Şimdi Ara

mouse kayması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
29.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar mouse umu havaya kaldırınca mouse imleci aşağı kayıyor direk:S oyunlarda ,windows kullanırken çok soru yaratıyor sizce sebebi ne olabilir?! takıp çıakrdım değişen bir şey olmadı

• Farenin içini açıp ledini ve merceğini temiz bir bez ile temizle benimde başıma geldi küçük bir leke varmış temizledim kayma yapmıyor artık
  • walla temizledim ama değişen bir şey olmadı havaya kaldırınca salak gibi aşağı kayıyor imleçS:
  • Bu mouse imlecinin, sistem duruken vs.. kayması eskibir konudur. Tam olarak nedenleri bilinmesede yazılımsal nedenleride mevcuttur, updateler sonrasında oluşur veya yok olur.....
  • walla bendede aynı sorun var.
    iki mause kullanıyorum ptik mause'yi sürekli kullandigimda diger mause'da uzun süre durdugu için sola dogru kayma yapiyor. sonra kullanmadigim mause'yi ters cevirince kayma durmuş oluyor.

çok sacma bişey ama neden kayiyor okadar arastirmamiza ragmen halen bulunamadi.
  • böle sa.ma sorunlarda hep beni bulur öffffffffff
  • Başka mouse ile denedin mi? Sorun büyük olasılıkla mouse'dan kaynakalıyordur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykanca -- 13 Mayıs 2008; 1:09:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye ve mouse takılmaları
    9 ay önce açıldı
    mouse titremesi
    14 yıl önce açıldı
    Mouse imleci aşağı kayması
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benimde aynı sorunum vardı.başka bir mouse aldım düzeldi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: unforgiven42

merhaba arkadaşlar mouse umu havaya kaldırınca mouse imleci aşağı kayıyor direk:S oyunlarda ,windows kullanırken çok soru yaratıyor sizce sebebi ne olabilir?! takıp çıakrdım değişen bir şey olmadı

Fareni neden havaya kaldırıyorsun? Mouse'ler düz zeminlerde çalışır. Havaya kaldırınca elbette sapıtır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 34_gurcangurel

quote:

merhaba arkadaşlar mouse umu havaya kaldırınca mouse imleci aşağı kayıyor direk:S oyunlarda ,windows kullanırken çok soru yaratıyor sizce sebebi ne olabilir?! takıp çıakrdım değişen bir şey olmadı

Fareni neden havaya kaldırıyorsun? Mouse'ler düz zeminlerde çalışır. Havaya kaldırınca elbette sapıtır.

arkşım gelen cvploar arasından en düşündüreni senin ki benim ne için kaldırdıgım sorun deil sorun kayması başlığı oku bence msjda da ne yazmışım oyunlarda sorun yaratıor diye

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 34_gurcangurel

quote:

arkşım gelen cvploar arasından en düşündüreni senin ki benim ne için kaldırdıgım sorun deil sorun kayması başlığı oku bence msjda da ne yazmışım oyunlarda sorun yaratıor diye

Okumasam yazdıklarını neden cevap vereyim? Ayrıca sen okulda Türkçe yazmayı öğrenemedin mi?

Fareni değiştir o zaman. Hamster al.

• ARKADAŞLAR HEPİNİZİNDE BİLDİĞİ GİBİ MAUSE KAYMA OLAYININ MAUSE PADLE İLGİLİ OLDUNU SÖLEMEME GEREK YOKTUR SANIRIM BAZI MAUSE PADLERDE RENKLER OPTİK OKUYUCU İLE UYUŞMUYOR VE BAZI UYUMSUZ RENKLERİN ÜZERİNE GELDİĞİ ZAMAN MAUSE ATLAMA YAPAR BENDEN TAVSİYE TEK RENK VE KOYU BİR PAD KULLANIN
  • pad ım yok zaten ya masada direk kullanıyorum biri mouse fix diye bir şey verdi onu yapıp deneyecem olumlu sonuç alırsam yazarım buraya
  • mouse fix filan yardım etmedi hala kayma var:S
  • arkadasım baska mouse denedin mi??Denemedyisen ugrasma..optik mouse'lar boyle sorunlar yaratabiliyor..Yeni bi tane al gitsin..
    Denediysen de sistemsel bi hatadır..antivirus programları dene..
  • Şuan aynı sorunu yaşıyorum mouse imleci dakikada bir kaç kez aniden hızlıca yukarı sol üst köşeye fırlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: REDKAYA

Şuan aynı sorunu yaşıyorum mouse imleci dakikada bir kaç kez aniden hızlıca yukarı sol üst köşeye fırlıyor

sorunun çözüldü mü ?

Mause aniden sol üst köşeye uçuyor, cs fln oynarken delirtiyo
  • benimde bi sorunu var laptopa sıfır fare aldım bir hafta iyi kullandım ondan sonra bir internet sayfasında farenin ortasındaki tuşla yukari çikmaya çalişiyom aşağiya doğru iniyor bilgisayarima girdiyim zamanda orada da ortadaki tuşla yukari çikmaya çalişiyom aşagiya iniyo bi yardım edermisiniz
  • laser mouse en iyisi!
  • Benim elim çok terler.Bu yüzden u usb vantilatörlerden aldım sırf elime veriyor havayı.Mousem dandik optik sanırım frisby.Vantilatör de sanırım alıcıyı bozuyor hayliyle oyunlarda hafif bi kalkma oluyor mousede anında sağa sola sapıtıyor.

Yani ben dvi gibi mouse istiyorum :) bilirsiniz mavi uçla bağlanan monitörlerde de vantilatör koyunca yanına renk kayma yapıyordu.

Yani vantilatörden ve havaya kaldırmadan etkilenmeyecek mouse laser mouse midir ? yani DVI:LASER ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.