Şimdi Ara

Mouse kendi kendine hareket ediyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mouse kendi kendine hareket ediyor. Hareketler çok ufak, ama insanı delirtmeye yetiyor. Mouse'u çıkartmama rağmen hareket devam ediyor. Bir bilginiz var mı? Virüs olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carlos_Ortega -- 21 Temmuz 2007; 15:02:31 >

• büyük ihtimal ile kullandığın zeminden kaynaklanıyor çok pürüzsüz ve parlaksa yapar, aynı sorun bendede var genelde ufak hareketler oluyor bazende köşelere doğru ani atlamalar yapıyor ama önemsenicek birşey değil.
  • Dostum yazımda da belirttim. Mouse'u çıkarttığım halde hareketler devam ediyor. Ayrıca X-750F kullanıyorum.
  • anakarttan.sinyalleri karıştırıyor.biraz biosu kurcalamayı dene overclok falanda olabilir bios update lerine bak.
    bunun yeri bura değildi aslında
  • onun windows hatası olduğunu duymuştum
  • virüs taraması yaptır nolur nolmaz
  • Xp ile Optik mous'un bilmem ne modeli bu şekilde problem yaşatıyor.
    Mouse ortalardayken yavaş yavaş sağ sol kayması yapıyor yada birden bire üst köşelerin birinde çıkıveriyor. Aynı sorun bende de vardı. Ufak bir yazılım ile bu durum düzeliyormuş ama ben o yazılımı bulamadım.
    Mouse'u değiştirdim sorun kalmadı.
    Bak gör başka bir mouse tak hiç sorun çıkmayacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kendi kendine kalkan ekran
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bendede mause sorunu var ama rastgele oluyor benimki normal düzgün kullanırken birden gelirmişçesine 1cm kaydırdıgımda mause yi ekranı 15 20 defa turluyo üzerinden geçtigi herşeyi açıyo başlatta deişik programlar açıyo mauseyi kaldırıp yere 3 4 defa sağlam vurunca düzeliyo :D

ee 4 senelik mauseden ne beklersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Carlos_Ortega

Mouse kendi kendine hareket ediyor. Hareketler çok ufak, ama insanı delirtmeye yetiyor. Mouse'u çıkartmama rağmen hareket devam ediyor. Bir bilginiz var mı? Virüs olabilir mi?

• mouse değiştirmeyi dene birde eskiden başıma gelmişti başka bir mouse takmıştım sorun kalmamıştı.
    2 side A4 techdi ama model farklıydı sorun çözülmüştü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: soryy

bendede mause sorunu var ama rastgele oluyor benimki normal düzgün kullanırken birden gelirmişçesine 1cm kaydırdıgımda mause yi ekranı 15 20 defa turluyo üzerinden geçtigi herşeyi açıyo başlatta deişik programlar açıyo mauseyi kaldırıp yere 3 4 defa sağlam vurunca düzeliyo :D

ya buna benzer sorun bendede var mause birden başlat menüsünü açıyor sonra bazı pencereler açıyor ve internet bağlantısını kapatıyor nod32 ile taratıyorum herhengi bir virüs bulamıyor benim mause eskide değil daha yeni ama kontrolü kaybediyor işte bulamadım bir çözüm

• quote:

Orjinalden alıntı: wtwt24

quote:

Orjinalden alıntı: soryy

bendede mause sorunu var ama rastgele oluyor benimki normal düzgün kullanırken birden gelirmişçesine 1cm kaydırdıgımda mause yi ekranı 15 20 defa turluyo üzerinden geçtigi herşeyi açıyo başlatta deişik programlar açıyo mauseyi kaldırıp yere 3 4 defa sağlam vurunca düzeliyo :D

ya buna benzer sorun bendede var mause birden başlat menüsünü açıyor sonra bazı pencereler açıyor ve internet bağlantısını kapatıyor nod32 ile taratıyorum herhengi bir virüs bulamıyor benim mause eskide değil daha yeni ama kontrolü kaybediyor işte bulamadım bir çözüm

bilgisayarına girmek için illa virüs olmasına gerek yok.

VNC yüklü olmasın makinanda?

• mouse pili bitmeye yakın iken bazen böyle hata verebiliyor.
    Bende de toplu mouse var (ne optik ne laser) bu mouse ta da arasıra karşılaşıyorum!
  • Adam mouse çıkarınca da oluyor demiş. Herkes mouse la ilgili yorum yapmış...
    Bence anakartsal bir sorun. Driver güncellemesi falan dene... Ya da Xp kurduktan sonra anakart driverlarını kurdun mu diye soralım. Kurmadıysan kur, güncellemediysen güncelle...
  • ben yeni mause aldım bakalım yine yapacakmı aynı sorunu eskisi toplu mause idi şimdi 11 ytl verdim optik mause aldım bununda kontrolü zor geldi çok hızlı kaçıyor meret
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.