dolayı Teşekkür Ederim. Çizimini Kaydetim Daha Sonra Deneme Amaçlı İlgileneceğim. Şimdilik Yeni Bir Mouse Aldım, İdareten Kullanıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.